|
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
| Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2012-09-08, 5:23 PM | Žinutė # 961 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| privietik... nusnudau pietu miegelio, ir eit ruostis, snd dedes gimtadienis, Stumbryne pirteleje, tai ot pasikaitinsiu tokiu bjauriu oru Lauruska,tai tu dar prekiauji vaikiskais? as ir maniau,kad is lenku vezies, juk naktim kazkada lekdavai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Šeštadienis, 2012-09-08, 5:30 PM | Žinutė # 962 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) Lauruska,tai tu dar prekiauji vaikiskais? as ir maniau,kad is lenku vezies, juk naktim kazkada lekdavai galvoju jo,jo prekiauju db ne tik netu,bet dar ir turguje stovėti pradėjau aš iš gariūnų vežuosi,man užtenka iš ten nes nesiperku po kelis tūkstančius.kai jau bus didesnė apyvarta ir didesnis uždarbis vat tada jau bus galima ir apie lenkus pagalvoti,veža mikriukai kaina kelionės 150lt.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Šeštadienis, 2012-09-08, 5:31 PM | Žinutė # 963 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) juk naktim kazkada lekdavai į gariūnus irgi naktimis važiuoju,į urmininkų turgų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2012-09-08, 6:54 PM | Žinutė # 964 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) laba kaip dienelė merginos? aš buvau turguje,gryžę ilsėjomės,gulėjom,db maniškis remontus vėl daro,aš prisėdau pasikompinti neblogas turgus buvo šnd Valgau ir tinginiauju na dar pietu miego miegu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-09, 11:07 AM | Žinutė # 965 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-09-09, 12:16 PM | Žinutė # 966 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, žiūriu iš mano sienos visus konkursus daliniesi?nori laimėti?
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-09, 12:32 PM | Žinutė # 967 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas visoms oj kokia graži dienelė super
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Sekmadienis, 2012-09-09, 12:37 PM | Žinutė # 968 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kad aš į lenkus nevažiuoju,nesu ten buvusi A VAT KAIP TU CIA.. AS KAZKAIP MASTYDAVAU KAD I LENKUS...NU AISKUTIS....
LABUKAS MES VAKAR BUVOM KRAKESE KASEM BULVES.PO TO SASLYKIUKAS ALIUKAS.DABAR NESENIAI GRIZOM.EISIM IKI MANO BABOS JI KUGELI KEPA.PO TO MASTOM VAZIUOT KAZKUR PAGRYBAUT JEI KA RASIM :d
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-09, 12:44 PM | Žinutė # 969 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) litro nepilk,bet bent muilo i burna ikist ir liept skalaut.jei tikrai kalbos nebepadeda mes krikštasūniui pylėm skysto muilo truputį tai tikrai padėjo, nes pipirai nepadėjo :juokas: Quote (Romeniukas) Geda zinok ir man, o juo labiau pries Aukletojas darzelyje o zodeliai kad padek dieve ir jis prisirinko ju sia vasara is kiemo, prieina is kitu kiemu is bendrabuciu didesni ir baisu klausytis,pasakai kazka tai man paciai liecia ciulti, va tau vaikai piktas na manau čia ir nuo pačio vaiko daug kas priklauso, ir ne visi tie bendrabutiniai vaikai kaip sakai keikiasi, pas mus aplink bendrabučiai, bet retai kurį vaiką girdžiu keikiantys, gal tarpusavyje ir keikiasi, garantuoju kad ir mūsiškis keikiasi , bet prie suaugusiųjų ar prieš tėvus o tuo labaiu prieš mokytoja, tikrai ne, paprasčiausiai vaikas privalo jausti pagarbą vyresniam :liuks: , nes vaikai tarpusavyje manau dažnai keikiasi, bet turi jausti ribas ir jei jau prieš auklėtoją keikiasi, tai tikrai :nepatinka: jokios pagarbos ir manau sunku bus to nedaryti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Sekmadienis, 2012-09-09, 12:45 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-09-09, 12:45 PM | Žinutė # 970 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ariau iki žaidimų kambario užsakiau 15 dienai Airiduko gimtadieniui žaidimų kambarį su vaišėmis,galės švęsti su draugais sypsausi liuks tortą nunešim su žvakutėmis ,daugiau bus viskas ten,sakau kaip gerai nereiks namuose bardakų daryti,kelti balių,ir pigiau man išeina nei namie daryčiau mes irgi užsakėm antradienį galės baliavoti vaikai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-09, 12:48 PM | Žinutė # 971 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Romeniukas, žiūriu iš mano sienos visus konkursus daliniesi?nori laimėti? Tai aisku Bliam gal ir man pavyks smirineju db istisai pas tave
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-09, 12:51 PM | Žinutė # 972 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na manau čia ir nuo pačio vaiko daug kas priklauso, ir ne visi tie bendrabutiniai vaikai kaip sakai keikiasi, pas mus aplink bendrabučiai, bet retai kurį vaiką girdžiu keikiantys Nesakau,kad visi, koks skirtumas realiai is kur vaikas, tik sakau bent musu atveju tai butent is ju ismoko tokiu baisiu zodziu, cia jau nebe keiksmazodziai, tokie zodziai kad baisu
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-09-09, 12:54 PM | Žinutė # 973 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai aisku juokas juokas juokas Bliam gal ir man pavyks smirineju db istisai pas tave juokas juokas juokas seklys morka žiūriu,kad dalyvauja visuose kur ir aš
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-09, 12:56 PM | Žinutė # 974 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) seklys morka žiūriu,kad dalyvauja visuose kur ir aš aisku, bliam seniau man ir sekdavosi konkursuose,sakau reikia bandyt gal vel pasiseks einu pas tave kekviena diena Gal neismesi is draugu
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-09-09, 12:57 PM | Žinutė # 975 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) MANO BABOS JI KUGELI KEPA valgysim tą patį,mumis uošvenė užkvietė ant pietų,ant kugelio
|
Atsijungęs |
| |