Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-02, 5:54 PM | Žinutė # 1471 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) esinešioja man iš turgaus iš babilono parduotuvių, sakau gal reikia iš interneto kokius užsisakyti, esu mačiusi neblogų,bet vėl kokia rizika galvoju iš turgaus man irgi nesinešioja visiškai o šeip jei batai iš odos tai super bet ir kaina padoresnių be 300 nelabai nusipirksi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-10-02, 6:03 PM | Žinutė # 1472 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) iš turgaus man irgi nesinešioja visiškai o šeip jei batai iš odos tai super bet ir kaina padoresnių be 300 nelabai nusipirksi Oj žinau kai būna ir už 300lt nieko gero, va tada tai žiauriai gaila pinigų
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-10-02, 6:04 PM | Žinutė # 1473 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na orelis tai tikrai nekoks dulksna tokia tai kokį pažymį instruktorius parašė su kokia mašina važinėji o tai tokiu oru croksai labai geri arba guminukai Parašė 7 kaip važiuojant 4 kartą manau labai neblogai Juokėsi jis iš tų pažimių sako čia tik formalumas nekreipk dėmėsio. Su hiundai varinėju fainas mašiniukas baltas kaip nuotaka
|
Atsijungęs |
| |
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-02, 6:14 PM | Žinutė # 1475 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Oj žinau kai būna ir už 300lt nieko gero, va tada tai žiauriai gaila pinigų nepatinka na gaila, bet kartais tikrai yra geri, o va šeip internete nerizikuočiau pirkti bent jau batų, nes norisi apžiūrėti, apčiupinėti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-10-02, 6:15 PM | Žinutė # 1476 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kaip teorijos egzaminas koks pas jus laikymo principas, pas mus pamenu tai buvo reikėjo iš pradžių kelis kartus suirnkti su ta programa 93 procentus ( neužskaitydavo jei tik vieną kartą surenki 93, nes sakydavo gal tik seip pasisekė Jo pas mus toks pat principas iš pirmo karto sako gal per babutę Nežinau ar rytoj laikysiu, jaučiuosi nepasiruošusi, kam laikyti jei žinau kad reiks perlaikyti. Reikia man dar laiko. Ir instruktorius man pritaria,sako jei jautiesi nepasiruošusi nelaikyk.
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Antradienis, 2012-10-02, 6:16 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-10-02, 6:17 PM | Žinutė # 1477 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na gaila, bet kartais tikrai yra geri, o va šeip internete nerizikuočiau pirkti bent jau batų, nes norisi apžiūrėti, apčiupinėti Tai pasakyk kur rasti mieste gražius, gerus, kokybiškus batus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-02, 6:24 PM | Žinutė # 1478 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jo pas mus toks pat principas iš pirmo karto sako gal per babutę juokas Nežinau ar rytoj laikysiu, jaučiuosi nepasiruošusi, kam laikyti jei žinau kad reiks perlaikyti. Reikia man dar laiko. Ir instruktorius man pritaria,sako jei jautiesi nepasiruošusi nelaikyk. bet žinok su sava grupe laikyti šiek tiek lengvaiu, o paskui jei daug išsilaikys liksi viena, pradės lankyti kita grupė ir tempsis tempsis pažįstamam taip buvo, kažkaip nesilaikė su visais paskui bandė neišėjo niekaip, ir visus važinėjimus pravažiavo reikia jau ir praktinį važinėjimo laikyt o negali nes teorijos dar neišsilaikęs tai jau gal daugiau nei pusę metų tai sakė gal ir nebesilaikysiu o tu tuos 93 jau surinkai kad prileistų prie teorijos kaimynas mūsų tai ten pat Mene laikėsi tai tuos reikiamus procentus susirinko kai eidava kažkaip po pietų prie kompo pasedėt ir paskui iškart ėjo teorijos laikyt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-02, 6:25 PM | Žinutė # 1479 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai pasakyk kur rasti mieste gražius, gerus, kokybiškus batus step stop Viva batuose irgi neblogų yra manau visose parduotuvėse yra tiek gerų ir kokybiškų tiek ir š....