Paplepėkim prie kavos puodelio 62- tema
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:14 PM | Žinutė # 1141 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šiandien aš jau oficialiai esu laisva moteris sveikinimai tai vaikutis pas tave vienas liko ar abu pasiemei
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:18 PM | Žinutė # 1142 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) PAS MUS TAI SALDAINIUKUS VAIKAMS GAL VĖL DARŽELIS NUPIRKS, O DOVANŲ NUSPRENDĘ NEPIRKT - KAS KOKIAS NORĖS, TAS TOKIAS PO EGLUTE PADĖS, TAI TIK AUKLĖTOJOMS KAŽKĄ NUPIRKSIM. mes irgi susirinkom pinigėlius, ta bus vaidinimas ateis kalėdų senelis su prograa o dėl dovanų sakmkitą savaitę susitiksim mamų komitetas Quote (Romeniukas) Aš tai tris dienas buvau pasinėrusi į kompiuteriją Užsimaniau,kad man veiktų namie du kompai,norėjau,kad vakarais galėčiau su nešiojamu lovoje gulėti,nusipirkome routerį ir ką nieko mūms neišėjo,ant galo gavosi,kad nei vienas kompas neveikė Žodžiureikia rimtesnio kompiuteristo,kad sutvarkytų man nepavyko na tai kam tau ti 2 kompai o va lovoj tai kompas labai negerai, man irgi patikdavo sedėti lovoj su juo, bet dabar prie stalo ir niekur kitur
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:19 PM | Žinutė # 1143 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sveikinimai tai vaikutis pas tave vienas liko ar abu pasiemei
Quote (snieguoliuke) na tai kam tau ti 2 kompai o va lovoj tai kompas labai negerai, man irgi patikdavo sedėti lovoj su juo, bet dabar prie stalo ir niekur kitur Visada man reikėjo nešiojamo, o kad lovoj negerai tai žinau į lovą ir nededu,prisistumu prie lovos stalą ir liuks
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:29 PM | Žinutė # 1144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ka pagaliau ir savaitgalis prasidės rytoj oj kiek darbelių laukia kol viską susiruošiu bet nieko paskui baliavot bus smagu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:30 PM | Žinutė # 1145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Visada man reikėjo nešiojamo, o kad lovoj negerai tai žinau į lovą ir nededu,prisistumu prie lovos stalą ir liuks na va smagu kad draugas lepina galėsi pasidiaug dėmesiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:30 PM | Žinutė # 1146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke ) Na ka pagaliau ir savaitgalis prasidės rytoj oj kiek darbelių laukia kol viską susiruošiu bet nieko paskui baliavot bus smagu Kas čia per baliukas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:32 PM | Žinutė # 1147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va smagu kad draugas lepina galėsi pasidiaug dėmesiu Ir dar kaip lepina O svarbiausia,kad labai myli vaikus,skiria daug dėmesio
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:33 PM | Žinutė # 1148 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ką veikinėji mergina mirkt žiūrėjau Bobas gera serija ką tu? Quote (Romeniukas) Aš tai tris dienas buvau pasinėrusi į kompiuteriją juokas Užsimaniau,kad man veiktų namie du kompai,norėjau,kad vakarais galėčiau su nešiojamu lovoje gulėti,nusipirkome routerį ir ką nieko mūms neišėjo,ant galo gavosi,kad nei vienas kompas neveikė Žodžiureikia rimtesnio kompiuteristo,kad sutvarkytų man nepavyko geda iš karto reikėjo galvoti apie rimtą kam tiek vargai Quote (Romeniukas) Šiandien aš jau oficialiai esu laisva moteris sveikinimai tau moteriškė snieguoliuke, sveikute
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:35 PM | Žinutė # 1149 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ir dar kaip lepina O svarbiausia,kad labai myli vaikus,skiria daug dėmesio liuks liuks o va čia tai liuks sveikinimai radus nuostabų su gražiu vardu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:38 PM | Žinutė # 1150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) žiūrėjau Bobas gera serija ką tu? Nieko gudro
Quote (Laurituke) sveikinimai tau moteriškė Ačiukas
Quote (Laurituke) o va čia tai liuks sveikinimai radus nuostabų su gražiu vardu Ačiukas mergyt Nuostabus ir su gražiausiu vardu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:39 PM | Žinutė # 1151 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nuostabus ir su gražiausiu vardu juokas geriau ir būti negali
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:40 PM | Žinutė # 1152 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) geriau ir būti negali
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:40 PM | Žinutė # 1153 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ir dar kaip lepina O svarbiausia,kad labai myli vaikus,skiria daug dėmesio na aišku, tai linkiu, kad pagaliau jis būtų ir paskutinė tavo meilė bet gaila gal atradai jį bet praradai vieną sūnelį, na kaip nepraradai, bet vistiek rečiau matysi o kad vaikus myli tai labai gerai, jei myli tave tai vaikus mylėti privalo Quote (Romeniukas) Kas čia per baliukas geda oj bus balius didelis savaitgalį , dvi dienas baliavosim brangiausiojo gimtadienis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:41 PM | Žinutė # 1154 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) snieguoliuke, sveikute mirkt labukas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:41 PM | Žinutė # 1155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau