|
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-08-26, 7:11 PM | Žinutė # 541 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na oras tai tikrai nelabai koks buvom nulėkę į babilono gimtadienį , apiprekinti kinderį pabaigėm mokyklon, pasiklausėm koncerto ir namučio vakar ir užvakar tai visai geras oras buvo, buvom nulėkę pailsėt su draugais prie ežeriuko, tai vyrukai net maudėsi pagaliau sutaisė fotoaparatą tai jau laimės man pilnos kelnės, jau manaiu nebepataisys bet veikiakap naujas planavom šiandien į sodą palėkti, bet kad šaltoka, bet šparagus reikia išsiskinti, gal ryt bus gražiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-08-26, 7:18 PM | Žinutė # 542 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sveikos gyvos damockos.griztu po atostogu galvoju nes vasara vieni draugai grizta tada kiti.tai ta smano jubiliejus.tiek lekimo begimo.visur nespeji....mes turim jau seniai visas 4 stiklines.man jos fainos.muset daugiau ir nebepirksim...mazoji jau kolekcija baigia surinkti.vieno tetruksta.gal kuri turi 20 netycia atliekama galvoju tada bus viskas..daug turim po kelis.mano teises tai kaip cia pasakius.ryt bandau vaziuoti.bet jauciu gausis shhhhh... galvoju kazkaip tos teises nebetraukia.nu duok dieve man laimes.o gal pavyks geda sveika sugrįžusi po atostogų o su draugais tai taip kaip sakoma vasarą su visais norisi sustikti, pabaliavoti it t.t. o pas mus šiemet irgi jubiliejų metai o ko dabar teisės nebetraukia o kur planuoji laikyt kaune ar panevėžyje mano pažįstama iš kėdainių laikė pas mus tai iš antro karto išsilaikė o pas jus mokyklinis važinėjimas irgi filmuojamas Quote (Romeniukas) As ir bijau visi mane gazdina kad labai sunku,ir panasiai verkia na tikrai žinok sunku aišku daug kas priklauso nuo instruktorius, sugebėjimų ir baimių manyčiau, nes jei baisu gatvėje tai labai baisu ir išvažiuoti į jas bet šeip įmanoma išlaikyti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-08-26, 7:28 PM | Žinutė # 543 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakarelis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-08-26, 7:35 PM | Žinutė # 544 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) merginos,gal kuri zino,ka daryt angliskam kompiuteriui,kad Lt simboliai atsirastu? conrol panel region and language keyboards and languages pabandyk Nustatymuose yra,o jei ne nezinau gal reikia windouws sulietuvinti
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2012-08-26, 8:14 PM | Žinutė # 545 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) conrol panel region and language keyboards and languages pabandyk Nustatymuose yra,o jei ne nezinau gal reikia windouws sulietuvinti jo,reik atsisiust is kazkur lt paca,nes cia nera
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-08-26, 8:15 PM | Žinutė # 546 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) jo,reik atsisiust is kazkur lt paca,nes cia nera
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-08-26, 8:16 PM | Žinutė # 547 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kaip mane miegas ima tokiu oru
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-08-26, 8:20 PM | Žinutė # 548 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va kažkaip pagalvojau kad jau vasarėlė ir baigėsi
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-08-26, 8:21 PM | Žinutė # 549 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ar jau zinote kuria diena bus Rugsejo 1oji Kazin bus sestadieni ar pirmadieni
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-08-26, 8:22 PM | Žinutė # 550 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| užsimanė mano vyrukai pyrago, tai susiradau receptuką bandau kepti o šiandien mano draugytė padarė avariją, nors ji nekalta, bet labai pergyvena, nes mašiniuką reikės taisyti, nuvažiavo brangenybė pažiūrėti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-08-26, 8:24 PM | Žinutė # 551 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ar jau zinote kuria diena bus Rugsejo 1oji galvoju Kazin bus sestadieni ar pirmadieni galvoju šeip jau turėjo mokyklos informuoti pas mus mokykloje bus šeštadienį o be to ir savivaldybė rekomendavo mokykloms rengti šentę rugsėjo 1
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-08-26, 8:24 PM | Žinutė # 552 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ar jau zinote kuria diena bus Rugsejo 1oji Kazin bus sestadieni ar pirmadieni Na internete pazejau tai kaip ir Panevezio mokyklos rinksis rugsejo 1aja. Tai bus sestadienis. O kitu miestu rinksis rugsejo 3aja.
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2012-08-26, 8:25 PM | Žinutė # 553 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, galesiu pasikompinti, isleidom svecius, dabar besusimatysim Lt, o juokas ima, kai atskrendu,savaite reik kol su visais susitinku, o paskui savaite atsisveikinimam cia pirma karta, per 5 metus,kiek esu vasarojus, 3sav vasara, saulute, dvi dienas telyjo , bet vakarai,jau atrodo vesesni tampa,mama juokias, atsiveziau,ir issivesiu vasara
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2012-08-26, 8:26 PM | Žinutė # 554 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus sestadieni irgi sake bus svente...man kaip grazu,visi su gelemis, pasipuose
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-08-26, 8:27 PM | Žinutė # 555 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na internete pazejau tai kaip ir Panevezio mokyklos rinksis rugsejo 1aja. Tai bus sestadienis. O kitu miestu rinksis rugsejo 3aja. ne visos žinok šeštadienį yra kelios mokyklos kurios nusprendė rugsėjo 3 bet ir gerai kad šeštadienis, kaip mūsų mokytoja sakė daugiau tėvelių galės pasidžiaugti vaikų švente nes bus laisvadienis
|
Atsijungęs |
| |