Paplepėkim prie kavos puodelio 62- tema
|
|
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 10:21 AM | Žinutė # 961 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) mamadieni sveikute čia darželyje yra tokios dienos ar taip supratau? Quote (noele) sveikutes.man slogyte biski ersti ta gerkle nepatinka nervina.bet geriu arbatytes su medum.biski vaistuku.tikiuosi viskas bus ore gerai maziuke isvedziau i darza.jau kaip tingejau keltis.kita savaite vyra varysiu kad maziuke vestu juokas kiek as galiu salti laba sveikatytės tau tai jo pasikeisdami
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 11:34 AM | Žinutė # 962 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikut4s aš jau 5 metai dirbtinę eglutę puošiam balkone prie lango, tai atrodo lyg kambary, lyg ir ne, nes merginos manau tą pačią minutę nupuoštų. o pasidarom "gyvą" puokštę, kad namai kvepėtų eglute
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 12:01 PM | Žinutė # 963 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes siemet su kaimynkom nutarem puosti ir salia kelio augancia eglute<gal 1,5m aukscio>.kazkaip maniskiai tik pradzioj prie elektrines girliandos lenda,bet paskui jau ramu .ziu kiekvienais metais vis anksciau ir anksciau prasideda Kaledu karstine
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 1:22 PM | Žinutė # 964 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikute čia darželyje yra tokios dienos ar taip supratau?
mamadienis ar kitaip laisvadienis priklauso mamytems ir tevelaims auginantiems du vaikucius iki dvylikos metu.Priklauso viena diena laisva per men.tiek mamai tiek teciui.Tai as vakar ji ir pasiemiau nes vaikiukas sloguoja neina i darzeli tai nebuvo kur man jo palikti tai ir isnaudojau savo lapkricio men. mamadieni
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 1:39 PM | Žinutė # 965 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas, pleputės na va pasitaisiau arbatytės darbelį atsigersiu, nes gerklę skauda ir eisiu namo, dokumentus pildyti pabaigsiu rytoj ką veikinėjat
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 1:53 PM | Žinutė # 966 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) mamadienis ar kitaip laisvadienis priklauso mamytems ir tevelaims auginantiems du vaikucius iki dvylikos metu.Priklauso viena diena laisva per men.tiek mamai tiek teciui.Tai as vakar ji ir pasiemiau nes vaikiukas sloguoja neina i darzeli tai nebuvo kur man jo palikti tai ir isnaudojau savo lapkricio men. mamadieni mirkt aaa...tu matai kaip būna tiksliai yra Quote (snieguoliuke) ką veikinėjat mirkt sveikute aš tai verdu sriubytę ir galvoju ką antro pagaminti šnd
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 3:15 PM | Žinutė # 967 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes merginos, uzbegau paskaitineti kuo gyvenate. Kazkaip laiko trukumas, nes dirbu Kaledu senio padejeja Be to musu panele pradejo koseti nuo gerkles ir taip sausai, kad man net negera, ryt reikes vaziuoti iki gydytojos, nes jokie sirupai nepadeda niekas, bijau kad nebutu prie plauciu kas, o operacija ant nosies, o dar susirinkimai tai pas viena tai pas kita, tai spek suktis.
Prikirtau visokiu formeliu eisiu atviruku daryti jau Kalediniu anksti kazkaip galvoju apie kaledas, bet nemazai darbuko turiu, o ir mazasis nebeleidzia taip lengvai dirbti.
Ai dar pradejau sportuoti, ir negaliu sustoti, nes rezultatais esu patenkinta labai
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 3:22 PM | Žinutė # 968 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| LAVA darbe simtadarbe
as jau namuciu tuoj leksiu dar uz darzelius sumoketi ir paskui susirinkimas vyresnelio darziuke, dar siandien pas dantiste, bet jau nenueisiu nes tuo paciu laiku kaip susirinkimas.
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 3:31 PM | Žinutė # 969 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| rugi@gele, sukiesi kaip bitute irgi as tai ipratau prie tokio tempo, tik nuo kios savaites studijos man prasides, o as tingiu mokintis, nenoriu vajei kaip nenoriu. Kas su manimi arbatos
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 6:39 PM | Žinutė # 970 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na labas kaip diena praejo?ka veikiat?man jau pradeda patikt kad anksti temsta galiu suspet pavalgyt iki 18val
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 6:48 PM | Žinutė # 971 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, labukas, as tai su atvirukais dirbu ir saldainukais, eisiu vilkti laivo pas mane paskutine vakariene apie 19.00 buna
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 6:57 PM | Žinutė # 972 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as tai seniau apie 8 val vakaro tevalgydavau. Quote (LAVA) as tai su atvirukais dirbu ir saldainukais, eisiu vilkti laivo kaledinis maratonas prasideda?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 6:59 PM | Žinutė # 973 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakariukas aš jungiuosi su arbatytę no gerklės, jau šiek tiek mažiau skauda šiandien labai nekokią žinią sužinojau, viena moteris vakar papuolė po mašiną ir žuvo vietoje, ir našlaičiais liko 3 vaikai o tik prieš porą savaičių tvarkiau jai dokumentus, dėl socialinės pašalpos, nes ji iš rizikos šeimų, bet kai mieste pradėjo gyventi susitvarkė, ir darbą jau turėjo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 7:00 PM | Žinutė # 974 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| LAVA, idit, mergytės labukas
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 7:01 PM | Žinutė # 975 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kaledinis maratonas prasideda? prasideda, nes noriu apsimetyti darbus siek tiek, po to i ligonine 29 gulsime su panele, 30 operacija, tai nezinau kada grisime, nors greitai paleidzia bet vis tiek ligoniuka turesiu namuose
|
Atsijungęs |
| |