Ketvirtadienis, 2026-01-22, 11:46 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
MaribellaData: Penktadienis, 2012-07-27, 1:30 PM | Žinutė # 421

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
karštis tai nuo ryto didelis,tvanku namuose

aš vis dar neapsirengus,neturiu jėgų net kažką lengvo užsimest geda sypsausi

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2012-07-27, 3:18 PM | Žinutė # 422

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
snieguoliuke, sveikute,ką taip dirbi?

ai tai žinai, darbelį darbo nemažai, bet pagaliau atostogos liuks liuks liuks sode tik spėk suktis, o dar taip visokiausių darbų dartrbelių mirkt mirkt mirkt o ilsėjomės 4 dieneles su palapinėm, radom labai šaunią vietelę ir nelabai toli nuo namučių liuks

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2012-07-27, 3:21 PM | Žinutė # 423

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
na ką šnd oriukas vėl kaitrus buvo,buvom prie ežero,vėl deginomės liuks db jau lietutis lyna ir grieudėja,na po tokio karščio taip ir turėjo būti,gerai gaiviau bus gerai

va va mes irgi kepėm prie ežeriuko, o grįžom namo lietutis buvo ką tik nulijęs juokas juokas juokas
Quote (Laurituke)
kaip merginos gyvenat?
snieguoliuke kur tu?

smagiai, o kaip tu? ryt lekiam su baidarėm liuks liuks rugpjūčio vidurį jau sodybą užsisakėm ilsėsimės nuo darbelių su draugais, o rugpjūčio pabaigoj jei spėsim prie jūros mausim liuks liuks
Quote (Laurituke)
snieguoliuke kur tu?

aš jau sugrįžau liuks liuks liuks

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2012-07-27, 3:22 PM | Žinutė # 424

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Maribella)
aš vis dar neapsirengus,neturiu jėgų net kažką lengvo užsimest geda sypsausi

va va ir mes šiandien pasilepinom, tik ant pietų su brangiausiuoju iš lovos išlipom juokas juokas juokas juokas juokas ir iš kart lėkėm prie balos juokas juokas juokas tai dabar išvažiavo padirbėti ir vėl reikės mauti prie vandens mirkt mirkt savaitgalį lyg ir škvalą žada geda

Atsijungęs
LauritukeData: Penktadienis, 2012-07-27, 4:48 PM | Žinutė # 425

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (snieguoliuke)
smagiai, o kaip tu? ryt lekiam su baidarėm liuks liuks rugpjūčio vidurį jau sodybą užsisakėm ilsėsimės nuo darbelių su draugais, o rugpjūčio pabaigoj jei spėsim prie jūros mausim liuks

aš irgi rugpjūčio gale išvarau savaitei oi bus poilsis liuks liuks kitą 6tad į vestuves draugų eisim,nusipirkau jau suknę,batus,kitą sav reiks plaukus dažytis,eit nagų tvarkytis,paskui antakius tvarkytis,bus labai jau judri savaitė sypsausi į vestuves einant nusprendžiau plaukus tiesintis tai va kitą 6tad varysiu,kaži kaip man atrodys,na pamėginsiu geda :)
laukiu vyro,mama turi atvažiuoti važiuosim iki ežero,pasimaudyti :)
Quote (snieguoliuke)
aš jau sugrįžau liuks

likus
Quote (snieguoliuke)
savaitgalį lyg ir škvalą žada geda

na po tokių karščių,tai tikrai kažkas bus geda mums ryt turgus kaži kaip ryt bus diena geda galvoju

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
PearlData: Sekmadienis, 2012-07-29, 6:59 AM | Žinutė # 426

[ (LT) ]

Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Labas rytas :)

Quote (Laurituke)
Pearl, sveikute nu čia db,kas tau orai šyla,tave sloga puola nepatinka kas bus ryt,kad reikia iki ryt jog praitų/?

Ačiū jau reikaliukai tvarkosi, liko tik kosuliukas, bet svarbiausia slogos nebeturiu ir nosis neraudona liuks

O tą dieną važiavau į draugytės gimtadienį, na nekaip atrodžiau su sloga ir raudona nosim, geda nepavyko pilnumoje išsigydyti, bet kadangi labai prašė (visgi jos jubiliejus), tai negalėjau nedalyvauti geda
O vakar buvome prie ežero nuvažiavę vakarėjant. Jetus kaip vaikams patiko, :) iš vandens jų neištraukti jau tiek laimės išdykeliams mano!!! sypsausi

Kaip visų savaitgalis? mirkt

Paskutinį kartą redaguota Pearl - Sekmadienis, 2012-07-29, 7:01 AM
Atsijungęs
LauritukeData: Sekmadienis, 2012-07-29, 8:43 AM | Žinutė # 427

