Pirmadienis, 2024-12-02, 10:29 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Forum moderator: Vai2ske  
Nėštukių plepaliukai
RomeniukasData: Penktadienis, 2012-09-28, 7:55 AM | Žinutė # 181

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
katcia, O tau pilvukas kietėja? na gimda susitraukinėja? jetau man tai tiek su pirmais berniukais kietėdavo tiek dabar, dažnai gresiantys budavo ligoninėje gulėdavau.

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
katciaData: Penktadienis, 2012-09-28, 9:51 AM | Žinutė # 182

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
katcia, O tau pilvukas kietėja? na gimda susitraukinėja? jetau man tai tiek su pirmais berniukais kietėdavo tiek dabar, dažnai gresiantys budavo ligoninėje gulėdavau.

labai retai kietejo, va db tai jau dazniau, labai nemalonus jausmas... man kai kietejo su pirmu, tai magnio buvo prirase...
bet kiek zinau taip gimda ruosiasi po biski gimdymui... lygtais Brekstono Hikso sąrėmiais vadinami tie susitraukinejimai..

Quote (Romeniukas)
Deivydas man sukarščiavo tai bemiegė naktis buvo

oj uzjauciu, kai kleckai serga tai nieko daugiau nenori, tik ta visa sunkuma is ju perimt... mano pagaliau pasveiko.. buvom sveciuose ir parsinesem namo rota, tai as paranoiskai viska su chloru sveiciau kad tik pati neuzsikresciau...

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2012-09-28, 10:17 AM | Žinutė # 183

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (katcia)
abai retai kietejo, va db tai jau dazniau, labai nemalonus jausmas... man kai kietejo su pirmu, tai magnio buvo prirase...
bet kiek zinau taip gimda ruosiasi po biski gimdymui... lygtais Brekstono Hikso sąrėmiais vadinami tie susitraukinejimai..

Va apie magni man nieko nesakė, bet gal reiktų pagerti,nes man ir koja skauda traukia. galvoju

Quote (katcia)
oj uzjauciu, kai kleckai serga tai nieko daugiau nenori, tik ta visa sunkuma is ju perimt... mano pagaliau pasveiko.. buvom sveciuose ir parsinesem namo rota, tai as paranoiskai viska su chloru sveiciau kad tik pati neuzsikresciau...

Oj rota nieko gero nepatinka mes ligtai persirgome,bet nesuprasi žinai kai pas mus gydytojai, ateina viena diena sako kaip ir rota paskui kita diena jau nebe rota virusas,tai suprask tu ten juos kuom ten vaikas persirgo

Atsijungęs
LauritukeData: Penktadienis, 2012-09-28, 2:14 PM | Žinutė # 184

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (Romeniukas)
Va apie magni man nieko nesakė, bet gal reiktų pagerti,nes man ir koja skauda traukia. galvoju

nu geras,neliepia tau gerti? galvoju man tai liepė per nėštumą, ,reikia gi galvoju

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
katciaData: Penktadienis, 2012-09-28, 2:42 PM | Žinutė # 185

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Va apie magni man nieko nesakė, bet gal reiktų pagerti,nes man ir koja skauda traukia.

tikrai keista galvoju as geriau nescioms vitaminus, kalci ir magni.. bet db jau magnio neleido gert, nes pabaiga, o magnis gimdos kakleli kietina ar kazkas tokio.. tai db tik tik vitaminai ir kalcis..
beje del magnio vaistinej prasyk nesciosioms, nes saviskio kai paprasiau kad nupirktu, tai paeme siaip magni, o ten informaciniam lapeli rasoma, kad jo negalima gert nesciosioms, matyt sudetis kitokia yra... galvoju

Paskutinį kartą redaguota katcia - Penktadienis, 2012-09-28, 2:44 PM
Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2012-09-28, 4:31 PM | Žinutė # 186

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Laurituke)
nu geras,neliepia tau gerti? man tai liepė per nėštumą, ,reikia gi

Nea neliepė galvoju Na aš ir nepasakiau, kad man skauda kojaą ir traukia geda

Quote (katcia)
beje del magnio vaistinej prasyk nesciosioms, nes saviskio kai paprasiau kad nupirktu, tai paeme siaip magni, o ten informaciniam lapeli rasoma, kad jo negalima gert nesciosioms, matyt sudetis kitokia yra...

