|
Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 7:33 PM | Žinutė # 391 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai keglevičiaus neskiedžiu sultimis ledukų įsimetu ir man skaniausias su braškėmis bet ir su melionais nieko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 7:33 PM | Žinutė # 392 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) reiks paragauti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 7:34 PM | Žinutė # 393 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai keglevičiaus neskiedžiu sultimis ledukų įsimetu ir man skaniausias su braškėmis bet ir su melionais nieko Ragavau man nepatiko neskiestas su sultimis man pats tas Skonio reikalas
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 7:40 PM | Žinutė # 394 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Lekiu iki parduotuvės,trūkumas suulčių Iki greito
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 7:59 PM | Žinutė # 395 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Lekiu iki parduotuvės,trūkumas suulčių juokas Iki greito varyk nepasiklysk tik kaune gi dar ne vietinė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 8:03 PM | Žinutė # 396 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ragavau man nepatiko neskiestas su sultimis man pats tas liuks Skonio reikalas aišku Quote (Romeniukas) Lekiu iki parduotuvės,trūkumas suulčių juokas Iki greito kol draugas grįš iš darbo patvarkysi viena keglevičių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 8:05 PM | Žinutė # 397 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) varyk nepasiklysk tik kaune gi dar ne vietinė Aš jau čia,ne nepasiklystu jau normaliai orentuojuosi,kai buvom sanatorijoje daug kur varinėjau tai jau ne taip baisu
Quote (snieguoliuke) kol draugas grįš iš darbo patvarkysi viena keglevičių Ne ne, dėl to ir ėjau,nes ir jis norės gryžęs iš darbo, keglevič yra nemažai,o sulčių buvo trūkumas
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Penktadienis, 2012-01-06, 8:05 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 8:15 PM | Žinutė # 398 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ne ne, dėl to ir ėjau,nes ir jis norės gryžęs iš darbo, keglevič yra nemažai,o sulčių buvo trūkumas juokas na reikia reikia palepinti o jis taip ilgai dirba? jaučiu grįš nusikalęs tai reikės lepinti
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 8:21 PM | Žinutė # 399 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na reikia reikia palepinti o jis taip ilgai dirba? jaučiu grįš nusikalęs tai reikės lepinti Jam šiaip atostogos,tik pavaduoja šią savaitę kolegą,ir nuo pirmadienio atostogaus visą mėnesį
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 8:26 PM | Žinutė # 400 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) am šiaip atostogos,tik pavaduoja šią savaitę kolegą,ir nuo pirmadienio atostogaus visą mėnesį liuks o kaip faina iš dalies bet nefaina, jei vasarą atostogų neduos tai galit drasiai išlėkt visi paotostogaut kur
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 8:38 PM | Žinutė # 401 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kaip faina iš dalies bet nefaina, jei vasarą atostogų neduos tai galit drasiai išlėkt visi paotostogaut kur Tai kad jis turi prikaupęs daug neišnaudotų atostogų manau ir vasarą atostogaus,kol buvo vienas nereikėdavo jam net atostogų,tai dabar turi prisikaupęs Ne atostogos dabar, yra daug reikalų daug ką pasidaryti susitvarkyti planų yra ir reikės viską ivygdyti.
Quote (snieguoliuke) Romeniukai o kačiukui patinka nauji namučiai Neturime Puckio Liko su Dovyduku.
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 8:41 PM | Žinutė # 402 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ai kad jis turi prikaupęs daug neišnaudotų atostogų manau ir vasarą atostogaus,kol buvo vienas nereikėdavo jam net atostogų,tai dabar turi prisikaupęs juokas Ne atostogos dabar, yra daug reikalų daug ką pasidaryti susitvarkyti planų yra ir reikės viską ivygdyti. liuks na tai aišku kad reikalų pastoviai atsiranda ir atostogos atrodo čia prasidėjo, ogi pamatai kad jos kaip ir baigėsi o planus aišku reikia vygdyti Quote (Romeniukas) Neturime Puckio verkia Liko su Dovyduku. na nieko bus proga kitą įsitaisyti
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 8:43 PM | Žinutė # 403 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na nieko bus proga kitą įsitaisyti Nereikia jokio kito,Puckis buvo išskirtinis katinas visi jį myli daugiau jokio kito nebenoriu,gaila kad negalėjome pasiimti trūksta labai nuotrauka užsidėjau ant dekstopo ir vis matau savo numylėtinį
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 9:05 PM | Žinutė # 404 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nereikia jokio kito,Puckis buvo išskirtinis katinas visi jį myli daugiau jokio kito nebenoriu,gaila kad negalėjome pasiimti trūksta labai verkia nuotrauka užsidėjau ant dekstopo ir vis matau savo numylėtinį asirtu o ko kartu nesivežėte?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 9:05 PM | Žinutė # 405 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau