Nėštukių plepaliukai
|
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-09-28, 7:55 AM | Žinutė # 181 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| katcia, O tau pilvukas kietėja? na gimda susitraukinėja? jetau man tai tiek su pirmais berniukais kietėdavo tiek dabar, dažnai gresiantys budavo ligoninėje gulėdavau.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2012-09-28, 9:51 AM | Žinutė # 182 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) katcia, O tau pilvukas kietėja? na gimda susitraukinėja? jetau man tai tiek su pirmais berniukais kietėdavo tiek dabar, dažnai gresiantys budavo ligoninėje gulėdavau. labai retai kietejo, va db tai jau dazniau, labai nemalonus jausmas... man kai kietejo su pirmu, tai magnio buvo prirase... bet kiek zinau taip gimda ruosiasi po biski gimdymui... lygtais Brekstono Hikso sąrėmiais vadinami tie susitraukinejimai..
Quote (Romeniukas) Deivydas man sukarščiavo tai bemiegė naktis buvo oj uzjauciu, kai kleckai serga tai nieko daugiau nenori, tik ta visa sunkuma is ju perimt... mano pagaliau pasveiko.. buvom sveciuose ir parsinesem namo rota, tai as paranoiskai viska su chloru sveiciau kad tik pati neuzsikresciau...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-09-28, 10:17 AM | Žinutė # 183 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) abai retai kietejo, va db tai jau dazniau, labai nemalonus jausmas... man kai kietejo su pirmu, tai magnio buvo prirase... bet kiek zinau taip gimda ruosiasi po biski gimdymui... lygtais Brekstono Hikso sąrėmiais vadinami tie susitraukinejimai.. Va apie magni man nieko nesakė, bet gal reiktų pagerti,nes man ir koja skauda traukia.
Quote (katcia) oj uzjauciu, kai kleckai serga tai nieko daugiau nenori, tik ta visa sunkuma is ju perimt... mano pagaliau pasveiko.. buvom sveciuose ir parsinesem namo rota, tai as paranoiskai viska su chloru sveiciau kad tik pati neuzsikresciau... Oj rota nieko gero mes ligtai persirgome,bet nesuprasi žinai kai pas mus gydytojai, ateina viena diena sako kaip ir rota paskui kita diena jau nebe rota virusas,tai suprask tu ten juos kuom ten vaikas persirgo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-09-28, 2:14 PM | Žinutė # 184 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Va apie magni man nieko nesakė, bet gal reiktų pagerti,nes man ir koja skauda traukia. galvoju nu geras,neliepia tau gerti? man tai liepė per nėštumą, ,reikia gi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2012-09-28, 2:42 PM | Žinutė # 185 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Va apie magni man nieko nesakė, bet gal reiktų pagerti,nes man ir koja skauda traukia. tikrai keista as geriau nescioms vitaminus, kalci ir magni.. bet db jau magnio neleido gert, nes pabaiga, o magnis gimdos kakleli kietina ar kazkas tokio.. tai db tik tik vitaminai ir kalcis.. beje del magnio vaistinej prasyk nesciosioms, nes saviskio kai paprasiau kad nupirktu, tai paeme siaip magni, o ten informaciniam lapeli rasoma, kad jo negalima gert nesciosioms, matyt sudetis kitokia yra...
