Paplepėkim prie kavos puodelio 64 -tema.
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-05-29, 9:08 AM | Žinutė # 1486 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pearl) Laurituke triušiukas liuks gerai ačiū
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-05-29, 9:08 AM | Žinutė # 1487 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) gerai, eisiu pasaku sekt,kaip senais gerais laikas, as gi gabar kaip nauja, knyga juokas juokas juokas juokas pasveikai,tai db duodi iki putų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-05-29, 1:09 PM | Žinutė # 1488 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas visoms na va pagaliau namučiuose, pagulėjau soliariume tai taip šilta pasidarė, nes pas mus tai nekokia diena apsiniaukę, saulutės šiandien beveik nėra
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-05-29, 1:13 PM | Žinutė # 1489 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) 3m skyremdabar baigias,tai per gyd tampau vel, ji juk nei dienos nepabuna viena,vaikai pagal grafika ten nakvoja,o jei jau kur isvaziuojam,samdom kaimynu mergaite, man cia jau globa turet priklausyt, bet ai,nebeturiu kantrybes, kaimynkos su dviraciais laksto, sokiu bureliuos trypia, ir po 800 gauna piktas na taip manau kad globa tikrai turėtų priklausyti, tik va nesuprantu kodel neduoda? siaubas kažkoks Quote (Romeniukas) Diena matosi bus grazi liuks kažin kur ta graži apsiniaukę, saulės nerasta, gerai kad dar nelyja, bet po pietų žada Quote (Laurituke) o pas mus apsiniaukę,nors ir pranešė mūsų pusėje lietų va va ir pas mus sakė kad po pietų netgi škvalas bus, bet gal praeis pro šalį
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-05-29, 2:30 PM | Žinutė # 1490 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kaip man nervas ima,nu nesuprantu viskas siutina,viskas nervina ,kas čia šnd yra.......
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Antradienis, 2012-05-29, 4:40 PM | Žinutė # 1491 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos mergaites ko tokios piktutes?graži diena...nesinervuokit vaišinu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-05-29, 5:12 PM | Žinutė # 1492 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes. na ir nusikaliau siandien, nuo pacio ryto lekiau su dovydu i turgu kostiumo, basuciu ir taip toliau pirkti, paskui nuvedziau i darzeli, o veliau su sese davemes po parduotuves,truputi apsipirkau, droge nuolaidos tai ten nusiaubeme normaliai lentynas Dar per pora draugiu perlekiau zodziu tik namo gryzome Galvojau dar i soliariuma nulekti bet tingiu jau kaip karve
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-05-29, 5:13 PM | Žinutė # 1493 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Maribella, Sveikute
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-05-29, 5:14 PM | Žinutė # 1494 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Kaip man nervas ima,nu nesuprantu viskas siutina,viskas nervina ,kas čia šnd yra....... Nu ir ko cia nervuojiesi,turbut kad apsiniauke nera saules tai ir siunti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-05-29, 5:21 PM | Žinutė # 1495 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Kaip man nervas ima,nu nesuprantu viskas siutina,viskas nervina ,kas čia šnd yra....... piktas piktas piktas piktas gal tavo dienos artėja aš prieš jas ragana būnu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-05-29, 5:23 PM | Žinutė # 1496 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) i turgu kostiumo, basuciu ir taip toliau pirkti, paskui nuvedziau i darzeli, o veliau su sese davemes po parduotuves,truputi apsipirkau, droge nuolaidos tai ten nusiaubeme normaliai lentynas juokas Dar per pora draugiu perlekiau zodziu tik namo gryzome Galvojau dar i soliariuma nulekti bet tingiu jau kaip karve kokios spalvytės nupirkai jo Droge nuolaidos didelės aš tai Junetos parduotuvę šiandien nusiaubiau nusipirkau kaukę plaukams dažus, aliejuką
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-05-29, 5:24 PM | Žinutė # 1497 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Maribella) veikos mergaites mua mua ko tokios piktutes?graži diena...nesinervuokit mua geda gerai labukas pražuvėle
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-05-29, 5:24 PM | Žinutė # 1498 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai grįžus kaip baltos mišrainės užsimanaiu, tai siaubas tai va padariau prie vakarienės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-05-29, 5:26 PM | Žinutė # 1499 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kokios spalvytės nupirkai jo Droge nuolaidos didelės aš tai Junetos parduotuvę šiandien nusiaubiau nusipirkau kaukę plaukams dažus, aliejuką Juodos spalvos, nes kitos tai dar baisesnes bent jau man kazkokios triedavos spalvos su lemene teko pirkti,nes nieko realiai gudro nera pasirinkimo, kazkaip uzvilkome visai neblogai atrodo ir su lemene
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-05-29, 5:36 PM | Žinutė # 1500 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Juodos spalvos, nes kitos tai dar baisesnes bent jau man kazkokios triedavos spalvos juokas su lemene teko pirkti,nes nieko realiai gudro nera pasirinkimo, kazkaip uzvilkome visai neblogai atrodo ir su lemene liuks na jo pasirinkimas nekoks , man tai labai patiko mūsų krikštynų kostiumėlis, oj kokia spalvytė graži, bet va išaugom na tikiuosi Idit, bernužėlis dar neišaugo o aš tai žinok kostiumėlį pirkau internetu, kelis rūbelius iš tos parduotuvės esu pirkus, tai ir šįkart surizikavau tai tokios tamsus bet ne juodas su dryžiais, liemenė, kelnytės ir švarkas tai kaip tik ant akcijos pataikiau su siuntimu man regis sumokėjau 52Lt, o kai turgui žiūrėjom su švarku beveik 150 ir labai patiko kal kelnes siaurinas su tokiu kaip ir dirželiu per liemenį
|
Atsijungęs |
| |