Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
idit | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 10:42 PM | Žinutė # 16 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) duosiu as tau tuoj ponicka oij, su draugyte kokteiliuku prisiragavom, susilom,is vidaus, tai dabar verdu o ka nea as irgi sidro atsigeriau,brangenybe i ausi snopuoja
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 10:44 PM | Žinutė # 17 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as irgi sidro atsigeriau,brangenybe i ausi snopuoja mes vakar atsigėrėm, tai šiandien nebesinori
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 10:46 PM | Žinutė # 18 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o ka nea as irgi sidro atsigeriau,brangenybe i ausi snopuoja nu neeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa o maniskis tik ryte grys, tai iskart peciu uzkurs,o as kelsiuos kai bus silta vaikai kaip ir pasiruose mokyklon, bet jei bus labai salta, galir ryt nekelt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 10:49 PM | Žinutė # 19 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) o maniskis tik ryte grys, tai iskart peciu uzkurs,o as kelsiuos kai bus silta juokas vaikai kaip ir pasiruose mokyklon, bet jei bus labai salta, galir ryt nekelt galvoju o as sianakt peciu kurensiu nebnt maniskis ismiegos na bet ne kiekviena diena tai bent biski atsipalaidavo,nes namuose kai du serga dresija tai jau katstrofa o vaikiai irgi kurpines prie duru susidejo bet abejoju ar eis ,nes daba pas mus -26
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 10:52 PM | Žinutė # 20 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o as sianakt peciu kurensiu nebnt maniskis ismiegos , gerai,kurensim tada abi ryt pas mus susirinkimas bendruomenej, is VVG kazkas atvyksta,o mano protelis,i tris projektus isitraukiau,protokolu susipazinimui kaip atsiunte po 20 lapu, o man galvon nieks nelenda, ryt viska ekspromtu darysiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 10:54 PM | Žinutė # 21 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) aikai kaip ir pasiruose mokyklon, bet jei bus labai salta, galir ryt nekelt galvoju Quote (idit) o as sianakt peciu kurensiu nebnt maniskis ismiegos juokas na bet ne kiekviena diena tai bent biski atsipalaidavo,nes namuose kai du serga dresija tai jau katstrofa o vaikiai irgi kurpines prie duru susidejo bet abejoju ar eis ,nes daba pas mus -26 panašu kad ir kinderis neis, nes pas mus 24 Vai2ske, ten Ramygaloj, tuos šuniukus iš močiutės išlaisvino, ar apsirikau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 10:58 PM | Žinutė # 22 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Vai2ske, ten Ramygaloj, tuos šuniukus iš močiutės išlaisvino, ar apsirikau jo,pasmus,nuskambejom per visa Lietuva,cia viskas tesesi jau daug metu, bet Lt gyvunu apsauga dirba geriau,nei zmoniu.. ta mociute nesugeba savimpasirupint,o psichiskai neigalu sunu priziuri,ten visas pasalpas sudejus nemazai gauna,bet yra kas padeda juos isleist,okaip tas sunus,tai nieks niekonezino,nes net sergant,ji jomedikamgydit neduoda..., na zodziu..betvarke
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 11:00 PM | Žinutė # 23 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) jo,pasmus,nuskambejom per visa Lietuva,cia viskas tesesi jau daug metu, bet Lt gyvunu apsauga dirba geriau,nei zmoniu.. ta mociute nesugeba savimpasirupint,o psichiskai neigalu sunu priziuri,ten visas pasalpas sudejus nemazai gauna,bet yra kas padeda juos isleist,okaip tas sunus,tai nieks niekonezino,nes net sergant,ji jomedikamgydit neduoda..., na zodziu..betvarke nepatinka siaubas, aš kažkaip irgi galvojau, kad ne iš piktos valios, gal jai atrode kad prižiūri, na bet gaila ir gyvūnėlių
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 11:01 PM | Žinutė # 24 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš kaip nelaukiu rytojaus vakare pas ginekologą, tai oj kaip nelaukiu nepatinka man ten
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 11:05 PM | Žinutė # 25 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) jo,pasmus,nuskambejom per visa Lietuva,cia viskas tesesi jau daug metu, bet Lt gyvunu apsauga dirba geriau,nei zmoniu.. ta mociute nesugeba savimpasirupint,o psichiskai neigalu sunu priziuri,ten visas pasalpas sudejus nemazai gauna,bet yra kas padeda juos isleist,okaip tas sunus,tai nieks niekonezino,nes net sergant,ji jomedikamgydit neduoda..., na zodziu..betvarke kaip ir viskas pas mus is kito galo
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 11:05 PM | Žinutė # 26 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vakare pas ginekologą, tai oj kaip nelaukiu nepatinka man ten man poryt,siaipnelaukiu,nes nemalonu,bet is kitos puses-laukiu,greiciau tai operacijai paruostu,isoperuotu,ir but spakaina
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 11:10 PM | Žinutė # 27 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) man poryt,siaipnelaukiu,nes nemalonu,bet is kitos puses-laukiu,greiciau tai operacijai paruostu,isoperuotu,ir but spakaina mūsų tai ginekologė pasikeitė, buvo vyras tai labai super daktaras o dabar moteris, tai kažin kaip ten bus bet nieko jug ne pirmas kartas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 11:18 PM | Žinutė # 28 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o kad privarėt plepalų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 11:19 PM | Žinutė # 29 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau