Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-07-04, 9:15 PM | Žinutė # 376 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, na ar pavyko išsilaikyti labukas visoms na va tuoj ir savaitgalis, oj kaip laukiu, kaip noriu pailsėti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-07-05, 9:26 AM | Žinutė # 377 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labukas visoms mua mua mua na va tuoj ir savaitgalis, oj kaip laukiu, kaip noriu pailsėti liuks liuks liuks liuks sveikute aga greitai tos dienos eina mes šį savaitgalį prie remontų dirbsimės,niekur nevarom reikia pabaigti tuoletą remontuotis,grindis plytelėmis kloja,paskui jau pradės virtuvę mano naują remontuoti,nusipirkau tapetus jau į virtuvę,tai kaip laukiu negaliu,pradėsiu tada kepti pyragus kaip gyvenat atostogauti dar nevažiuojat?mes nuo rugpjūčio 21 iki 25 važiuojam į palangą,gavom kelalapį.tai paatostogausim
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Ketvirtadienis, 2012-07-05, 3:15 PM | Žinutė # 378 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kaip gyvenat atostogauti dar nevažiuojat?mes nuo rugpjūčio 21 iki 25 važiuojam į palangą,gavom kelalapį.tai paatostogausim
labuka, o tai velokai jau iseis mes po liepos 16 bandysim į pajurį traukti, kad tik orai geri būtų.Dabar jau atostogauju namuose kučiuosi į daržą lekiu, užsakymukų turiu, krikštynų metas vasara.Sestad.vyresnelio gimtadienį švesim tai prigalvojau visokių zaidimų ir estafečių
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-07-05, 4:54 PM | Žinutė # 379 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) labuka, o tai velokai jau iseis Kadangi vežasi ir mokėti nereiks už nieką,tai man vienodai kada ar gale vasaros,ar pradžioje.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-07-06, 10:41 AM | Žinutė # 380 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas,na ir karštis man jau per daug,naktį negalėjau net normaliai miegoti kaip buvo dūšna,karšta fe nepatinka man taip kaip jūs laikotės?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-07-08, 4:32 PM | Žinutė # 381 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės kaip savaitgalis? aš tai šnd ,visą dieną deginuosi kieme,nudegiau jau kaip reikalas,faina kai orai geri,šnd man patinka nes vėjas yra,nėra tvankumo to tokio baisaus,vakar tai per daug karščio buvo
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Pirmadienis, 2012-07-09, 12:00 PM | Žinutė # 382 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, mes irgi po šaunaus savaitgalio mažiuko gimtadienį atšventėme, tik planus sugadino lietus :( tai nei fotosesijos nepasidarėme, o buvo suplanuota viskas, bet vis tiek linksma buvo
|
Atsijungęs |
| |
Pearl | Data: Pirmadienis, 2012-07-09, 6:50 PM | Žinutė # 383 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labutis
Quote (Laurituke) kaip jūs laikotės?
Mes irgi kamuojames.. NEGALIU pakęsti tokių karščių Nei jegu nerasta nei darbų planuotų kokybiškai nuveiktų
Užsakiau neseniai fooservise nuotraukyčių po 0,29cnt. Tai kiekis foto nemažas susidarė, na nera ko noreti gera pusmeti nieko nedariau(o tik kaupiau ir kaupiau), o popierini varianta aš labai mėgstu turėti ir kartkartėmis pavartyti albumus Tai tik beliks atsiimti
Paskutinį kartą redaguota Pearl - Pirmadienis, 2012-07-09, 6:51 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-07-09, 7:37 PM | Žinutė # 384 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) tai nei fotosesijos nepasidarėme, o buvo suplanuota viskas, bet vis tiek linksma buvo liuks sveikute ,o tai ką ir fotografą buvote užsisakę?na bet svarbu,kad šventė įvyko
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-07-09, 7:39 PM | Žinutė # 385 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pearl) Mes irgi kamuojames.. NEGALIU pakęsti tokių karščių nepatinka Nei jegu nerasta nei darbų planuotų kokybiškai nuveiktų geda jo kas per daug jau nesveiką. va db nu kad nudavė pas mus lietutis vajėj,su dunduliu ir žaibais,bent gaivu lauke Quote (Pearl) Užsakiau neseniai fooservise nuotraukyčių po 0,29cnt. liuks Tai kiekis foto nemažas susidarė, na nera ko noreti gera pusmeti nieko nedariau(o tik kaupiau ir kaupiau), o popierini varianta aš labai mėgstu turėti ir kartkartėmis pavartyti albumus Tai tik beliks atsiimti reikia ir man užsisakyti,virginijak rašė jog copy1 db nuotraukos po 0,22cnt ,daug prisikaupiau jau ir aš,patinka kartais ir man pavartyti prisiminti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-07-09, 8:19 PM | Žinutė # 386 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas mergaitės lava, dar kartelį tavo bernužėlį su gimtadieniu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-07-09, 8:20 PM | Žinutė # 387 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pearl) na nera ko noreti gera pusmeti nieko nedariau(o tik kaupiau ir kaupiau), o popierini varianta aš labai mėgstu turėti ir kartkartėmis pavartyti albumus Tai tik beliks atsiimti man irgi labaiu popierinis variantas patinka albumą pavartai prisimeni kaip ten kas buvo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-07-09, 8:22 PM | Žinutė # 388 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) a db nu kad nudavė pas mus lietutis vajėj,su dunduliu ir žaibais,bent gaivu lauke liuks pas mus visą dien kepina Quote (Laurituke) Sveikutės kaip savaitgalis? smagus, buvom prie ežerų planavom su palapinėm bet pačiu laiku spėjo palapines susipakuoti, nes audra užėjo
|
Atsijungęs |
| |
Pearl | Data: Antradienis, 2012-07-10, 8:06 AM | Žinutė # 389 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
Naktis sunki, mažai miegojau, nes karščiai baisulingai kamavo, varčiausi lovoje, paskui vaikščiojau tai ryte prasidariau langelius, vis gaivesnio oro kiek gavau... Pas mus nelijo visai nei vakare nei naktį, visiška ramuma ir rytas saulėtai gražus išaušo
LAVA tavo sunelį su GIMIMO DIENELE SVEIKINU, nors ir pavėluotai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-07-10, 8:47 AM | Žinutė # 390 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pearl) Naktis sunki, mažai miegojau, nes karščiai baisulingai kamavo, varčiausi lovoje, paskui vaikščiojau sypsausi tai ryte prasidariau langelius, vis gaivesnio oro kiek gavau... gerai Pas mus nelijo visai nei vakare nei naktį, visiška ramuma ir rytas saulėtai gražus išaušo jo rytą gaiviau,pas mane tai langai ir naktį pradaryti,kitaip neįmanoma labas rytas merginos
|
Atsijungęs |
| |