Reiks nusipirkt butinai tada magnio gal kad pati nepasakiau, jog man skauda koją ir traukia nieko nesakė, net nežinau ai nusipirksiu ir pagersiu liuks

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2012-09-28, 7:18 PM | Žinutė # 187

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
man tai liepė per nėštumą, ,reikia gi galvoju

aga pamenu ir aš gėriau mirkt o šeip Romeniukas daktarės pasiklausk ir pasakys mirkt nes kalcį ir magnį būtinai reikia gerti, nes kūdikėliui pilvelyje jie labai svarbūs ir daug jų reikia anwei anwei anwei anwei

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
katciaData: Sekmadienis, 2012-09-30, 7:13 PM | Žinutė # 188

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
nes kalcį ir magnį būtinai reikia gerti, nes kūdikėliui pilvelyje jie labai svarbūs ir daug jų reikia

plius del saves irgi... nes maziukas is tavo organizmo visas medziagas savinasi tad paciai ju nebelieka.. man su pirmu nepasake kad kalci reik gerti, tai kai pagimdziau, gal menesio begi pradejo trupet dantys verkia verkia verkia tai vat.. geriau pas daktaryte pasiteirauk, gal pasiulys kokius, jei ne, tada vaistinej paprasyk :)

Atsijungęs
katciaData: Sekmadienis, 2012-09-30, 8:35 PM | Žinutė # 189

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
cia idomus straipsniukas apie vardus mazylis ir jo vardas

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2012-09-30, 8:38 PM | Žinutė # 190

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (katcia)
plius del saves irgi... nes maziukas is tavo organizmo visas medziagas savinasi tad paciai ju nebelieka.. man su pirmu nepasake kad kalci reik gerti, tai kai pagimdziau, gal menesio begi pradejo trupet dantys tai vat.. geriau pas daktaryte pasiteirauk, gal pasiulys kokius, jei ne, tada vaistinej paprasyk

O tai neužtenka vien tik neščiosios vitaminu? na šiaip magnio nuspirkau galvoju Kažkaip mano ginekologė mažiau man kažką sako, gal dėl to, kad trečias leliukas galvojau jau ir taip puikiai viską žinau :) Bet su kekvienu neštumu viskas kitaip, nesvarbu kelintas neštumas, man šiaip daug kas sako kad negerti neščiosios vitaminų, gerti tik folio rūgštį ir tarkim kalcį magnį galvoju

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2012-09-30, 8:39 PM | Žinutė # 191

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (katcia)
cia idomus straipsniukas apie vardus mazylis ir jo vardas

liuks liuks liuks

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2012-09-30, 8:40 PM | Žinutė # 192

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
katcia, negalvoji pasidaryti pilvuko fotosesijos? Aš tai labai noriu.sulauksiu brabgiausiojo ir manau butinai tokią fotosesiją pasidarysime, tik reikis išsirinkti pas ką gerai Pilvukas jau yra pas mane, puse kelio jau nuėjome,eina 20 savaitėlė mūsų mažajam Emiliukui

Atsijungęs
katciaData: Sekmadienis, 2012-09-30, 8:59 PM | Žinutė # 193

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
katcia, negalvoji pasidaryti pilvuko fotosesijos? Aš tai labai noriu.sulauksiu brabgiausiojo ir manau butinai tokią fotosesiją pasidarysime, tik reikis išsirinkti pas ką gerai Pilvukas jau yra pas mane, puse kelio jau nuėjome,eina 20 savaitėlė mūsų mažajam Emiliukui

as visai negalvodama apie fotosesija ja gavau per brolio vestuves, cia pries kelias savaites juokas fotografe kiekvienoj nuotraukoj isryskino pilvuka, tai manau pakaks jau juokas juokas o siaip buvo sukirbejus mintis pasidaryti gerai su pirmu tai drauge prifotkino, o poto pati su photoshopu apdirbau ir liuks gavosi :)

Atsijungęs
katciaData: Sekmadienis, 2012-09-30, 8:59 PM | Žinutė # 194

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
O tai neužtenka vien tik neščiosios vitaminu?

pasirodo neuztenka pilnai.. mat kaulai maziuko vystosi auga ir skolinasi visas medziagas is musu gerai

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2012-09-30, 9:03 PM | Žinutė # 195

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (katcia)
as visai negalvodama apie fotosesija ja gavau per brolio vestuves, cia pries kelias savaites fotografe kiekvienoj nuotraukoj isryskino pilvuka, tai manau pakaks jau o siaip buvo sukirbejus mintis pasidaryti su pirmu tai drauge prifotkino, o poto pati su photoshopu apdirbau ir liuks gavosi

Tai faina liuks Aš tai jau senai aplamai noriu gražios fotosesijos gerai ir dabar manau gera proga liuks

Quote (katcia)
pasirodo neuztenka pilnai.. mat kaulai maziuko vystosi auga ir skolinasi visas medziagas is musu

Visai manau bneščiosios vitaminai mažai ten ką duoda jei tenka paildomai dar gerti, sukurtų tokius vitaminus kur ieitų viskas kad tiek leliukui tiek mamytei visko pakaktų,o dabar geri vienus vitaminus, dar reikia kitų ir dar ten kažkokių nepatinka

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024