Paplepėkim prie kavos puodelio 62- tema
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-11-16, 7:32 PM | Žinutė # 946 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tuos laikus atsimenu kaip kosmara kaip koks darbuotojas skambindavo nesvarbu ar diena ar naktis na naktį gal jam yra kelis kartus skambinę, bet jau kai labai rimtas reikalas buvo, o šeip per kokias atotogas tai jis darbinį telefoną atsijungia na sako kam reikės žino asmeninį
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-11-16, 7:33 PM | Žinutė # 947 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na nekas pasjus ten su darbu, na koks tas senai, vasara ne buvo labai jau na aišku kad tavo reikalas tu darau tu žinai Darbo yra kol kas reikėjo šiandien išeiginės
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-11-16, 7:36 PM | Žinutė # 948 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dabar pamačiau kokia šiais metais bus problema su eglute... Katinas Siaubas drasko lipa mažą Deivydo eglutę jau nuvertė,žaisliukus spėk gaudyto,įsivaizduoju kas bus kai išeisiu į darbą rasiu jaučiu tik eglutę apverstą ir žaisliukai per abu kambarius ištampyti Tolete reikės gal uždaryti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Pearl | Data: Trečiadienis, 2011-11-16, 9:26 PM | Žinutė # 949 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakarėlis :)
Vaikai klausosi pasakų lovoje, o aš prisėdau pas jus pažiūrėti kokiom nuotaikom gyvenate Romeniukas o jau jūs eglutę puošėte?Mes eglute traukiame paskutinę minutę ir žaisliukus kabiname tik plastikinius , nes irgi vaikai sukinėjasi tai ramybės nebūtų ir ilgai nepavyktų išlaikyti žaisliukus.Mes puošiame plastikinę eglutę dažniausiai, nes tikrai nebūtų salygų laikyti kai mažiukų lakstančių išdykelių ištisai suka ratus
|
Atsijungęs |
| |
Pearl | Data: Trečiadienis, 2011-11-16, 9:33 PM | Žinutė # 950 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mergaitės o ką reiškia balų kaupimas " asmens informacijos skilyje"?
Šiandien ir mes būvome lauke, šaltuka jautėsi, bet saulytė švietė ir labai smagiai vaikščiojosi Dar netoli mūsų planuojama "Norfa" xxl atidaryti(statomas didžiulis pastatas) tai bus proga pigiau apsipirkinėti
Na ką einu pasidaryti arbatos su medum ir prigulsiu, gal kokį filmą gerą parodys
Ramaus vakaro ir iki rytojaus
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Trečiadienis, 2011-11-16, 9:48 PM | Žinutė # 951 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (OriNta) Labas vakarėlis :) Quote (OriNta) Ramaus vakaro ir iki rytojaus Labuka
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-11-16, 9:57 PM | Žinutė # 952 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (OriNta) mergaitės o ką reiškia balų kaupimas " asmens informacijos skilyje"? geda ankščiau buvome padarę tokią sistemą čia dėl patikimų narių,nieko ji nereiškia kuo daugiau žinučių tuo didesnė ir tiek,kažkada gal vėl bus kažkas su ja susiję
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2011-11-16, 9:59 PM | Žinutė # 953 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| galvoju ir as arbatytes pasidaryti su medum.bet tingiu eiti i virtuve...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-11-16, 10:00 PM | Žinutė # 954 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės ko nemačiau buvome su vyru mieste ėjom peškom oras tai tikrai liuks buvo,tik jau ilgai bevaikštant pasidarė šalta truputį pavaikštinėjau parduotuvėse gi mano vyro puzbrolis ženijasi gruodžio 31 dieną tai va ir į vestuves eisime tik db galvos skausmas ir pinigų laidymas reikia man rūbų batų na žodžiu visko nuo galvos iki kojų ir vyrui taip pat kiek eidavome į vestuves tai į poras suknelią išsinuomoji ir rami galva o db jau reikia kažką galvoti rengtis nes einam į svečius (už pijokus taip sakant) na žiūrėsiu gal ką rasiu norisi kažko puošnaus bet kad paskui irgi būtų galima apsimauti kažkur gal kas kur internete ko gražaus esate užmatę?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-11-16, 10:01 PM | Žinutė # 955 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) galvoju ir as arbatytes pasidaryti su medum.bet tingiu eiti i virtuve... tada nesidaryk ir tingėk prie kompo