Paskutinį kartą redaguota katcia - Penktadienis, 2012-09-28, 2:44 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-09-28, 4:31 PM | Žinutė # 186 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu geras,neliepia tau gerti? man tai liepė per nėštumą, ,reikia gi Nea neliepė Na aš ir nepasakiau, kad man skauda kojaą ir traukia
Quote (katcia) beje del magnio vaistinej prasyk nesciosioms, nes saviskio kai paprasiau kad nupirktu, tai paeme siaip magni, o ten informaciniam lapeli rasoma, kad jo negalima gert nesciosioms, matyt sudetis kitokia yra... Reiks nusipirkt butinai tada magnio gal kad pati nepasakiau, jog man skauda koją ir traukia nieko nesakė, net nežinau ai nusipirksiu ir pagersiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-09-28, 7:18 PM | Žinutė # 187 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) man tai liepė per nėštumą, ,reikia gi galvoju aga pamenu ir aš gėriau o šeip Romeniukas daktarės pasiklausk ir pasakys nes kalcį ir magnį būtinai reikia gerti, nes kūdikėliui pilvelyje jie labai svarbūs ir daug jų reikia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Sekmadienis, 2012-09-30, 7:13 PM | Žinutė # 188 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nes kalcį ir magnį būtinai reikia gerti, nes kūdikėliui pilvelyje jie labai svarbūs ir daug jų reikia plius del saves irgi... nes maziukas is tavo organizmo visas medziagas savinasi tad paciai ju nebelieka.. man su pirmu nepasake kad kalci reik gerti, tai kai pagimdziau, gal menesio begi pradejo trupet dantys tai vat.. geriau pas daktaryte pasiteirauk, gal pasiulys kokius, jei ne, tada vaistinej paprasyk
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Sekmadienis, 2012-09-30, 8:35 PM | Žinutė # 189 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| cia idomus straipsniukas apie vardus mazylis ir jo vardas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-30, 8:38 PM | Žinutė # 190 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) plius del saves irgi... nes maziukas is tavo organizmo visas medziagas savinasi tad paciai ju nebelieka.. man su pirmu nepasake kad kalci reik gerti, tai kai pagimdziau, gal menesio begi pradejo trupet dantys tai vat.. geriau pas daktaryte pasiteirauk, gal pasiulys kokius, jei ne, tada vaistinej paprasyk O tai neužtenka vien tik neščiosios vitaminu? na šiaip magnio nuspirkau Kažkaip mano ginekologė mažiau man kažką sako, gal dėl to, kad trečias leliukas galvojau jau ir taip puikiai viską žinau Bet su kekvienu neštumu viskas kitaip, nesvarbu kelintas neštumas, man šiaip daug kas sako kad negerti neščiosios vitaminų, gerti tik folio rūgštį ir tarkim kalcį magnį
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-30, 8:39 PM | Žinutė # 191 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) cia idomus straipsniukas apie vardus mazylis ir jo vardas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-30, 8:40 PM | Žinutė # 192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| katcia, negalvoji pasidaryti pilvuko fotosesijos? Aš tai labai noriu.sulauksiu brabgiausiojo ir manau butinai tokią fotosesiją pasidarysime, tik reikis išsirinkti pas ką Pilvukas jau yra pas mane, puse kelio jau nuėjome,eina 20 savaitėlė mūsų mažajam Emiliukui
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Sekmadienis, 2012-09-30, 8:59 PM | Žinutė # 193 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) katcia, negalvoji pasidaryti pilvuko fotosesijos? Aš tai labai noriu.sulauksiu brabgiausiojo ir manau butinai tokią fotosesiją pasidarysime, tik reikis išsirinkti pas ką gerai Pilvukas jau yra pas mane, puse kelio jau nuėjome,eina 20 savaitėlė mūsų mažajam Emiliukui as visai negalvodama apie fotosesija ja gavau per brolio vestuves, cia pries kelias savaites fotografe kiekvienoj nuotraukoj isryskino pilvuka, tai manau pakaks jau o siaip buvo sukirbejus mintis pasidaryti su pirmu tai drauge prifotkino, o poto pati su photoshopu apdirbau ir liuks gavosi
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Sekmadienis, 2012-09-30, 8:59 PM | Žinutė # 194 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O tai neužtenka vien tik neščiosios vitaminu? pasirodo neuztenka pilnai.. mat kaulai maziuko vystosi auga ir skolinasi visas medziagas is musu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-30, 9:03 PM | Žinutė # 195 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) as visai negalvodama apie fotosesija ja gavau per brolio vestuves, cia pries kelias savaites fotografe kiekvienoj nuotraukoj isryskino pilvuka, tai manau pakaks jau o siaip buvo sukirbejus mintis pasidaryti su pirmu tai drauge prifotkino, o poto pati su photoshopu apdirbau ir liuks gavosi Tai faina Aš tai jau senai aplamai noriu gražios fotosesijos ir dabar manau gera proga
Quote (katcia) pasirodo neuztenka pilnai.. mat kaulai maziuko vystosi auga ir skolinasi visas medziagas is musu Visai manau bneščiosios vitaminai mažai ten ką duoda jei tenka paildomai dar gerti, sukurtų tokius vitaminus kur ieitų viskas kad tiek leliukui tiek mamytei visko pakaktų,o dabar geri vienus vitaminus, dar reikia kitų ir dar ten kažkokių
|
Atsijungęs |
| |