Antradienis, 2024-12-03, 1:22 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-01-30, 8:05 PM | Žinutė # 1291

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
pas mus 18,bet seip aumai jau 3metai,tai nieko nereik noret

mes vasarą naujus nusipirkom, tai kolkas gerai liuks

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-01-30, 8:09 PM | Žinutė # 1292

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
sakė 2 pavaduotojos yra, tai net nežinau su kuria kalbėjo na tai šaunu kad laisva vieta taip greitai atsirado, bet eilėse stovi daugiau nei po 1m ir nesulaukia, o aš pasakiau jai kad greitai galima gauti, tai ji praeitą savaitę buvo, tai sakė grupės sudaromos nuo rugsėjo, daug eilėje laukia, sako ar labai norit, sako tai aišku jug esam sarašuose, bet kaip nepakylam taip ne Rudnosiuke, tai sake jau gal nuo rugsejo pateks tai ji taip pradejo klausineti kaip labai, ir pan, ir vis užsimindavo, tai čia reikėtų kalbėti asmeniškai su direktopre ir t.,t nu žodžiu, sako žodžiu visur reikia duoti, bet ji sakė iš principo neduos

Nu nežinau mes patekome ir dėl to džiaugiamės liuks Ir po naujų metų vyko kažkoks perskirtymas lopšelinukų grupėse,dėl to ir atsirado vieta,pas lopšelinukus vietų nėra,gal ta mergaitė mažutė? galvoju Nes mūms pasakė,kad lopšelinukų grupėse vietų nėra ir neaišku kada bus,tai va tokia ir situacija,žiūrint į kokią grupę dar nori patekti.

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-01-30, 8:15 PM | Žinutė # 1293

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Nu nežinau mes patekome ir dėl to džiaugiamės Ir po naujų metų vyko kažkoks perskirtymas lopšelinukų grupėse,dėl to ir atsirado vieta,pas lopšelinukus vietų nėra,gal ta mergaitė mažutė? Nes mūms pasakė,kad lopšelinukų grupėse vietų nėra ir neaišku kada bus,tai va tokia ir situacija,žiūrint į kokią grupę dar nori patekti.

tai tavo dar lopšelinukas bus galvoju , mnergytei tai beveik 5 ir ji lankė Vilniuje, visą laiką, bet draugytė persikėlė į Kauną, ir jau daugiau nei 1m nesulaukia darželio, tai uošvii prižiūri mirkt

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-01-30, 8:38 PM | Žinutė # 1294

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai tavo dar lopšelinukas bus , mnergytei tai beveik 5 ir ji lankė Vilniuje, visą laiką, bet draugytė persikėlė į Kauną, ir jau daugiau nei 1m nesulaukia darželio, tai uošvii prižiūri

Nea, mano eis į vyresnių grupę,tik žinau,kad vietų nėra lopšelinėse grupėse. Keista kad taip ilgai laukia,na mes gal kiek ikyriai eidavome į darželį,bet nemanau,kad dėl to mūms vieta atsirado, tikrai keista... kad kažkas metus laiko laukia,na reiks darželyje pasiklausinėti kodėl tokia situacija,net pačiai jau įdomu galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-01-30, 8:44 PM | Žinutė # 1295

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Nea, mano eis į vyresnių grupę,tik žinau,kad vietų nėra lopšelinėse grupėse. Keista kad taip ilgai laukia,na mes gal kiek ikyriai eidavome į darželį,bet nemanau,kad dėl to mūms vieta atsirado, tikrai keista... kad kažkas metus laiko laukia,na reiks darželyje pasiklausinėti kodėl tokia situacija,net pačiai jau įdomu galvoju

laukia ir dar ilgiau, ir net Kaune, O vilniuje tai visai ilgai, draugo sesė pasigimdė mergytė, ir užrašė į daržiuką, sako va kaip tik 2 metukai sueis tai gal gausiu liuks , ir kaune labai panaši situacija, Šiauliuose irgi, ir Panevežyje, laukia, jei geresnis darželis tai ir pusmetį ir ilgiau, bei ne toks geras tai iš kart vietų atsiranda nes nepilnos grupės yra

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-01-30, 8:53 PM | Žinutė # 1296

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Na kur pleputės,gal jau sušąlote visos galvoju Mes tai pasportuoti buvome nuėje,tai visai nieko sušilome,o šiaip tai šalta man labai

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-01-30, 8:54 PM | Žinutė # 1297

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
bei ne toks geras tai iš kart vietų atsiranda nes nepilnos grupės yra

Tai mūsų ne toks geras darželis dėl to ir vieta atsirado juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-01-30, 8:57 PM | Žinutė # 1298

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tai mūsų ne toks geras darželis dėl to ir vieta atsirado juokas juokas juokas

na gal ir geras liuks bet visada taip būna, na va kar ir Panevėžio darželius draugė ėjo užrašyti, tai į vieną iškart priims, o į kitą sakė tik nuo rudens , nes pilnos grupės, o jei darželyje grupės nesusidaro vadinasi kažkas ne taip juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-01-30, 9:09 PM | Žinutė # 1299

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Mes tai pasportuoti buvome nuėje,tai visai nieko sušilome,o šiaip tai šalta man labai

tai einat į tą aikštelę, kur treniruokliai mirkt kažkaip šalta manau tokiu oru sportuoti, bet va vasarą ar kai šiltesnis oras liuks

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2012-01-30, 9:10 PM
Atsijungęs
LauritukeData: Pirmadienis, 2012-01-30, 9:20 PM | Žinutė # 1300

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (Romeniukas)
Na kur pleputės,gal jau sušąlote visos galvoju

AŠ ČIA sveiki nebuvo kada užsukti buvau pas dantistę,paskui iki parduotuvės variau db prisėdau biški sypsausi vaikas su brangiausiuoju vartosi lovoje duodasi palapines darosi juokas

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-01-30, 9:31 PM | Žinutė # 1301

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
vaikas su brangiausiuoju vartosi lovoje duodasi palapines darosi

oj kaip jiems smagu liuks maniškiai tai plasteišoną pasijungė, atvežė draugytė 12 žaidimų tai bando juokas juokas juokas

Atsijungęs
LauritukeData: Pirmadienis, 2012-01-30, 9:43 PM | Žinutė # 1302

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (snieguoliuke)
oj kaip jiems smagu liuks maniškiai tai plasteišoną pasijungė, atvežė draugytė 12 žaidimų tai bando juokas juokas juokas

yra ką veikti liuks

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-01-30, 9:46 PM | Žinutė # 1303

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
yra ką veikti liuks

aga, pabandė kelis, visai patiko tai šiandien jau pakaks eina į lovą jau kinderis mirkt

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2012-01-30, 9:46 PM | Žinutė # 1304

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai einat į tą aikštelę, kur treniruokliai kažkaip šalta manau tokiu oru sportuoti, bet va vasarą ar kai šiltesnis oras

Jo einam aš tai kartais,o vaikinukai tai kekvieną dieną,visai nešalta kai judi liuks liuks

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-01-30, 9:47 PM | Žinutė # 1305

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Jo einam aš tai kartais,o vaikinukai tai kekvieną dieną,visai nešalta kai judi liuks liuks

tai aišku, bet dažniausiai sportuojant reikia kuo mažiau prisirengti, tai nemanau kad su maikėm treniruojasi geda o šeip tikiu kad smagu liuks liuks

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024