Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-12-16, 11:47 PM | Žinutė # 136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) maniškė pingvinuke bus... mūsiškis Buratinas vaidins ir klasės eglutės vakarėlyje ir bendrame mokyklos na va padariau sumuštinukų laukiu vyrukų, nutempė draugų mašiną tvarkyti pas kinderio krikštotėtį subyrėjo, tai pavakarosim
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 0:06 AM | Žinutė # 137 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūsų bernužėliai tai jau atlinko,pažėjo vienas namuose ir liuli liuli Aš dar naktinėju
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 0:23 AM | Žinutė # 138 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) ne ten užsakai netu nuotraukas per Eurokosfoto ir atsiėmimas būna pasirinktoje Eurokos parduotuvėj aaa...parašei kad kalendoriai tai ne taip supratome
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 0:24 AM | Žinutė # 139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mūsų bernužėliai tai jau atlinko,pažėjo vienas namuose ir liuli liuli anwei Aš dar naktinėju taiū tau laisvė,mes irgi žiūrėjome vienas namuose,db Airidukas žiūri dar filmukus,nemiega ech kad ilgai jis tempia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Pearl | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 8:59 AM | Žinutė # 140 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 9:09 AM | Žinutė # 141 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Quote (Laurituke) aaa...parašei kad kalendoriai tai ne taip supratome ir kalendorius ten daro, bet a6 tai nuotraukom užsisakau kalendoriu,po to surišu.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 11:26 AM | Žinutė # 142 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) ir kalendorius ten daro, bet a6 tai nuotraukom užsisakau kalendoriu,po to surišu. aišku apie tai buvau pagalvojusi....
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 11:28 AM | Žinutė # 143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas pas mus lyna ech galėtų būti truputį pašale ir gražiai snigti,kaip būtų faina gero savaitgalio mergikės mes vakare į svečius eisim pas kaimynę pasidarė remontus tai įkurtuvės bus,pasisėdėsim apžiūrėsim
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 4:22 PM | Žinutė # 144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakariukas, na va mes po rungtynių ir po ligoninės kinderis susitrenkė koją per varžybas vos paėjo, tai galvojau kad išsinarino, bet peršvietė lyg ir nieko, tepaliuką kažkokį davė, tai grįžęs pamiegojo dabar jau viskas gerai aš kepu pyrag, važiuosim vakare į pirtelę, tai užsiprašė draugai kad atsiveščiau o oras pas mus irgi nelabai koks gero jums šeštadienio
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 4:24 PM | Žinutė # 145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| siandien pabaige vyras miegamaji,tik spynu 6 dar neistate ,vakare su kaimynais vakarosim,nes vieni masina nusipirko,kiti sklypa pasididino..zodziu progu ui ui....,na o lietus tai uzkniso negyvai visai nera Kaledines nuotaikos
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 4:26 PM | Žinutė # 146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu jo oriukas tikrai nieko gero lyna visą dieną aš darau vėlyvus pietus,važiuosim iki parduotuvės reikia šampaniuko nusipikti ar dar ko nors skanaus ir eisiu pas kaimynę visi tiksliau eisim Airidukui draugas ten yra tai laukia jau baisiausiai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 4:27 PM | Žinutė # 147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) abas vakariukas, na va mes po rungtynių liuks ir po ligoninės geda kinderis susitrenkė koją per varžybas vos paėjo, tai galvojau kad išsinarino, bet peršvietė lyg ir nieko, tepaliuką kažkokį davė, tai grįžęs pamiegojo dabar jau viskas gerai mirkt aš kepu pyrag, važiuosim vakare į pirtelę, tai užsiprašė draugai kad atsiveščiau juokas juokas o oras pas mus irgi nelabai koks nepatinka nepatinka gero jums šeštadienio mua sveikute ui na svarbu viskas jau gerai vaikui gero savaitgalio ir tau Quote (idit) i sklypa pasididino..zodziu progu ui ui... gero vakariuko
|
Atsijungęs |
| |
Pearl | Data: Sekmadienis, 2011-12-18, 2:47 PM | Žinutė # 148 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
Niurus rytas nuotaikos prastos, niekur nesinori nosies kišti Nespėju dienų skaičiuoti, taip lekia laikas kad tik apsisuki ir savaitės pradžia... snieguoliuke sveikatytės tavo kinderiukui
Žiūriu kaimynus visos lankote, gerai kai kaimynystėse yra mažų vaikučių, pas mus visi mažesni už manuosius, tai tik pažiūrėti smagu, žaidimams dar ankstoka
Ramios sekmadienio popietės visoms
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Sekmadienis, 2011-12-18, 4:57 PM | Žinutė # 149 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba diena, mes ka tik is panevezio grizome. Merginos jusu vaikuciams staigmenos supakuotos, tik noriu atsiprasyti, kad gali buti, kad iki kaledu visu nepasieks, bet iki nauju tai tikrai, tai ateis ne Kaledu senis pas kai kuriuos, Senis saltis, issiusiu antradieni, tai tikekimes, kad visus nustebinsiu per kaledas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-12-18, 8:18 PM | Žinutė # 150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakariukas , na va savaitgaliukas ir baigėsi vakar kad pirtelėje užsibuvom, grįžom gal apie penktą ryte o kinderis jau nuo 10 kelia mus sako važiuojam į Babiloną na bet kol atsikėlėm ir pietūs atėjo tai va pasipramogavom, pažaidėm dar baulingą tik kad ne visi draugai atsigavę buvo bo pirties kinderis dar žaidimų kambarį išsidūko ir neperseniausiai grįžom namučio, eglutę atsivežėm, pasisodinom ryt puošim kaip jūsų savaitgais
|
Atsijungęs |
| |