|
Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 9:47 PM | Žinutė # 421 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš Airidukui pasakas skaičiau mums tai kinderis paskaito, bet tik ne vakare, bet jei užeina noras sako o dabar pasakos valandžiukė Quote (Romeniukas) Na jis jau kai užzižiūri tai ramu juokas Nors namuose trys kompai,bet kažkaip paskutiniu metu nebelenda prie kompo nėra reikalo prie kompo, nebent kokiam filmukui, spės dar atsisedėti Quote (noele) gal kita savaite pradesim.as pirmadieni pradedu eiti i teisiu kursus.pagaliau gal issilaikysiu juokas bu noriu o kaip smagu sekmės Quote (Romeniukas) Aš ir vis žadu ir žadu užsiregistruoti, važiuoti jau išmokau gana gerai,bilietus sprendžiau kaip reikalas kiol gulėjjome sanatorijoje, jaučiu,kad jau pats laikas būtų laikyti,bet vėl Panevėžį buvau drąsi,o čia Kaune kai toks eismas tai vajė vėl baisu geda Bet sako daug geria o va manęs brangusis nemokino važiuoti, tik pamokė pačius pagrindinius dalykus, nes sako paskui instruktorius savaip mokys maišysies tada taip kaip draugei dabar išmokino vyras važinėt, o va su instruktorium važiuoja daro taip kaip ją mokino o tas rėkia kad ne taip nu žodžiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 9:49 PM | Žinutė # 422 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, kad brango apie 300 lt daugiau.tai man tas dzin...vyras dave beveik 3000 man
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 9:50 PM | Žinutė # 423 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) Romeniukas, kad brango apie 300 lt daugiau.tai man tas dzin...vyras dave beveik 3000 man juokas o tai teisėm tikrai užteks
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 9:50 PM | Žinutė # 424 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o va manęs brangusis nemokino važiuoti, tik pamokė pačius pagrindinius dalykus, nes sako paskui instruktorius savaip mokys maišysies tada taip kaip draugei dabar išmokino vyras važinėt, o va su instruktorium važiuoja daro taip kaip ją mokino o tas rėkia kad ne taip nu žodžiu Tai mane tai pat išmokino tik pagrindinius dalykus, nes ir sakė,kad instruktorius sakys visai kitaip ir bus painiava,bet man kažkaip puikiai viskas išeidavo,sako man lemta vairuoti,tik bėdelė,kad mėgstu greiti,man vis kala į galvą,kad greitis ateis vėliau,pirma reikia išmokti gerai ir saugiai važiuoti :liuks: Bet šiaip jau drąsiai važiuoju ir manau pribrendau laikyti teises.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Penktadienis, 2012-01-06, 9:54 PM |
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 9:52 PM | Žinutė # 425 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) Romeniukas, kad brango apie 300 lt daugiau.tai man tas dzin...vyras dave beveik 3000 man Tai super tau tada lėk registruokis ir laikyk Aš pavasarį manau laikysiu, na bent jau man žadėjo kad pavasį
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Penktadienis, 2012-01-06, 9:52 PM |
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 10:32 PM | Žinutė # 426 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Super liuks Aš ir vis žadu ir žadu užsiregistruoti, važiuoti jau išmokau gana gerai,bilietus sprendžiau kaip reikalas kiol gulėjjome sanatorijoje, jaučiu,kad jau pats laikas būtų laikyti,bet vėl Panevėžį buvau drąsi,o čia Kaune kai toks eismas tai vajė vėl baisu geda Bet sako daug geriau laikyti teises dideliame mieste,nors nebijai,o jei išsilaiko mažame mieste kur mažas eismas paskui bijo važiuoti į didelį miestą. aš Kaune laikiausi,gatvės ne tokios kaip Šiauliuose,bet išlaikiau Quote (snieguoliuke) bet jei ne tai gal ji pati nelabai mėgsta gyvūnų galvoju matomai gal pati nelabai mėgsta Quote (Romeniukas) Sako registruokis padarysiu gerą nuolaidą ir kiek žinau po naujų metų sakė pabrango teisės iki naujų kas užsiregistravo pigiau. nu vo girdi kaip gerai nuskils Quote (noele) Romeniukas, kur tu sprendei bilietus.duok nuoroda aš kažkur kompaktus turiu bent du pagal kuriuos laikiausi ale kit kur jie db yra,mano tie geri ten buvo.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 10:34 PM | Žinutė # 427 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mums tai kinderis paskaito, bet tik ne vakare, bet jei užeina noras sako o dabar pasakos valandžiukė juokas juokas maniškis dieną tai nenori,jis vakarop visada užsinori,nupirko mums močiutė pasakų knygą Pasakų Lobynas labai daug pasakų tokios visos gražios
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 10:35 PM | Žinutė # 428 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai super tau tada lėk registruokis ir laikyk liuks Aš pavasarį manau laikysiu, na bent jau man žadėjo kad pavasį liuks smagu kai yra teisės,db be mašinos neisivaizduoju kaip reiktų būna sugenda mašina ar dar kas tai šakės kaip negerai ot žmogus greitai prie gero pripranta
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 10:37 PM | Žinutė # 429 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš Kaune laikiausi,gatvės ne tokios kaip Šiauliuose,bet išlaikiau Tai šaunu
Quote (Laurituke) matomai gal pati nelabai mėgsta Net nežinau moteris šiaip labai maloni,bet dėl ko neleidžia turėti gyvunėlių nesuprantu.
Quote (Laurituke) nu vo girdi kaip gerai nuskils Jo jo laukiu dabar pavasario
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 10:38 PM | Žinutė # 430 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) maniškis dieną tai nenori,jis vakarop visada užsinori,nupirko mums močiutė pasakų knygą Pasakų Lobynas labai daug pasakų tokios visos gražios gerai anwei tikrai gražių pasakų yra, ir kaip smagu kad nori kad skaitytum
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 10:38 PM | Žinutė # 431 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sėdžiu ir galvoju sprogsiu ar ne Prisivalgiau prisikokteiliavau tai dabar jaučiuosi kaip meškutė
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 10:39 PM | Žinutė # 432 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai šaunu liuks Quote (Romeniukas) o jo laukiu dabar pavasario juokas dabar orai kaip pavasaris lėk dabar
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 10:40 PM | Žinutė # 433 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai gražių pasakų yra, ir kaip smagu kad nori kad skaitytum liuks liuks liuks anwei jo tikrai Quote (Romeniukas) Sėdžiu ir galvoju sprogsiu ar ne juokas juokas juokas Prisivalgiau prisikokteiliavau tai dabar jaučiuosi kaip meškutė juokas nu jau tik kad nesprogusi
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 10:41 PM | Žinutė # 434 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) smagu kai yra teisės,db be mašinos neisivaizduoju kaip reiktų būna sugenda mašina ar dar kas tai šakės kaip negerai ot žmogus greitai prie gero pripranta Tikrai gerai mašina,o juo labiau dideliame mieste tai be mašinos nieko gero
Quote (Laurituke) dabar orai kaip pavasaris lėk dabar Nea dabar negaliu, yra šiaip visokių reikalų kuriuos reikia susitvarkyti,o tada jau teisės teisės dar laukia savo eilės
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-01-06, 10:42 PM | Žinutė # 435 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tikrai gerai mašina,o juo labiau dideliame mieste tai be mašinos nieko gero nepatinka jo tas tai tiesa Quote (Romeniukas) teisės dar laukia savo eilės juokas aaa...nu aišku
|
Atsijungęs |
| |