|
Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 6:49 PM | Žinutė # 376 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakariukas na va ryt savaitgalis aš tai noriu ramybės po švenčių, eisim su draugėm ir vaikučiais iki miesto nes manasis išvažiuoja darbams vadovauti o vakare lėksim iki sodo šašlykiuko pasikepti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 6:51 PM | Žinutė # 377 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes nesenai gryžome iš parduotuvių,brangusis batus darbui pirkosi naujus,apsiprekinome maisto,truputį atsigerti pasiėmėm vakarosime su saviškiu dviese bankuose buvom atidavėm duoklę ir gryžom patenkinti Airidukas nyusipirko filmuką naują tai db žiūri kartu su tėčiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 6:52 PM | Žinutė # 378 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu va ir savaitgalius užmiršai Na dabar truputi kitoks gyvenimo tempas
Quote (snieguoliuke) tai sveikinimai tapus kauniete tik kažin kaip tavo vaikiukas reaguos daug jam naujovių naujas tėtis naujas miestas nauji draugai ir t.t. Reaguoja puikiai jam visur gerai kur yra mama Ir jokio jis naujo tėčio neturi, turi gerą draugą,o tėtis yra tik vienas. Nauja aplinka nauji draugai jį visai gerai veikia jis imlus naujovėms
Quote (Laurituke) to ir linkiu Romeniuk, Ačiukas Aš tikiu,kad viskas bus gerai mano sprendimas teisingas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 6:54 PM | Žinutė # 379 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes tai vieni vakarojame, Deivydukas žaidžia su mašinomis negali Makvynu atsidžiaugti Ten jis toks su gerais navarotais tai jaučiu greitai neatsibos. Aš tai padariau vakarienę pasidariau kokteiliuką ir liuks
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 6:55 PM | Žinutė # 380 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Reaguoja puikiai jam visur gerai kur yra mama liuks Ir jokio jis naujo tėčio neturi, turi gerą draugą,o tėtis yra tik vienas. Nauja aplinka nauji draugai jį visai gerai veikia jis imlus naujovėms liuks liuks bet va brolio jaučiu tai labai pasiilgs, ir kai susitiks net pyktis nebereiks
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 6:56 PM | Žinutė # 381 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet va brolio jaučiu tai labai pasiilgs, ir kai susitiks net pyktis nebereiks Kad pasiilgo dar nekalba,o kai susitiks bus matyt kaip bendraus jaučiu bud viskas tai pat, ot broliai šaunuoliai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 6:56 PM | Žinutė # 382 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jis dar nėra didelis pripras vat kai vaikai būna mokyklinukai tada jau sunkiau klasės draugai ir visa kita o db tai tikrai jis dar pripras ir manau jiems ten bus čiki piki na aišku tiesą sakai dar nedidelis manau tikrai pripras
|
Atsijungęs |
| |
|
|
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 7:00 PM | Žinutė # 384 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet jaučiu kainos nuomos Kaune, tai panašios kaip Vilniuje mano pusbrolis nuomuojasi 1 kambario buta už 450 Vilniuje, o kaip šalta, o sakė kad atėjo saskaita tai ojojoi tai ieškosi su draugais 3 kambariųvisi gyvent Kainos labai didelės,na žiemą su nuoma ir mokesčiais išeis kažkur 1000lt. Bet už šildymą nėra daug iki 150lt na bent jau mūms taip sakė,butas labai šiltas,vaikštome su maikutėmis.
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 7:20 PM | Žinutė # 385 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nauja aplinka nauji draugai jį visai gerai veikia jis imlus naujovėms liuks liuks liuks puiku,šaunuolis Quote (Romeniukas) Ačiukas mua Aš tikiu,kad viskas bus gerai mano sprendimas teisingas liuks Quote (Romeniukas) Aš tai padariau vakarienę pasidariau kokteiliuką ir liuks liuks kokį gersi kokteiliuką? Quote (snieguoliuke) na aišku tiesą sakai dar nedidelis manau tikrai pripras mirkt mirkt mirkt jooo.... Quote (Romeniukas) butas labai šiltas,vaikštome su maikutėmis. liuks nėra geriau ir man patinka kai gali namuose su maike vaikščioti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 7:26 PM | Žinutė # 386 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) puiku,šaunuolis Jis jaučiu lengviau čia adaptuosis nei aš
Quote (Laurituke) kokį gersi kokteiliuką? keglevich meliono skonio ir ananasų sultys
Quote (Laurituke) liuks nėra geriau ir man patinka kai gali namuose su maike vaikščioti Jo jau antras butas kuriame labai šilta
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 7:28 PM | Žinutė # 387 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jis jaučiu lengviau čia adaptuosis nei aš juokas nu jau o tau ko trūksta Quote (Romeniukas) keglevich meliono skonio ir ananasų sultys liuks skanu?tokio kokteilio dar nemėginau su ananasų sultimis Quote (Romeniukas) Jo jau antras butas kuriame labai šilta liuks nuskilo
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 7:29 PM | Žinutė # 388 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jau o tau ko trūksta Ai man sunku persikelti į kitą butą,o ką jau bekalbėti apie kitą miestą Bet nieko priprasiu
Quote (Laurituke) skanu?tokio kokteilio dar nemėginau su ananasų sultimis Pamėgink man patiko,per kalėdas pormą kartą paragavau.
Quote (Laurituke) nuskilo Tai jau tikrai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 7:31 PM | Žinutė # 389 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ai man sunku persikelti į kitą butą,o ką jau bekalbėti apie kitą miestą juokas Bet nieko priprasiu liuks a nu jo ,nieko laiko reikia bus ok Quote (Romeniukas) Pamėgink man patiko,per kalėdas pormą kartą paragavau. liuks reiks paragauti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 7:31 PM | Žinutė # 390 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kainos labai didelės,na žiemą su nuoma ir mokesčiais išeis kažkur 1000lt. Bet už šildymą nėra daug iki 150lt na bent jau mūms taip sakė,butas labai šiltas,vaikštome su maikutėmis. liuks na manu visur didelės bet jau didžiuosiuose miestuose sakė brangiausiai yra 1 kambario butai, o jau 2 ar 3 tai žymiai mažesnė nuoma o reikėjo pažiūrėt kiek praeitą žiemą mokėjo ir viskas būtų aišku smagu kai namuose su maikėmis galima vaikščioti
|
Atsijungęs |
| |