Paplepėkim prie kavos puodelio 62- tema
|
|
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:43 PM | Žinutė # 1156 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Važiuosime rytoj į Kauną švęsti geriam geriam Yra šiaip dvi progos,bet dar paslaptis gero savaitgalio paslaptis ne paslaptis bet laukiu į skaipą žinutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:44 PM | Žinutė # 1157 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Važiuosime rytoj į Kauną švęsti geriam geriam Yra šiaip dvi progos,bet dar paslaptis o tai bus baliukas tai gal jau mažuliukas naujas bus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:45 PM | Žinutė # 1158 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) paslaptis ne paslaptis bet laukiu į skaipą žinutės Facebok sužinos
Quote (snieguoliuke) o tai bus baliukas tai gal jau mažuliukas naujas bus Mažuliuko dar neplanuojame
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:48 PM | Žinutė # 1159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Facebok sužinos juokas apie tai ir pagalvojau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 10:52 PM | Žinutė # 1160 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) apie tai ir pagalvojau Kokia tu supratinga
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 11:32 PM | Žinutė # 1161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kokia tu supratinga juokas aš labai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-24, 11:33 PM | Žinutė # 1162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labanaktis merginos einu į sapnų karalystę jau
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Penktadienis, 2011-11-25, 8:22 AM | Žinutė # 1163 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas kas su manimi vandens ir arbatos, be to pasidalinsiu ka papirkau pries kelias dienas. Ogi nusipirkau SPIRULINOS arbatos, labai geras dalykelis, kurios nori svorio pamesti ir organizma pavalyti, geriu ja kokios 3 dienos, o jau neturiu 800 gramu, aisku ziuriu ka valgau, bet nebadauju, ji tokio idomaus skonio ta arbat, tik nuo juos labai troskina, bet gerai, daugiau vandens isplampiu
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Penktadienis, 2011-11-25, 8:24 AM | Žinutė # 1164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kitas n labai geras dalykas, pusleline turiu is po nakties atsikeliu lupa niezti ogi ziuriu, kad "drauge ant lupos turiu" antra karta per visa savo gyvenima sita bjaurybe turiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-11-25, 8:31 AM | Žinutė # 1165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) Labas rytas mua kas su manimi vandens ir arbatos, be to pasidalinsiu ka papirkau pries kelias dienas. Ogi nusipirkau SPIRULINOS arbatos, labai geras dalykelis, kurios nori svorio pamesti ir organizma pavalyti, geriu ja kokios 3 dienos, o jau neturiu 800 gramu, aisku ziuriu ka valgau, bet nebadauju, ji tokio idomaus skonio ta arbat, tik nuo juos labai troskina, bet gerai, daugiau vandens isplampiu juokas labuka aik aik ir aš noriu kur jos yra pirkti,kiek kainuoja?kaip tik metu svori eisiu daryti db pratimų Quote (LAVA) Kitas n labai geras dalykas, pusleline turiu verkia is po nakties atsikeliu lupa niezti nepatinka ogi ziuriu, kad "drauge ant lupos turiu" verkia antra karta per visa savo gyvenima sita bjaurybe turiu piktas vajėj kaip nefaina nesu turėjusi tfu,tfu,tfu
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Penktadienis, 2011-11-25, 8:52 AM | Žinutė # 1166 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labuka aik aik ir aš noriu kur jos yra pirkti,kiek kainuoja?kaip tik metu svori eisiu daryti db pratimų gerai mirkt prie sveriamu arbatu yra 100 gramu bent jau pas mus kainuoja 11 lt, jeigu nerastumei siauliuose sakyk nupirksiu atsiusiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-11-25, 9:02 AM | Žinutė # 1167 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) prie sveriamu arbatu yra 100 gramu bent jau pas mus kainuoja 11 lt, jeigu nerastumei siauliuose sakyk nupirksiu atsiusiu mua o tai čia presto kokioje arbatinėje ar kur kitur?tai gal pervedu aš tau ir nupirk tu man o tai db aš kai bge mašinos nelabai iki miesto ir varau p labai noriu tokios
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-11-25, 9:32 AM | Žinutė # 1168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) as n labai geras dalykas, pusleline turiu is po nakties atsikeliu lupa niezti ogi ziuriu, kad "drauge ant lupos turiu" antra karta per visa savo gyvenima sita bjaurybe turiu oj siaubas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-11-25, 9:33 AM | Žinutė # 1169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytukas šiandien šaltukas spaudžia šioks toks, be gerai būtų kad vėjo tik nebūtų geros dienelės visoms
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Penktadienis, 2011-11-25, 9:39 AM | Žinutė # 1170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, as tada tau pirmadieni nupirksiu ir issiusiu registruotu pastu ir pasakysiu kiek sumokejau is viso, o kiek tau pirkti 100 gramu
|
Atsijungęs |
| |