Paplepėkim prie kavos puodelio 60-tema.
|
|
noele | Data: Pirmadienis, 2011-06-20, 3:12 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-06-20, 11:05 PM | Žinutė # 2 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-06-20, 11:08 PM | Žinutė # 3 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| su naujais namučiais
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-06-20, 11:21 PM | Žinutė # 4 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mūsų kinderis pablūdo sako eisiu laikraščio paskaityti, pasiemė babilono laikraštį ir skaito
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-06-20, 11:36 PM | Žinutė # 5 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na plepsių nėra einu liuli liuli
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-06-21, 5:43 AM | Žinutė # 6 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos gyvos na vakar darbe diena bvo labai gera neskaitant tai kad miego noreja nes buvau nemegojus tai grizau namo puse sesiu o sesta jau mmiegojau o atsibudau puse triju ir blaktineju na bet ja siandien grizs tai vakare eisiu i darza pasiravet nes oi koks baisus paliko tai ryt ir kelsiuos normaliai visom mergaitem ger darbu o pasiliekanciom namie geros dieneles
|
Atsijungęs |
| |
|
virginijak | Data: Antradienis, 2011-06-21, 8:34 AM | Žinutė # 8 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos mergytės Pumpurėli, smagu, kad gerai darbelį... O aš pikta ir neišsimiegojus, bo mano turtai man miegot neleido.. Laurai ausį iš niekur nieko skaudėt pradėjo, tai vėl namie sėdės ir siaus su sese, dar kraujukas iš nosies bėgo naktį, mažė kažko zyzė (Gal dantys, gal pilvas, gal nežinau kas..) Žodžiu, kai prasideda,tai maža nepasirodo. Ruošiausi Lauros gimšiukui, dabar nežinau ar išeis ar atkelt reiks...o ir siurprizą sunku padaryt kai namie trinasi... O labiausiai gaila į vaiką kuriam blogai žiūrėt...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 8:36 AM | Žinutė # 9 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Sveikos mergytės Pumpurėli, smagu, kad gerai darbelį... 4 O aš pikta ir neišsimiegojus, bo mano turtai man miegot neleido.. Laurai ausį iš niekur nieko skaudėt pradėjo, tai vėl namie sėdės ir siaus su sese, dar kraujukas iš nosies bėgo naktį, mažė kažko zyzė (Gal dantys, gal pilvas, gal nežinau kas..) Žodžiu, kai prasideda,tai maža nepasirodo. Ruošiausi Lauros gimšiukui, dabar nežinau ar išeis ar atkelt reiks...o ir siurprizą sunku padaryt kai namie trinasi... liudna O labiausiai gaila į vaiką kuriam blogai žiūrėt... liudna sveikute ech jei ne viena tai kita bėdos ane? na gal viskas bus gerai neisisirgs maniškis irgi va pačiaudo jatau jatau nu jei susirgs šakes Sveikatytės jums merginos man irgi kažko šnd pyktis ima kažkokia neišsimiegojusi jaučiuosi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Antradienis, 2011-06-21, 9:42 AM | Žinutė # 10 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labuka aciu zu pagyrimus man tikiuosi fotosesija patiko. o siandien jau darbelyje as, na bet nieko padirbsiu nepilnas pora sav. ir vel liepą atostogausiu pirmom dienom liepos prie musu Baltijos planuojam vaziuoti zinoma jei orai pageres.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 9:48 AM | Žinutė # 11 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) labuka aciu zu pagyrimus man tikiuosi fotosesija patiko. o siandien jau darbelyje as, na bet nieko padirbsiu nepilnas pora sav. ir vel liepą atostogausiu juokas pirmom dienom liepos prie musu Baltijos planuojam vaziuoti zinoma jei orai pageres. sveikute na manau turi pagerėti negi taip ir lis jau nusibodo tikrai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-06-21, 10:01 AM | Žinutė # 12 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas na ziu orai subjuro ir vel plepsiu pasirode begu paskaitinet ka gero pas jus buvo .as tai ana savaite vyro senelio laidotuvese buvau....
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-06-21, 10:04 AM | Žinutė # 13 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, sveikute aš jau tavęs pasigedau sakau tai kur prapuolė na eik pasiskaitinėk pripliurpta ten daug
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Antradienis, 2011-06-21, 10:10 AM | Žinutė # 14 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau