Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-12-13, 8:24 PM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaune eglutė labai faina,padaryta iš bambalių ir galima į jos vidų ieiti,ten užrašai savo norą ir meti tarp tų bambalių,bet šiaip labai įdomi ir graži eglutė liuks liuks liuks oj gerai skamba tavo bambaliai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-12-13, 8:29 PM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ką darysi plaukučiams mirkt pasitrumpinau kirpčiukus jau stipriai buvo ataugę,kirpėja sako oho kaip tu kelią matei užsirašiau jau ir 31 dienai sako padarysim ką nors gražaus mums gi į vestuves,vakar užsisakiau palaidinę ryt turi atsiųsti vestuvėms jau ruošiuosi po biški
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-12-13, 8:33 PM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pasitrumpinau kirpčiukus jau stipriai buvo ataugę,kirpėja sako oho kaip tu kelią matei juokas užsirašiau jau ir 31 dienai sako padarysim ką nors gražaus mums gi į vestuves,vakar užsisakiau palaidinę ryt turi atsiųsti vestuvėms jau ruošiuosi po biški gerai liuks oj kaip faina a6 kit1 savait3 eisiu pasikirpti, nors prieš mėnesiuką buvau, bet ir vėl reikia, ir kinderį užrašiau kitai savaitei
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-12-13, 8:33 PM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj gerai skamba tavo bambaliai tai,kad iš bambalių ir padaryta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-12-13, 8:34 PM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pasitrumpinau kirpčiukus jau stipriai buvo ataugę,kirpėja sako oho kaip tu kelią matei užsirašiau jau ir 31 dienai sako padarysim ką nors gražaus mums gi į vestuves,vakar užsisakiau palaidinę ryt turi atsiųsti vestuvėms jau ruošiuosi po biški smagumėlis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-12-13, 8:35 PM | Žinutė # 51 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tai,kad iš bambalių ir padaryta juokas juokas juokas juokas na kodėl bambaliai, :juokas: gražiau skamba plastikiniai buteliai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-12-13, 8:46 PM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na kodėl bambaliai, gražiau skamba plastikiniai buteliai Esmė ta pati
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-12-13, 9:05 PM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kinderis mokosi žodžius vaidinimui, tai ir aš jau išmokau pas mus savaitgalį vyko boksas, tai mūsų trenerio berniukas laimėjo pirmą vietą Domsius sako, o kada aš galėsiu į ringą eiti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-12-13, 9:20 PM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj kaip faina liuks liuks liuks a6 kit1 savait3 eisiu pasikirpti, nors prieš mėnesiuką buvau, bet ir vėl reikia, ir kinderį užrašiau kitai savaitei tai va ir man greitai atauga jie Airidukas ryt keliaus į kirpyklą apsikirpti šventėms reikia Quote (Romeniukas) smagumėlis liuks liuks aga Quote (snieguoliuke) Domsius sako, o kada aš galėsiu į ringą eiti juokas juokas juokas juokas va va
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-12-13, 9:26 PM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ai va ir man greitai atauga jie gerai Airidukas ryt keliaus į kirpyklą apsikirpti šventėms reikia aš taip atsipalaiduoju kirpykloj, o dabar prieš šventes žmonių gi kalnas Quote (Laurituke) juokas juokas va va juokas juokas aš kai pamačiau ten, kai į nosį gavo vos nenugriūvau
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Antradienis, 2011-12-13, 11:04 PM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakaras brangiosios, apsirgau vakar temperatura pakilo tai gera buvo lovoje su karsta arbata, siandien kepu kalna imbieriniu sausainuku, kurie iskeliaus rytoj i vaiku namucius, bent tiek susildys ju sirdeles. Kaip jums sekasi?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 0:19 AM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) Labas vakaras brangiosios, apsirgau vakar temperatura pakilo tai gera buvo lovoje su karsta arbata, siandien kepu kalna imbieriniu sausainuku, kurie iskeliaus rytoj i vaiku namucius, bent tiek susildys ju sirdeles. Kaip jums sekasi? sveikute sveikatėlės tau į kokius vaikų namus neši? aš tai galoju kada vaikis mano užmigs nu tiek įprato naktinėti šakes nemiega nors tu ką
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 8:53 AM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sviktės Quote (LAVA) psirgau vakar temperatura pakilo tai gera buvo lovoje su karsta arbata sveikatukės Quote (LAVA) siandien kepu kalna imbieriniu sausainuku, kurie iskeliaus rytoj i vaiku namucius, bent tiek susildys ju sirdeles. kokia graži idėja
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 9:24 AM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikute sveikatėlės tau mua į kokius vaikų namus neši? aš tai galoju kada vaikis mano užmigs nu tiek įprato naktinėti šakes nemiega nors tu ką piktas labas rytas, musu didziojui su klase vaziuoja i pamusio vaiku namus, cia pakruojo parapijai priklauso, tai veza programa ir visokias lauktuves, ne daug ten vaikuciu yra, bet vis tiek nudziugins ju sirdeles, bent taip tikiuosi
Musu vaises ir dovana - atvirute nuo visos klases
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 9:29 AM | Žinutė # 60 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) sveikatukės ačiū, saulele. Quote (virginijak) kokia graži idėja liuks Tikiuosi, kad vaikams patiks, man tai gera tokius dalykus daryti ir be jokio atlygio
|
Atsijungęs |
| |