|
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
| Maribella | Data: Penktadienis, 2012-07-27, 1:30 PM | Žinutė # 421 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) karštis tai nuo ryto didelis,tvanku namuose aš vis dar neapsirengus,neturiu jėgų net kažką lengvo užsimest
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-07-27, 3:18 PM | Žinutė # 422 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) snieguoliuke, sveikute,ką taip dirbi? ai tai žinai, darbelį darbo nemažai, bet pagaliau atostogos sode tik spėk suktis, o dar taip visokiausių darbų dartrbelių o ilsėjomės 4 dieneles su palapinėm, radom labai šaunią vietelę ir nelabai toli nuo namučių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-07-27, 3:21 PM | Žinutė # 423 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na ką šnd oriukas vėl kaitrus buvo,buvom prie ežero,vėl deginomės liuks db jau lietutis lyna ir grieudėja,na po tokio karščio taip ir turėjo būti,gerai gaiviau bus gerai va va mes irgi kepėm prie ežeriuko, o grįžom namo lietutis buvo ką tik nulijęs Quote (Laurituke) kaip merginos gyvenat? snieguoliuke kur tu? smagiai, o kaip tu? ryt lekiam su baidarėm rugpjūčio vidurį jau sodybą užsisakėm ilsėsimės nuo darbelių su draugais, o rugpjūčio pabaigoj jei spėsim prie jūros mausim Quote (Laurituke) snieguoliuke kur tu? aš jau sugrįžau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-07-27, 3:22 PM | Žinutė # 424 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Maribella) aš vis dar neapsirengus,neturiu jėgų net kažką lengvo užsimest geda sypsausi va va ir mes šiandien pasilepinom, tik ant pietų su brangiausiuoju iš lovos išlipom ir iš kart lėkėm prie balos tai dabar išvažiavo padirbėti ir vėl reikės mauti prie vandens savaitgalį lyg ir škvalą žada
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-07-27, 4:48 PM | Žinutė # 425 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) smagiai, o kaip tu? ryt lekiam su baidarėm liuks liuks rugpjūčio vidurį jau sodybą užsisakėm ilsėsimės nuo darbelių su draugais, o rugpjūčio pabaigoj jei spėsim prie jūros mausim liuks aš irgi rugpjūčio gale išvarau savaitei oi bus poilsis kitą 6tad į vestuves draugų eisim,nusipirkau jau suknę,batus,kitą sav reiks plaukus dažytis,eit nagų tvarkytis,paskui antakius tvarkytis,bus labai jau judri savaitė į vestuves einant nusprendžiau plaukus tiesintis tai va kitą 6tad varysiu,kaži kaip man atrodys,na pamėginsiu laukiu vyro,mama turi atvažiuoti važiuosim iki ežero,pasimaudyti Quote (snieguoliuke) aš jau sugrįžau liuks Quote (snieguoliuke) savaitgalį lyg ir škvalą žada geda na po tokių karščių,tai tikrai kažkas bus mums ryt turgus kaži kaip ryt bus diena
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Pearl | Data: Sekmadienis, 2012-07-29, 6:59 AM | Žinutė # 426 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
Quote (Laurituke) Pearl, sveikute nu čia db,kas tau orai šyla,tave sloga puola nepatinka kas bus ryt,kad reikia iki ryt jog praitų/?
Ačiū jau reikaliukai tvarkosi, liko tik kosuliukas, bet svarbiausia slogos nebeturiu ir nosis neraudona
O tą dieną važiavau į draugytės gimtadienį, na nekaip atrodžiau su sloga ir raudona nosim, nepavyko pilnumoje išsigydyti, bet kadangi labai prašė (visgi jos jubiliejus), tai negalėjau nedalyvauti O vakar buvome prie ežero nuvažiavę vakarėjant. Jetus kaip vaikams patiko, iš vandens jų neištraukti jau tiek laimės išdykeliams mano!!!
Kaip visų savaitgalis?
Paskutinį kartą redaguota Pearl - Sekmadienis, 2012-07-29, 7:01 AM |
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-07-29, 8:43 AM | Žinutė # 427 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pearl) Ačiū jau reikaliukai tvarkosi, liko tik kosuliukas, bet svarbiausia slogos nebeturiu ir nosis neraudona liuks na ir puiku Quote (Pearl) Kaip visų savaitgalis? mirkt gerulis,prie ežerų visos dienos,vanduo tik atgaivina,karščiai baisūs iš tikro,galėtų jau ir atvėsti biški laukiu mažius atsibus,mama ilsim į kompaniją ir vėl šnd prie ežero
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| virginijak | Data: Pirmadienis, 2012-07-30, 8:59 AM | Žinutė # 428 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-07-30, 10:22 AM | Žinutė # 429 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas kaip savaitgalis? mūsų geras,tik šnd visa raudona kaip vėžys su pantenolio putomis tik tepu o tai bijau blemba 6tadienį jau į vestuves,o jei luptis pradėsiu bus laaabai negerai
|
Atsijungęs |
| |
|
|
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-07-30, 7:41 PM | Žinutė # 431 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mūsų geras,tik šnd visa raudona kaip vėžys sypsausi su pantenolio putomis tik tepu sypsausi o tai bijau blemba 6tadienį jau į vestuves,o jei luptis pradėsiu bus laaabai negerai sypsausi nepatinka oj žinau ką tai reiškia, pernai buvau nusvylusi labai bet šiemet saugausi, tai dar kolkas nesilupau nei karto mes savaitgalį pas krikštasūnį į gimtadienį važiuosim
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-07-30, 7:44 PM | Žinutė # 432 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes šianien sode buvom tai kiek žirnių pas mus 2 kibirus priskyniau, tai sakaiu bandysiu konservuoti o šparagų kiek tai dalinsim visiems vakar dar aviečiuati buvom palėkę, tai prisirinkom nemažai ir užsišaldžiau visas tai sukamės mes kaip pasiutę pas mus šiandien atvėso, tai net gera
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-07-30, 7:58 PM | Žinutė # 433 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj žinau ką tai reiškia, pernai buvau nusvylusi labai bet šiemet saugausi, tai dar kolkas nesilupau nei karto juokas juokas juokas mes savaitgalį pas krikštasūnį į gimtadienį važiuosim liuks nesilupu ir aš,tepu kiek galiu tas putas žiūriu veikia Quote (snieguoliuke) pas mus šiandien atvėso, tai net gera jooo...jau išsimiegosiu kaip reikalas,nes kitaip per karščius neįmanoma užmigti man ,šnd jau gerai bus galėtų ir savaitgalį toks oriukas būti tik be lietaus,tai būtų super,o jei karštis bus kaip praneša 31 tai bus uiuiui kaip negerai,šukuosenai ragas,makijažui irgi
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Antradienis, 2012-07-31, 7:51 AM | Žinutė # 434 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas merginos kaip gyvenat? aš tai ankstyva šnd,ruošiuos eiti tvarkytis nagų,persilakuoti reikia vestuvėms
|
Atsijungęs |
| |
| Pearl | Data: Antradienis, 2012-07-31, 8:33 AM | Žinutė # 435 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
Pas mus šiandien irgi tvarkymosi diena reikia langus išsivalyti, spintas vaikų sutvarkyti, peržvelgti ko trūksta Rugsėjui ir ar neišaugo kai kurių rūbelių
O aš po įdegio lupuosi esu baltos odos, tad nors ir nuraustu pasideginus, po kelių dienų viskas nusilupa
Laurituke kaip tavo oda šiandien?
|
Atsijungęs |
| |