Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-01-30, 9:47 PM | Žinutė # 1306 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) AŠ ČIA nebuvo kada užsukti buvau pas dantistę,paskui iki parduotuvės variau db prisėdau biški vaikas su brangiausiuoju vartosi lovoje duodasi palapines darosi Aiškutis,maniškiai ir vartosi lovoj žiūri filmus atsisiuntę Aš pagulėjau vonioje pilvoje putų,sušilau kaip gera dabar Reiks arbatos pasidaryti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-01-30, 9:49 PM | Žinutė # 1307 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai aišku, bet dažniausiai sportuojant reikia kuo mažiau prisirengti, tai nemanau kad su maikėm treniruojasi o šeip tikiu kad smagu Na šiltai apsirengus nelabai gerai sunkoka,bet šiaip faina Vasara tai visai bus liūks, sako čia visai nesenai pastatė,daug kas net nematė jū neatkreipė dėmesio,tai vasara bus manau vaikų ir ne tik
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-01-30, 9:57 PM | Žinutė # 1308 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vasara tai visai bus liūks, sako čia visai nesenai pastatė,daug kas net nematė jū neatkreipė dėmesio,tai vasara bus manau vaikų ir ne tik liuks smagu, jie daug kur kaune prie parkų pastatyti, gerai kad dar neišlaužo, nes kai Vilniui Vingio parke, kažkas panašaus buvo sakė greitai išlaužė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-01-30, 9:59 PM | Žinutė # 1309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) smagu, jie daug kur kaune prie parkų pastatyti, gerai kad dar neišlaužo, nes kai Vilniui Vingio parke, kažkas panašaus buvo sakė greitai išlaužė Tikrai keista,bet aplamai daug vaikams žaidimo aišktelių yra ir neišlaužo,viskas gražu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-01-30, 9:59 PM | Žinutė # 1310 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tikrai keista,bet aplamai daug vaikams žaidimo aišktelių yra ir neišlaužo,viskas gražu liuks
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2012-01-30, 10:08 PM | Žinutė # 1311 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| eh laukia bemiege naktis,nes mano mazyliui temperatura sukilo,ryt reiks nuvezt pas gydytoja.kaip jusiskiai nesusrgo?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-01-30, 10:13 PM | Žinutė # 1312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) eh laukia bemiege naktis,nes mano mazyliui temperatura sukilo,ryt reiks nuvezt pas gydytoja.kaip jusiskiai nesusrgo? labukas, o kas dabar nutiko jam? mūsų tai ne, davėsi dar kieme su rogutėm, bet lyg ir nieko
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2012-01-30, 10:16 PM | Žinutė # 1313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labukas, o kas dabar nutiko jam? anwei mūsų tai ne, davėsi dar kieme su rogutėm, bet lyg ir nieko mirkt maniskis irgi kokias 4 val lauke isbuvo,o daba sako akys skauda tai pamatavau temepratura 39 ,na bet kad slogos nera,gerkles irgi neskauda tai gal nerintai persalo,arba jau ryt pasireiks simptomai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2012-01-30, 10:23 PM | Žinutė # 1314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| privietik,mano vidurinioji kelio persnurglius nemato.... o taip nenori mokyklon..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2012-01-30, 10:26 PM | Žinutė # 1315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snd irasarbatelesryju, bijau kad kvaraba kokia neprikibtu.. bliam kokiu fainiu striukiu vaikam radau,o akcija tik siandien http://www.sportsdirect.com/no-fear-thriller-jacket-junior-608092
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-01-30, 10:27 PM | Žinutė # 1316 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) aniskis irgi kokias 4 val lauke isbuvo,o daba sako akys skauda tai pamatavau temepratura 39 verkia ,na bet kad slogos nera,gerkles irgi neskauda tai gal nerintai persalo,arba jau ryt pasireiks simptomai na gal neapsirgs, temperatūra nukris ir viskas bus gerai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-01-30, 10:28 PM | Žinutė # 1317 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) privietik,mano vidurinioji kelio persnurglius nemato.... o taip nenori mokyklon.. juokas tai gal bus 20 ir nereikės
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2012-01-30, 10:32 PM | Žinutė # 1318 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai gal bus 20 ir nereikės na, kadangi mano jau nebe pradinukai, tai jiems tik nuo 25 nereiktu..
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2012-01-30, 10:34 PM | Žinutė # 1319 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) bliam kokiu fainiu striukiu vaikam radau,o akcija tik siandien ale rimtai fainos,bet maniskiam dideles ,bet tu dazniau imesk nuolaidu,ziu ir susigundysim per tave uzsisaskyt .beje labas ziurek neapsirk
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-01-30, 10:37 PM | Žinutė # 1320 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) na, kadangi mano jau nebe pradinukai, tai jiems tik nuo 25 nereiktu.. oj rimtai gi vyresniems daugiau reikia, bet nemanau kad bus šianakt tiek,, nors sakė šiandien daaug vaikų nebuvo nors buvo tik 16
|
Atsijungęs |
| |