Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 7:08 PM | Žinutė # 76 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) Merginos gal zinote kuo nugara patrinti jetau kaip lauzia nebegaliu mes kažkokį tepaliuką turim,
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 7:19 PM | Žinutė # 77 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kaip sulauzyta jauciuosi, aliejus uzvire, laukiu kol pravės eisiu supilstyti ir supakuoti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 7:28 PM | Žinutė # 78 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) Klausykit, o RADIKAL psl. jums uzkrauna as noriu paveiksliuku issisaugoti ir kaip paspaudziu ant norimo clipart is meta kazkokia kalida, nesuprantu kas vyksta. galvoju būna taip karatsi,man veikia vakar bent veikė Quote (noele) sveikutes.nu va grizau is kliniku jau.iseme vakar tuos stentus.fui nemalonu buvo labai.pripurkse i gerkle uzsalde ir kiso zarna ten ta.feeeee :nepatinka:atsikaiciau su abiem daktariukais.nupirkom po gera bonka kur virs 100 litu.konjako.ir ant kito raso spirituotas vynas.ir is anytos kavos idejom lavaza prekyboje tokiu net nera.gera kava.manau bus abu patenkinti....siaip faini daktariukai.tik pamate mane pirmadieni tas kur operavo ileke i palata net.sako kaip jautiesi....siandien atsisveikinom.sakau aciu kad isgelbejot gyvybe.o ji sako prisilaikyk dietos biski.ziurek sako jei bus kas blogai iskart varai pas mus o ne i jokius kedainius.va cia tai daktariukai liuks.gulejau su 80 metu meciutemis.jau kokios prikolnos buvo sypsausi prijuokino.ir pacios prisikikeno nu va kaip gerai kad viskas liuks
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 7:29 PM | Žinutė # 79 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes buvome kirpykloje apkiūrpo Airiduką,paskiui ikiū parduotuvės ėjom,db laukiu brangiusiojo varysim iki ermitažo reikia kriauklei naujo maišytuvo ermitaže nuolaidos visoms prekėms tai gera proga pirkti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 7:30 PM | Žinutė # 80 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakarėlis
LAVA, Aš šiandien tai pat kaip sulaužyta,vakar teko darbe truputi pasitampyti tai šiandien nugarą laužia siaubingai Bet aš užsideduolfen pleistrą ir man gerai nuima skausmą .
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 7:33 PM | Žinutė # 81 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mes buvome kirpykloje apkiūrpo Airiduką,paskiui ikiū parduotuvės ėjom,db laukiu brangiusiojo varysim iki ermitažo reikia kriauklei naujo maišytuvo ermitaže nuolaidos visoms prekėms tai gera proga pirkti mes pakeitėm datą kirpykloj eisim pirmadienį o man brangiausiasis paskambino sako nieko iš senukų nereikia ten šiandien 30 proc nuolaida beveik viskam, tai sakau nelabai ko reikia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 7:34 PM | Žinutė # 82 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kinderis šiandien riuvo per varžybas ir galvą užsigavo, bet laikėsi kaip vyras sako man neskaudėjo nors yra gumbas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 7:38 PM | Žinutė # 83 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mes buvome kirpykloje apkiūrpo Airiduką,paskiui ikiū parduotuvės ėjom,db laukiu brangiusiojo varysim iki ermitažo reikia kriauklei naujo maišytuvo ermitaže nuolaidos visoms prekėms tai gera proga pirkti Kaip šaunu mūsų berniokams dar kol kas nereikia į kirpyklą tik va man jau verkiant reikia ne tik kad pasikirpti,bet dažyti plaukus,žiausiai jau nuaugę,bet dar sakau temsiu iki švenčių. Darbe kolegės juokiasi sako ko tu lauki ko nedažai plaukų,sakau švenčių