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-02, 6:28 PM | Žinutė # 1480 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man tai prisiminus teorijos egzaminą tokia nostalgija apima Romeniukas, o kas tau sunkiausia iš teorijos man tai techninė dalis kosmosos, dabar tai jau pasikausčius bet anksčiau tai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-02, 6:29 PM | Žinutė # 1481 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na kur merginos sulindusios pas mus vėl lynoti pradeda
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-10-02, 6:33 PM | Žinutė # 1482 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet žinok su sava grupe laikyti šiek tiek lengvaiu, o paskui jei daug išsilaikys liksi viena, pradės lankyti kita grupė ir tempsis tempsis pažįstamam taip buvo, kažkaip nesilaikė su visais paskui bandė neišėjo niekaip, ir visus važinėjimus pravažiavo reikia jau ir praktinį važinėjimo laikyt o negali nes teorijos dar neišsilaikęs tai jau gal daugiau nei pusę metų tai sakė gal ir nebesilaikysiu o tu tuos 93 jau surinkai kad prileistų prie teorijos kaimynas mūsų tai ten pat Mene laikėsi tai tuos reikiamus procentus susirinko kai eidava kažkaip po pietų prie kompo pasedėt ir paskui iškart ėjo teorijos laikyt As dar drąsiai turiu kokią savaitę laiko kol važiavimai, instruktorius sakę idealu būtų jei aš teroriją išsilaikyčiau iki kokio 10 kažkur važiavimo, o man dar bus tik 5 važiavimas,. Del laikymo kartu su savo grupe, kiek žinau ne aš viena rytoj nelaikysiu, ir šiaip kažkur pusę tikrai iš pirmo karto neišlaikys jei ne daugiau. Nesurenku aš tų 93 procentų, toli gražu, daugiausia 80 procentų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-02, 6:42 PM | Žinutė # 1483 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) As dar drąsiai turiu kokią savaitę laiko kol važiavimai, instruktorius sakę idealu būtų jei aš teroriją išsilaikyčiau iki kokio 10 kažkur važiavimo, o man dar bus tik 5 važiavimas,. Del laikymo kartu su savo grupe, kiek žinau ne aš viena rytoj nelaikysiu, ir šiaip kažkur pusę tikrai iš pirmo karto neišlaikys jei ne daugiau. Nesurenku aš tų 93 procentų, toli gražu, daugiausia 80 procentų verkia idealiausiai jaučiu jei išsilaikytum ir būtum susikoncentravus tik į važiavimus taigi tai džiaugeisi kad visada išlaikai, tai kaip čia tau nebesiseka bet tada jau nebegalėsit ateiti kada norėsit reikės tartis, nes pradės lankyti kita grupė, bent jau pas mus taip būdavo kiek pamenu, kas neišlaikė iš pirmo karto tai ateidavo kada būdavo laisvi kompai ir kai dėstytojas galėdavo na šeip kažin kaip dabar reikia Noele paklausti ji neseniai laikė teoriją o gražiausiai tai būdavo kai sakykim kelis kartus surenki po 93 ar daugiau, tada eini laikyti egzo ir neišlaikai ir surenki kokį 80, tai liepdavo vel su ta programa surinkti 93 kad galėtum kitą diną laikyti egzaminą tai viena mergina ėjo ėjo ir ėjo nes kažkaip grieštai ima visos tos mokyklos teoriją nes jei regitroj neišlaikai iš pirmo karto tai krenta mokyklos balas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-02, 6:44 PM | Žinutė # 1484 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nesurenku aš tų 93 procentų, toli gražu, daugiausia 80 procentų verkia Romeniukas, o tu bandei mokykloj tuos balus rinkti ar namuose ten su visokiais autogido ar autopliuso programomis o kaip tau patiko pirmosios pagalbos kursai, nenualpai , ar nebijai kraujo man tai buvo negera pasidarę
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-02, 6:54 PM | Žinutė # 1485 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na einu jaučiu greitai užmaišysiu obuolių pyragą uždėsiu kepti , bus ryte su arbata pusryčiams
|
Atsijungęs |
| |