|
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-16, 7:25 PM | Žinutė # 466 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) baisūs nu,atrodo kiek čia liko tos vasaros,o orai jau kai ruduo verkia nepatinka mums 1madienį išvažiuoti jau į Palangą ,nors va pas mus kažkurią dieną buvo ne koks oras,o Palangoje sakė labai geras buvo,žodžiu ne vienodai.važiuosim kaip bebūtų nes kelalapis jau yra ir už gyvenamą vietą užmokėtą  nebus orų tai pasivaikščiosim,vaikui bus gerai jodo db prie jūros bus daug,iki šventosios nuvažiuosim,dar kur nors,kaip nors žodžiu,yra kaip yra 36 Labas rytas visoms mua mua visai geri orai palangoje nepergyvenk mes prieš keletą dienų grįžom iš Šventosios tai tik vieną dieną šioek tiek apsiniaukę buvo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-16, 7:27 PM | Žinutė # 467 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) buvom LEDYNMETIS 4 kine 3D nu fainiai prisijuoikiau is kai kuriu vietu, vaikuciams taip pat patiko renka tais korteles vienodu turime, nera su kuo issimainyti, tris stiklinukes reikia pasiimti maximoj pas mus neturi, ispirktos. oj tikrai superinis filmas mes buvom per premjerą, tada dar kinderi su krikštotėčiu buvo sakė dar su draugais važiuos mes vieną vienodą kortelę turim, kažkaip sekasi gauti skirtingas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-16, 7:28 PM | Žinutė # 468 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ORAS GERAS NETGI ŠILTĄ PAS MUS ŠND liuks liuks pas mus žinok irgi labai graži dienelė
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-16, 8:50 PM | Žinutė # 469 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakarelis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-16, 9:57 PM | Žinutė # 470 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kur merginos dingusios, nera su kuo paplepeti prie miega
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-16, 10:27 PM | Žinutė # 471 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Turiu as naujiena. Pagaliau pasiryzau ir uzsiregistravau rugsejo 6d. vairavimo kursams
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-16, 10:56 PM | Žinutė # 472 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Turiu as naujiena. Pagaliau pasiryzau ir uzsiregistravau rugsejo 6d. vairavimo kursams liuks liuks liuks na ir šaunu jaučiu sunku mokyklą išsirink buvo aš tai kažkaip greit nusprendžiau kur, i tai net instruktorius tas pats pas kurį mano brangiausiasis mokėsi
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2012-08-16, 11:18 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-16, 11:20 PM | Žinutė # 473 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kažin kaip Noelei teisės, gal jau sveikinti reikia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-08-17, 11:41 AM | Žinutė # 474 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) visai geri orai palangoje nepergyvenk liuks liuks liuks mes prieš keletą dienų grįžom iš Šventosios liuks liuks liuks tai tik vieną dieną šioek tiek apsiniaukę buvo mirkt kiek girdėjau tai jo,skiriasi orai pas mus ir ten,va vakar palangoje sakė saulė švietė buvo labai gražu,brangusis buvo su prekėmis ten na tikiuos pasiseks orai,baisiai noriu pasideginti Quote (Romeniukas) Turiu as naujiena. Pagaliau pasiryzau ir uzsiregistravau rugsejo 6d. vairavimo kursams liuks liuks liuks nu šaunuolė,geras dalykas teisės Quote (snieguoliuke) kažin kaip Noelei teisės, gal jau sveikinti reikia gerai gerai gerai aga senai bebuvo,įdomu kaip jei ar pavyko išsilaikyti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-08-17, 11:41 AM | Žinutė # 475 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos merginos,kokie planai savaitgaliui? man ryt turgus,sekmadienį tašių krovimas kelionei dienos užimtos,atrodo kaip nieko nepamiršti ir viską susidėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-08-17, 2:48 PM | Žinutė # 476 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas
aš ką tik po kirpyklos, nusikirpau savo garbanas kažkaip atsinaujinti norėjau nors kasos dar liko, bet nukirpo nemažai Quote (Laurituke) kiek girdėjau tai jo,skiriasi orai pas mus ir ten,va vakar palangoje sakė saulė švietė buvo labai gražu,brangusis buvo su prekėmis ten  na tikiuos pasiseks orai,baisiai noriu pasideginti sypsausi gerai tikrai skiriasi, o man jau užtenka degintis, buvom ir mes nulėkę kelioms dienoms tai ir pasideginom ir prisimaudėm
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-08-17, 8:14 PM | Žinutė # 477 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu šaunuolė,geras dalykas teisės baisu ir tuo paciu labai noriu
Sveikutes Oj as siandien kaip varna daviausi po parduotuves ieskojau mokykliniu prekiu, kokia varna pasijauciau,nieko nezinau ka ir kokias priemones pirkti, kokios geriausios ar bent kokybiskesnes, nu zodziu jei ne konsultantes jauciu buciau grybo pripjovus Pasirinkimas didelis mirga marga zinok kiokias cia priemones imti Bet nieko susitvarkiau.
|
Atsijungęs |
| |
| Maribella | Data: Sekmadienis, 2012-08-19, 4:30 PM | Žinutė # 478 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-08-19, 6:26 PM | Žinutė # 479 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-08-19, 7:56 PM | Žinutė # 480 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labuka merginos
|
Atsijungęs |
| |