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 7:41 PM | Žinutė # 84 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip šaunu liuks mūsų berniokams dar kol kas nereikia į kirpyklą tik va man jau verkiant reikia ne tik kad pasikirpti,bet dažyti plaukus,žiausiai jau nuaugę,bet dar sakau temsiu iki švenčių. geda Darbe kolegės juokiasi sako ko tu lauki ko nedažai plaukų,sakau švenčių juokas juokas juokas ps mane panašiai man tos vestuvės 31 dieną tai db nesinori dažytis galvos kadangi reiks prieš vestuves tai du kartus per mėn tikrai per daug už tai vaikštau db ataugusi visa nieko kaip nors datrauksim naguys prisiauginau,draugė vėl pradėjo dėti tai uždėjo db jau pripratau susitariau po kalėdų padarys papildymą nulakuos gražiai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 7:46 PM | Žinutė # 85 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ps mane panašiai man tos vestuvės 31 dieną tai db nesinori dažytis galvos kadangi reiks prieš vestuves tai du kartus per mėn tikrai per daug už tai vaikštau db ataugusi visa nieko kaip nors datrauksim naguys prisiauginau,draugė vėl pradėjo dėti tai uždėjo db jau pripratau susitariau po kalėdų padarys papildymą nulakuos gražiai Tai jo neapsimoka daar dažyti,aš tai skau baisiai čia,kadnuaugusi kas čia mane mato,ryte į darbą po tamsiai,namo gryžtu tai pat,tai nelabai kas ir mato O fdarbe tai dzin Norėčiau ir aš jau nagučius prisiauginti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 7:49 PM | Žinutė # 86 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Darbe kolegės juokiasi sako ko tu lauki ko nedažai plaukų,sakau švenčių gerai kad mano nesimat kai ataugę, nes rudi plaukai rudai dažau tai tu nusipirk dažų ir nusidažyk, nedaug jie kainuoja, nes prieš šventes vietos manau visos normalesnėse kirpyklose jau užkaltos, pats darbymetis dabar joms Quote (Laurituke) draugė vėl pradėjo dėti tai uždėjo db jau pripratau susitariau po kalėdų padarys papildymą nulakuos gražiai aš antradienį eisiu nagučių tvarkytis Quote (Romeniukas) Norėčiau ir aš jau nagučius prisiauginti taigi ir vėl greitai nusiplėši geriau pati užsiklijuok
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 7:51 PM | Žinutė # 87 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) orėčiau ir aš jau nagučius prisiauginti liuks A TAI JAU NETURI KIEK LAIKO PABUVAI PASKUTINĮ KARTĄ TU SU JAIS?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 7:56 PM | Žinutė # 88 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gerai kad mano nesimat kai ataugę, nes rudi plaukai rudai dažau tai tu nusipirk dažų ir nusidažyk, nedaug jie kainuoja, nes prieš šventes vietos manau visos normalesnėse kirpyklose jau užkaltos, pats darbymetis dabar joms Kam man čia reikia dažyti per mėnesi du kartus,galima pagalvoti čia kokia kaukė kuri atgaivina plaukus
Quote (snieguoliuke) taigi ir vėl greitai nusiplėši geriau pati užsiklijuok Kodėl greitai visą mėnesį išvaikščiojau. Vat kai gerai priaugino tai ir nešiojosi gerai.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 7:57 PM | Žinutė # 89 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) A TAI JAU NETURI KIEK LAIKO PABUVAI PASKUTINĮ KARTĄ TU SU JAIS? Paskutinį kartą aš mėnesį jei ne ilgiau išbuvau Senai jau nebesiauginau,bet jau visai norėčiau.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 8:07 PM | Žinutė # 90 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kam man čia reikia dažyti per mėnesi du kartus,galima pagalvoti čia kokia kaukė kuri atgaivina plaukus na kažkaip kai dar panaši spalva tai nieko bet jei kitokia kažkaip negražu tai tau taip greitai auga plaukai tai gal jau ilgi labai, o seip, kam tu visus dažai padažyk tik ataugusius, o šeip yra gerų dažomų šampūnų Quote (Romeniukas) Kodėl greitai visą mėnesį išvaikščiojau. Vat kai gerai priaugino tai ir nešiojosi gerai. na jei tau mėnesis ilgai, tai tada koks pusmetis jaučiu amžinybė, kažkoks absurdas mokėt pinigus jei po menesio sugebi nusiimt, tai geriau nusiperki už kelis litus tipsus nors negaila
|
Atsijungęs |
| |