Nėštukių plepaliukai
|
|
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 10:02 PM | Žinutė # 211 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tau jau smagu, greit išvysi savo stebukliuką galetu greiciau jau... buvau pas daktare, priaigau tik 10 kg, bet ismatavo pilvo didi, tai ten kortelej kur kreives yra, tai virsija ribas, pilvas nedidelis, bet ten pagal ju matavimus, tai pasake, kad didelis leliukas, oj kaip bijau, kad lb didelis nebutu..
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 10:04 PM | Žinutė # 212 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ką daryti,kankina žiauri nemiga siaubas kaip nemiegu naktim, atrodo miego noriu, bet negaliu užmigti, prasikankinu iki paričių, ryte siaubas kaip sunku keltis, esu išsiblaškiusi,mieguista, irzli pikta net apetito nėra. man zinok lygiai tas pats.. mano chebra knarkia, o as vartausi, nezinia kiek valandu... o ryte, mazylis kelia, o akys niekaip neatlimpa...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-10-12, 11:08 AM | Žinutė # 213 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) man zinok lygiai tas pats.. mano chebra knarkia, o as vartausi, nezinia kiek valandu... o ryte, mazylis kelia, o akys niekaip neatlimpa... Man tai pat, reiks pabandyti gal kokios arbatėlės, bet kažkaip manau,kad nieko gero nebus
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2012-10-12, 2:22 PM | Žinutė # 214 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man tai pat, reiks pabandyti gal kokios arbatėlės, bet kažkaip manau,kad nieko gero nebus As kiek skaiciau, tai yra normalu nemiga, nes motule gamta pratina prie bemiegiu naktu... tad manau teks prakest ta laika ir tiek
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-10-12, 7:25 PM | Žinutė # 215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) As kiek skaiciau, tai yra normalu nemiga, nes motule gamta pratina prie bemiegiu naktu... tad manau teks prakest ta laika ir tiek aš ir taip galvoju,kad tai naturalu, dar jei kuris laikas truputi stresiuko turėjau tai dar labiau dasidėjo prie nemigos.
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Šeštadienis, 2012-10-13, 10:38 PM | Žinutė # 216 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) aš ir taip galvoju,kad tai naturalu, dar jei kuris laikas truputi stresiuko turėjau tai dar labiau dasidėjo prie nemigos. stresas tai labai daug duoda nemigai...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-10-14, 12:16 PM | Žinutė # 217 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) stresas tai labai daug duoda nemigai... Tai tikiu, o streso turėjau
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-10-23, 11:58 AM | Žinutė # 218 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba dienele mergaites, kaip gyvuojate?..
na va pagaliau prisiruosiau susikrauti tases tai jau ramiai galiu laukt
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-10-23, 2:25 PM | Žinutė # 219 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) na va pagaliau prisiruosiau susikrauti tases juokas juokas tai jau ramiai galiu laukt geda geda uhu kaip faina,kiek liko?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-10-23, 4:47 PM | Žinutė # 220 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) Laba dienele mergaites, kaip gyvuojate?..
na va pagaliau prisiruosiau susikrauti tases tai jau ramiai galiu laukt Gyvuojame gerai, augame,didėjame tik va man tai paskutiniu metu labai skausmingas pilvas pasidarė, labai susitraukinėja gimda. Vaikščioti visai nebegaliu, truputi paeinu ir jau skauda, visiškas man lovos režimas jei nenoriu į ligoninę ant lašalinės.
Kaip smagu tau, greit jau pamatysi savo leliuką
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-10-23, 10:21 PM | Žinutė # 221 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) uhu kaip faina,kiek liko? pora savaiciu iki termino, bet kas cia zino, gal ir maziau
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-10-23, 10:26 PM | Žinutė # 222 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gyvuojame gerai, augame,didėjame asirtu tik va man tai paskutiniu metu labai skausmingas pilvas pasidarė, labai susitraukinėja gimda. Vaikščioti visai nebegaliu, truputi paeinu ir jau skauda, visiškas man lovos režimas jei nenoriu į ligoninę ant lašalinės.
Mano draugei irgi lovos rezima snd prisake, nes kitaip ligoninen ji mazdaug panasiu laiku gimdys kaip tu, tai ale sake kad leliukas jau per zemai..tai kaip suprantu gimda pasmuko... o tu saugokis, ir geriau gulek lovoj, leliukas svarbiau man tai si nestuma to jausmo labai didelio nera del susitraukinejimo, bet va su kojos tirpimu tai siaubas kartais net paeit negaliu... tai dziaugiuos kad pabaiga... tik va nebeprisimenu kaip tie saremiai atrodo, koks jausmas baisu kad nesuprasiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-10-24, 7:29 AM | Žinutė # 223 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) pora savaiciu iki termino, bet kas cia zino, gal ir maziau nu smagu Quote (katcia) tik va nebeprisimenu kaip tie saremiai atrodo, koks jausmas juokas juokas baisu kad nesuprasiu juokas juokas čia gerai tu,pajusi šimtas procentų,kad suprasi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-10-24, 7:39 AM | Žinutė # 224 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) Mano draugei irgi lovos rezima snd prisake, nes kitaip ligoninen ji mazdaug panasiu laiku gimdys kaip tu, tai ale sake kad leliukas jau per zemai..tai kaip suprantu gimda pasmuko... Nu va, man tas pats, jei nenoriu ligoninės reikia gulėti, bet ką daryt jei nėra galimybės gulėti visą dieną, reikalų tai yra ir juos niekas kitas už mane nesutvarkys, tai ir einu. Nešiu šiandien šlapimo tyrimą, rytoj pas gydytoja, net bijau eiti.
Quote (katcia) ik va nebeprisimenu kaip tie saremiai atrodo, koks jausmas baisu kad nesuprasiu Nu jau nu jau tikrai kai bus sąrėmiai suprasi ir dar kaip suprasi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-10-24, 8:14 AM | Žinutė # 225 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) net bijau eiti. geda kodėl bijai?
|
Atsijungęs |
| |