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Pearl)
Ačiū jau reikaliukai tvarkosi, liko tik kosuliukas, bet svarbiausia slogos nebeturiu ir nosis neraudona liuks

na ir puiku gerai liuks
Quote (Pearl)
Kaip visų savaitgalis? mirkt

liuks gerulis,prie ežerų visos dienos,vanduo tik atgaivina,karščiai baisūs iš tikro,galėtų jau ir atvėsti biški sypsausi laukiu mažius atsibus,mama ilsim į kompaniją ir vėl šnd prie ežero liuks liuks

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
virginijakData: Pirmadienis, 2012-07-30, 8:59 AM | Žinutė # 428

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
sveikutės mua

]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
Atsijungęs
LauritukeData: Pirmadienis, 2012-07-30, 10:22 AM | Žinutė # 429

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
kaip savaitgalis?
mūsų geras,tik šnd visa raudona kaip vėžys sypsausi su pantenolio putomis tik tepu sypsausi o tai bijau blemba 6tadienį jau į vestuves,o jei luptis pradėsiu bus laaabai negerai sypsausi nepatinka

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-07-30, 7:40 PM | Žinutė # 430

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labukas mua mua mua
Quote (Laurituke)
kaip savaitgalis?
oj super, buvom su baidarėm pasiplaukyti tai 27km nuplaukėm juokas
juokas juokas juokas juokas juokas o kaip nudegėm visi juokas juokas juokas juokas bet smagu buvo, nors kelis kartus vertemės su ta baidare ir aš į akmenis kojas stipriai užsigavau tai dvi nemenkos melynės jau matosi verkia verkia verkia verkia o dar ir fotoaparatas gavo šiek tiek vandens verkia verkia verkia verkia tai pergyvenu ar pataisys meistras, o brangiausiasis sakė jei nesutaisys pirksim kitą , sako svarbiausia kad tau kokia koja nelužo, o čia tų fotikų bus geda geda geda geda bet šeip dienelė tikrai super aptūrėjom, tai šiandien net į sporto klubą nėjau, nes visą kūną skauda juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-07-30, 7:41 PM | Žinutė # 431

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
mūsų geras,tik šnd visa raudona kaip vėžys sypsausi su pantenolio putomis tik tepu sypsausi o tai bijau blemba 6tadienį jau į vestuves,o jei luptis pradėsiu bus laaabai negerai sypsausi nepatinka

oj žinau ką tai reiškia, pernai buvau nusvylusi labai bet šiemet saugausi, tai dar kolkas nesilupau nei karto juokas juokas juokas mes savaitgalį pas krikštasūnį į gimtadienį važiuosim liuks liuks liuks

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2012-07-30, 7:44 PM | Žinutė # 432

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
mes šianien sode buvom tai kiek žirnių pas mus 2 kibirus priskyniau, tai sakaiu bandysiu konservuoti geda o šparagų kiek juokas juokas juokas tai dalinsim visiems juokas juokas juokas juokas vakar dar aviečiuati buvom palėkę, tai prisirinkom nemažai ir užsišaldžiau visas mirkt tai sukamės mes kaip pasiutę juokas juokas pas mus šiandien atvėso, tai net gera juokas juokas

Atsijungęs
LauritukeData: Pirmadienis, 2012-07-30, 7:58 PM | Žinutė # 433

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
oj žinau ką tai reiškia, pernai buvau nusvylusi labai bet šiemet saugausi, tai dar kolkas nesilupau nei karto juokas juokas juokas mes savaitgalį pas krikštasūnį į gimtadienį važiuosim liuks

nesilupu ir aš,tepu kiek galiu tas putas žiūriu veikia liuks liuks liuks
Quote (snieguoliuke)
pas mus šiandien atvėso, tai net gera

jooo...jau išsimiegosiu kaip reikalas,nes kitaip per karščius neįmanoma užmigti man ,šnd jau gerai bus sypsausi liuks galėtų ir savaitgalį toks oriukas būti tik be lietaus,tai būtų super,o jei karštis bus kaip praneša 31 tai bus uiuiui kaip negerai,šukuosenai ragas,makijažui irgi sypsausi :)

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
LauritukeData: Antradienis, 2012-07-31, 7:51 AM | Žinutė # 434

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Labas rytas merginos mua
kaip gyvenat?
aš tai ankstyva šnd,ruošiuos eiti tvarkytis nagų,persilakuoti reikia vestuvėms gerai liuks

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
PearlData: Antradienis, 2012-07-31, 8:33 AM | Žinutė # 435

[ (LT) ]

Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:

Pas mus šiandien irgi tvarkymosi diena gerai reikia langus išsivalyti, spintas vaikų sutvarkyti, peržvelgti ko trūksta Rugsėjui ir ar neišaugo kai kurių rūbelių mirkt

O aš po įdegio lupuosi anwei esu baltos odos, tad nors ir nuraustu pasideginus, po kelių dienų viskas nusilupa verkia

Laurituke kaip tavo oda šiandien?
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026