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2011-11-16, 10:03 PM | Žinutė # 956 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tingėk prie kompo gerkle persti reiktu.tokia kaip trenkta jauciuos
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 9:42 AM | Žinutė # 957 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) buvome su vyru mieste ėjom peškom oras tai tikrai liuks buvo,tik jau ilgai bevaikštant pasidarė šalta truputį pavaikštinėjau parduotuvėse gi mano vyro puzbrolis ženijasi gruodžio 31 dieną tai va ir į vestuves eisime tik db galvos skausmas ir pinigų laidymas reikia man rūbų batų na žodžiu visko nuo galvos iki kojų ir vyrui taip pat kiek eidavome į vestuves tai į poras suknelią išsinuomoji ir rami galva o db jau reikia kažką galvoti rengtis nes einam į svečius (už pijokus taip sakant) na žiūrėsiu gal ką rasiu norisi kažko puošnaus bet kad paskui irgi būtų galima apsimauti kažkur gal kas kur internete ko gražaus esate užmatę? as tokiaias atvejais turiu sena-gera klasikine juoda suknele <jai turbut jau gal 10metu >bet pagal mada paderinu tai koki bolero,dirziuka,tai sali ar tiesiog karolius. Quote (Romeniukas) Dabar pamačiau kokia šiais metais bus problema su eglute... Katinas cia visiem tokia problema iskyla pirmais metais,bet paskui jam nusibos.maniskis tai su blizgucias kovojo o apacioj buvau sukabinus plastikinius bumbulus tai kazkaip zalos ir nebuvo.beje mes visada puosiam gyva egle. beje labas rytas sianakt ui kaip neismiegojau mazylis jau nuo vidurnakcio pas mus i lova atsikraute
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 10:01 AM | Žinutė # 958 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as tokiaias atvejais turiu sena-gera klasikine juoda suknele geda bet pagal mada paderinu tai koki bolero,dirziuka,tai sali ar tiesiog karolius. aš kai suknių nenešioju nes mano kojos man negražios tai renkuosi visada kelnes ir dabar dėsiuos kokias klasikines juodas kelnias ir vakar nusižiūrėjau porą bliuskučių nu labai patiko man viena daugiau puošni kita mažiau bet jau tokios tikrai išeiginės Quote (idit) beje labas rytas 4 sianakt ui kaip neismiegojau nepatinka mazylis jau nuo vidurnakcio pas mus i lova atsikraute labuka aš išsimiegojau šnd gerai tik Vincius nuo ryto pažadino plaukus kramtyti pradėjo tai teko keltis užstačiau skalbimą ir prisėdau čia ramiai kol visi dar miega Quote (idit) cia visiem tokia problema iskyla pirmais metais,bet paskui jam nusibos.maniskis tai su blizgucias kovojo juokas o apacioj buvau sukabinus plastikinius bumbulus tai kazkaip zalos ir nebuvo.beje mes visada puosiam gyva egle. kol turėjau katę ir gyvenau pas mamą irgi taip būdavo tai apačioje eglutėje kabindavom ne dūštančius anais metais puošiamės gyvą eglę tai liuks ir kvapas ir šeip daug gražiai šiais metais sakėm pirksim didesnę nes daugiau jau vietos po remontų tai pasistatysim didesnę tik kažin kaip bus su mūsų nauju gyventoju jam labai jau viskas rūpi ar nenumėtys
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 10:10 AM | Žinutė # 959 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labuka, kaip begyvenat?nesulat, smagu ryte kaip masinos langus gremšti reikia as vakar mamadieni buvau pasiemusi su vyresneliu namuose buvau, sloguoja siek tiek tai tupi namuose.Tai tuo paciu namucius issiblizginau valgyti pridariau zodziu esu patenkinta, kad daug nuveikiau.
Paskutinį kartą redaguota rugi@gele - Ketvirtadienis, 2011-11-17, 10:12 AM |
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 10:15 AM | Žinutė # 960 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.man slogyte biski ersti ta gerkle nervina.bet geriu arbatytes su medum.biski vaistuku.tikiuosi viskas bus ore maziuke isvedziau i darza.jau kaip tingejau keltis.kita savaite vyra varysiu kad maziuke vestu kiek as galiu salti
|
Atsijungęs |
| |