Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-02-01, 6:22 PM | Žinutė # 1411 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) žinoma,kad taip kiti tai neturi kur palikti į darbą tai reikia,kad ir 30 šalčio sypsausi gerai tai ir sakau darželis visada dėl to ir dirba , oo va okyklose kitaip, seniau kad ir atostogos darželyje būdavo vesdavom, o mokykloj ne, tai oj kaip bijojau, kai vienas namuose būdavo bet jau nieko pats ir sumuštinius susitepa, ir arbatos pasidaro pavalgo ir pas mane į darbą atvažiuoja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-02-01, 8:07 PM | Žinutė # 1412 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės kaip dienelė nesušalėte? naktis bus šalta kaip praneša brrr.... ką veikinėjat?aš jau lovą paklojau eisim žiūrėti naisių vasarą
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-02-01, 9:02 PM | Žinutė # 1413 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikutės kaip dienelė nesušalėte? naktis bus šalta kaip praneša brrr.... ką veikinėjat?aš jau lovą paklojau eisim žiūrėti naisių vasarą Na tikrai šaltukas paspaudė. Diduma laiko praleidau lovoje,naktį prastai miegojau,tai buvau nugriuvusi poguliuko. Dabar pasidarėme arbatos prie vafliukų suteptų uogiene ir kondensuotu pienu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-02-01, 9:41 PM | Žinutė # 1414 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) veikutės sveiki kaip dienelė nesušalėte? naktis bus šalta kaip praneša brrr.... ką veikinėjat?aš jau lovą paklojau eisim žiūrėti naisių vasarą sypsausi labukas na tikrai šaltoka, buvom mieste su kinderiu ir draugyte, tai ant saulutės nelabai šalta bet pavėsyje šaltukas kaip reikiant, paskui treniruotei buvom, ir namuose, svečius ką tik išlydėjom, buvo krikštotėvelis kinderio užsukęs, tai pavakarieniavom, susitarėm dėl savaitgalio
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-02-01, 10:38 PM | Žinutė # 1415 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką bobos pažiūrėtos ot Marijų apgavo Ligita db nuvarė jau kitam makaronus kabinti liuks patinka man tas serialas na ką gal jau ir gulti reiks eiti,o ką daugiau čia veiksi ryt man pas dantistę kaži einant nesušalsiu gerai kad netoli visai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-02-01, 10:48 PM | Žinutė # 1416 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na ką bobos pažiūrėtos ot Marijų apgavo Ligita sypsausi db nuvarė jau kitam makaronus kabinti sypsausi liuks patinka man tas serialas sypsausi na ką gal jau ir gulti reiks eiti,o ką daugiau čia veiksi sypsausi ryt man pas dantistę kaži einant nesušalsiu gerai kad netoli visai gerai aga geras geras, su ta Ligita
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-02-01, 10:50 PM | Žinutė # 1417 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga geras geras, su ta Ligita juokas gudri bobelka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-02-01, 10:55 PM | Žinutė # 1418 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gudri bobelka juokas juokas aga gerai gerai apsuko
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-02-01, 11:05 PM | Žinutė # 1419 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga gerai gerai apsuko juokas juokas juokas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-02-01, 11:15 PM | Žinutė # 1420 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na ką bobos pažiūrėtos ot Marijų apgavo Ligita db nuvarė jau kitam makaronus kabinti liuks patinka man tas serialas na ką gal jau ir gulti reiks eiti,o ką daugiau čia veiksi ryt man pas dantistę kaži einant nesušalsiu gerai kad netoli visai Jo jo gera kalite ta Ligita Keista taip rašyti,kai mano pažystama yra ligita Aš iš po vonios, galvoju eit liuli bet dar neisiu vistiek iki paričių neužmiegu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-02-01, 11:19 PM | Žinutė # 1421 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš iš po vonios, galvoju eit liuli bet dar neisiu vistiek iki paričių neužmiegu o kodėl dabar neužmiegi suprasčiau jei viena miegotum tai šalta, ir t.t. bet kai su mylimuoju, tai neturėtum blogai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-02-01, 11:24 PM | Žinutė # 1422 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mūsų kinderis nemiega sako ryt vietiek nereikės eiti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-02, 10:48 AM | Žinutė # 1423 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės nesušalote ?
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-02, 11:51 AM | Žinutė # 1424 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Sveikutės nesušalote ?
laba, nesušalom, namuose silta, bet va auto ryte neuzkuriau velavau i darba, vaikiukai namuose, ryte dar anyta skambina nevesk tik vaikuciu i darzeli labai salta, na nevedu sakau ir vakar jau nebuvo.
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2012-02-02, 11:54 AM | Žinutė # 1425 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |