Pirmadienis, 2025-02-10, 7:36 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
noeleData: Pirmadienis, 2011-12-19, 6:36 PM | Žinutė # 166

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
nu va as kepu grybus.jau bus greit 10kg.anyta parduos.gauliu ir as lituku.dar drauge uzsiprase pora kg iskepti...siandien buvom norfo.zaislam 40% tai klaudytei dar paemem princesiu puzle tokia deze ten 4 deliones..dar ryt bus saldainiams 30% varysiu nupirkti ir viskas liuks

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2011-12-19, 6:54 PM | Žinutė # 167

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (virginijak)
čia kaip toj reklamoj - vakar buvo linksma...

juokas juokas juokas
Quote (idit)
vaikiai irgi patenkinti kad sia savaite tik 3 dienas tereiks eit i mokykla,zodziu sventes prasideda

o kodėl jiems taip pasisekė anwei

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2011-12-19, 6:56 PM | Žinutė # 168

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)
nu va as kepu grybus.jau bus greit 10kg.anyta parduos.gauliu ir as lituku.dar drauge uzsiprase pora kg iskepti...siandien buvom norfo.zaislam 40% tai klaudytei dar paemem princesiu puzle tokia deze ten 4 deliones..dar ryt bus saldainiams 30% varysiu nupirkti ir viskas

oo kiek grybukų, kaip dabar norėčiau gerai gerai gerai gerai va norfoj tai matėm kad nuolaida vakar, tai išsirinko kinderis 500 detalių puzlę su pyratais, tai vakar pradėjo delioti o šiandien pabaigė juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2011-12-19, 8:05 PM | Žinutė # 169

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Labas vakariukas sveiki Oj smagiai žiūriu čia dauguma savaitgalį praleido geriam geriam liuks Mes tai labiai ramiai,pasiemiau Dovydą tai su vaikais ramiai pasibuvome namuose,paskui babilone pasibuvome,vaikus palikome žaidimų kambaryje,o patys ieškojome dovanų,mugę apžiūrėjome,šio bei to nusipirkome liuks O daugiau ramiai namuose,vienas vakaras buvo vaisių ir vyno,o kitas saldumynų ir arbatos juokas juokas

Atsijungęs
iditData: Pirmadienis, 2011-12-19, 8:58 PM | Žinutė # 170

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
o kodėl jiems taip pasisekė anwei

ketvirtadieni eglute,na o penktadieni tik arbatos diena,bet mes vaziuosim pas mociute i Veivirzenu mokykla,paziuresim kaip jos bei kiti mokinukai vaidinas.aisku ir ten susirinks saldainiu dovaneles geda
na ka veikiat,mes tai filmus ziurim liuks
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2011-12-19, 9:09 PM | Žinutė # 171

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
ketvirtadieni eglute,na o penktadieni tik arbatos diena,bet mes vaziuosim pas mociute i Veivirzenu mokykla,paziuresim kaip jos bei kiti mokinukai vaidinas.aisku ir ten susirinks saldainiu dovaneles
na ka veikiat,mes tai filmus ziurim

o kaip faina liuks liuks kinderiui tai penktadienė paskutinė diena, tai laukia atostogų, sako galsiu ilgai paatostogauti juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2011-12-19, 9:10 PM | Žinutė # 172

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
na ka veikiat,mes tai filmus ziurim

kinderis draugę egzaminuoja juokas juokas vakar tetukas rašė dailyraščio šiandien draugytei teks juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2011-12-19, 9:12 PM | Žinutė # 173

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
paskui babilone pasibuvome,vaikus palikome žaidimų kambaryje,

o mes kažkaip nepaliekam ten vieno nes po to nutikimo, ai mergytė ranką susilaužė, ir ten dirbančios merginos net nepamatė, kad guli vaikas tarp kamuolių, kažkaip nebesinori nepatinka nepatinka , mes irgi buvom žaidimų kambarį, o kiek vaikų daug liuks liuks liuks tai sakau net nesužiūrėtų jaučiu visų galvoju galvoju

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2011-12-19, 9:15 PM | Žinutė # 174

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o mes kažkaip nepaliekam ten vieno nes po to nutikimo, ai mergytė ranką susilaužė, ir ten dirbančios merginos net nepamatė, kad guli vaikas tarp kamuolių, kažkaip nebesinori , mes irgi buvom žaidimų kambarį, o kiek vaikų daug tai sakau net nesužiūrėtų jaučiu visų

Na taip,bet kažkaip atrodo jau diedeli tai paliekame,jei kas paskabina ta mergina. Jo ir kai mes buvome buvo daug vaikų liuks

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2011-12-19, 9:19 PM | Žinutė # 175

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Na taip,bet kažkaip atrodo jau diedeli tai paliekame,jei kas paskabina ta mergina. Jo ir kai mes buvome buvo daug vaikų

na tai ir mūsų didelis, bet kai tiek vaikų, net netelpa ten jie visi tai ne dūkimas gaunasi o stumdymasiss juokas juokas mes apvaikščiojom pirma visur baulingą pažaidėm ir tada visi susėdome ant suoliukų o vaikai davėsi, o mes prisiminėm šeštadienio vakarą juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2011-12-19, 9:21 PM | Žinutė # 176

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na tai ir mūsų didelis, bet kai tiek vaikų, net netelpa ten jie visi tai ne dūkimas gaunasi o stumdymasiss mes apvaikščiojom pirma visur baulingą pažaidėm ir tada visi susėdome ant suoliukų o vaikai davėsi, o mes prisiminėm šeštadienio vakarą

O mūsiškiai ne kaip visi,po vieną jie žaidžia juokas jei dauguma vaikų ant batutų tai jie tada eina kur nėra vaikų prie mašinų ar dar kur nors juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2011-12-19, 9:35 PM | Žinutė # 177

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
O mūsiškiai ne kaip visi,po vieną jie žaidžia jei dauguma vaikų ant batutų tai jie tada eina kur nėra vaikų prie mašinų ar dar kur nors

geda geda na manau nelabai jiems tai pavyko sekmadienį padaryti, dar kažkas gimtadienį šventė liuks liuks o šeip vaikų tai ojojoi liuks

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2011-12-19, 9:37 PM | Žinutė # 178

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
mūsiškiai ne kaip visi,po vieną jie žaidžia

mūsiškiui tai patinka kai daug vaikų sako draugų naujų susirasiu liuks liuks o draugės mergytė mažesnė tai su krikštasūniu saugojo kad niekas neužgautų gerai gerai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2011-12-19, 9:38 PM | Žinutė # 179

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
mes ryt į kirpyklą lėksim kaip tik nepamiršus juokas juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2011-12-19, 9:40 PM | Žinutė # 180

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na manau nelabai jiems tai pavyko sekmadienį padaryti, dar kažkas gimtadienį šventė o šeip vaikų tai ojojoi

Na jie buvo prie mašinų,vyko ten lengva kova dėl vietos,bet nieko abu prie vienos susėdo juokas juokas Jo vyko gimtadienis

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025