Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
virginijak | Data: Sekmadienis, 2012-01-29, 10:14 AM | Žinutė # 1261 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, aš tai darbais užsivertus, tai užbėgu tik pasilabint
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Sekmadienis, 2012-01-29, 11:11 AM | Žinutė # 1262 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas merginos, prisiduodu, kad po uošvienės jubiliejaus gyva, išgėriau tik taurę vyno ir nesugriešijau, neprisivalgiau iki išsipūtimo, tai šiandien jaučiuosi super ir lengvai, eisiu valgyti šeimynai padaryti ir kibsiu į darbus, nes vyras namuose, tai naudosiuos proga užsakymus padaryti Geros dienos brangiosios
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-01-29, 11:43 AM | Žinutė # 1263 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas suraitytas,koks gražus sekmadienis saulutė šviečia tik šaltukas ne mažas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-01-29, 1:36 PM | Žinutė # 1264 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas Šaltukas jau geras,nesinori net į kiemą man eiti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-01-29, 1:56 PM | Žinutė # 1265 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šaltukas jau geras,nesinori net į kiemą man eiti geda tikrai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-01-29, 1:57 PM | Žinutė # 1266 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš apsitvarkiau ant dviejų eisim pas uošvenę užkvietė šnd ant kugelio dar biški giminių užvažiuos tai va sekmadieniniai pietūs bus
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Sekmadienis, 2012-01-29, 2:02 PM | Žinutė # 1267 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Skanių pietų Laurituke, padariau pietus pavalgėme, bet netika man maistas šiandien, o kefyro neturiu jokio, siaubas koks šleikštulys ir kaip šlykščiai jaučiuosi, kaip kad bučiau prisigėrusi ir pagirios būtų geros o nieko negėriau kažkoks maistas tikriausia netiko, nors beveik nieko ir nevalgiau, siaubas kažkoks, teks vandenuko pagerti, kad atstatytų organizmo pusiausvyrą
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Sekmadienis, 2012-01-29, 2:04 PM | Žinutė # 1268 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai gražus oras šiandien, tik šaltukas nosį kabina, buvau nuėjusi salotų atsinešti, bet super lauke, man patinka toks oras, galėtų gal tik šaltukas mažesnis būti na kokie 3 - 5 laipsniai šalčio, bet šiaip super kaip saulytė šviečia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-01-29, 3:03 PM | Žinutė # 1269 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) Skanių pietų Laurituke, padariau pietus pavalgėme, bet netika man maistas šiandien, o kefyro neturiu jokio, siaubas koks šleikštulys ir kaip šlykščiai jaučiuosi, kaip kad bučiau prisigėrusi ir pagirios būtų geros verkia o nieko negėriau galvoju kažkoks maistas tikriausia netiko, nors beveik nieko ir nevalgiau, siaubas kažkoks, teks vandenuko pagerti, kad atstatytų organizmo pusiausvyrą ačiū o tau sveikatytės įsivaizduoju kaip negerą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-01-29, 6:24 PM | Žinutė # 1270 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš apsitvarkiau ant dviejų eisim pas uošvenę užkvietė šnd ant kugelio dar biški giminių užvažiuos tai va sekmadieniniai pietūs bus Aš vakar dariau kugelį su vištiena Smagus susibūrimas žodžiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-01-29, 6:24 PM | Žinutė # 1271 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| LAVA, Sveikatytės tau mergyt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-01-29, 7:44 PM | Žinutė # 1272 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na kur pleputės gal sušąlo Aš tai su savuoju gurkšnoju starkute su cola Iškepiau skruzdėlyną,na gal labiau žagarėliai gavosi
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Sekmadienis, 2012-01-29, 7:45 PM |
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2012-01-29, 9:14 PM | Žinutė # 1273 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos, as ir pasirodau, siandien miske buvom, avieciu prisilauzem, nes namie abi mano mergino, po sokiu, kriokia prisilakste, mat susilusios ejo laukan, salto energetinio atsigert... tai va, siandien nuo ryto prisikepem picos, pyrago, iki pietu su pizamom pratunojom... dabar namuos aktualiausia tema, ar ryt reiks i mokykla
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-01-29, 9:48 PM | Žinutė # 1274 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas pupos, mes ką tik iš miško aujė koks fainas oras, saltukas -10, saulutė šviečia, super pasilakstėm su keturračiais su slidėm, super, tai kinderis pakeliui namo atlužo Quote (LAVA) Labai gražus oras šiandien, tik šaltukas nosį kabina, buvau nuėjusi salotų atsinešti, bet super lauke, man patinka toks oras, galėtų gal tik šaltukas mažesnis būti na kokie 3 - 5 laipsniai šalčio, bet šiaip super kaip saulytė šviečia tikrai super oj kaip faina, žandai raudoni, mes dar miške karštą vyną gėrėm tai pasaka Quote (Vai2ske) dabar namuos aktualiausia tema, ar ryt reiks i mokykla kinderis jau nuo ryto sakė jei bus -20 sako nereikės eiti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-01-29, 9:52 PM | Žinutė # 1275 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ką jūs nuveikėt per savaitgalį LAVA KAIP JUBILIEJUS on mes penktadienį buvom jubiliejum, tai šeštadienį bloga man buvo bet išgėriau arbatytės, ir praėjo, labai gera, padeda nuo blogumo o šeip vakar nuėjom paryčiais miegot, nes draugytė iš Anglijos grįžo, tai smagiai pasisedėjom mergičkos susirinkę tai va šiandien lėkėm visi į mišką
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |