Antradienis, 2024-12-03, 0:25 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Forum moderator: Vai2ske  
Nėštukių plepaliukai
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2012-10-24, 10:07 AM | Žinutė # 226

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (katcia)
, bet va su kojos tirpimu tai siaubas verkia kartais net paeit negaliu... tai dziaugiuos kad pabaiga...
tik va nebeprisimenu kaip tie saremiai atrodo, koks jausmas juokas juokas baisu kad nesuprasiu juokas juokas

žinok mano draugytei kitą antradienį terminas, tai sakė kaip bijo, nes pirmas vaikiukas :) :) tai visi oj kaip laukiam mua mua mua bet va savaitgalį didelę slogą pasigavo verkia verkia verkia verkia

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2012-10-24, 10:11 AM | Žinutė # 227

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Nu va, man tas pats, jei nenoriu ligoninės reikia gulėti, bet ką daryt jei nėra galimybės gulėti visą dieną, reikalų tai yra ir juos niekas kitas už mane nesutvarkys, tai ir einu. Nešiu šiandien šlapimo tyrimą, rytoj pas gydytoja, net bijau eiti. geda

kokie reikalai gali būti svarbesni už leliuką geda geda jis turėtų būti svarbiausias dabar nes jei bijai kad į ligoninę nepaguldytų tai stengis kad taip ir neatsitiktų, palakstysi kai jau leliuką turėsi , o dabar reikia saugotis mirkt mirkt mirkt aišku dar dvejais bernužėliais turi rūpintis, bet jau dideli vyrukai, manau gali savimi pasirūpinti nebereikia taip tūpinėti, tad gali sau leisti ir pagulinėti ir pasisaugoti mua

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2012-10-24, 10:18 AM | Žinutė # 228

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
katcia, tai jau lauki nesulauki mua mua mua mua mua mua lengvo tau gimdymo mua mua

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2012-10-24, 11:01 AM | Žinutė # 229

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Laurituke)
kodėl bijai?

Kad nesakytų jog reikia į ligoninę verkia

Quote (snieguoliuke)
kokie reikalai gali būti svarbesni už leliuką j

Kokia tu man idomi, kaip tai kokie reikalai,tie patys dėl to pačio leliuko, tyrimus reikia eiti nunešti, valgyti reikia nueiti nusipirkti, pasigaminti, vaikus vesti i mokyklą darželį reikia, ir šiaip yra tokių reikalų kurių nesutvarkyti negaliu. Tai ir einu, kažin kuri jau turi tokį malonumą visą dieną lovoje gulėti,kitos dar dirba mano tokiu neštumo laiku. na nieko po gero mėnesiuko jau ir aš turėsiu tokią garbę gulėt kad ir visą dieną ir būsiu saugoma ir lepinama asirtu

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2012-10-24, 4:16 PM | Žinutė # 230

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Kokia tu man idomi, kaip tai kokie reikalai,tie patys dėl to pačio leliuko, tyrimus reikia eiti nunešti, valgyti reikia nueiti nusipirkti, pasigaminti, vaikus vesti i mokyklą darželį reikia, ir šiaip yra tokių reikalų kurių nesutvarkyti negaliu. Tai ir einu, kažin kuri jau turi tokį malonumą visą dieną lovoje gulėti,kitos dar dirba mano tokiu neštumo laiku. na nieko po gero mėnesiuko jau ir aš turėsiu tokią garbę gulėt kad ir visą dieną ir būsiu saugoma ir lepinama asirtu

na tai aišku kad nuo kasdieninių rūpesčiū niekur nepabėgsi niekas už tave jų nepadarys, bet galima ir neskubant ir nelakstant daryti, jug jau trečią kartą laukiesi, žinai kad su pirmais berniukais kelis kartus ligoninėje gulėjai, tai dabar gali pasisaugoti, neskubant viską daryti jug visa diena tavo liuks liuks liuks o aišku kad dirba neščiosios ir čia nieko nuostabaus, bet dirba nes vadinasi sveikata leidžia liuks liuks draugei gimdyti kitą savaitę, o ji iš darbo tik šio mėnesio pradžioje išėjo, o dirba gydytoja ir dar ligoninėje, bet kadangi jautėsi gerai tai ir dirbti galėjo liuks liuks nieks ir nesako gulėti visą dieną bet galima viska pamažu daryti jei jau taip yra, kad nebijotum daktarės ir kad nelieptų gultis į ligoninę mirkt mirkt bet tikėkis kad viskas bus gerai ir pamatysi kaip bus anwei anwei

Atsijungęs
katciaData: Trečiadienis, 2012-10-24, 8:28 PM | Žinutė # 231

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
čia gerai tu,pajusi šimtas procentų,kad suprasi

Quote (Romeniukas)
Nu jau nu jau tikrai kai bus sąrėmiai suprasi juokas ir dar kaip suprasi gerai

tai kad senai jau buvo, pamirsau ka tai reiskia juokas juokas juokas
Quote (snieguoliuke)
žinok mano draugytei kitą antradienį terminas, tai sakė kaip bijo, nes pirmas vaikiukas :) :) tai visi oj kaip laukiam mua mua mua bet va savaitgalį didelę slogą pasigavo

kaip uzjauciu su tom slogom ir visais kitais virusais... as tai irgi bijau pasigaut, maniskis irgi kazkoki virusa pasigavo, tai db ne artyn prie saves neprisileidziu juokas juokas juokas

Atsijungęs
katciaData: Trečiadienis, 2012-10-24, 8:32 PM | Žinutė # 232

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
katcia, tai jau lauki nesulauki mua mua mua mua mua mua lengvo tau gimdymo mua mua

oj tikrai, jau lovyte surinko maniskis vakar, tai sudeliojau viska, tai nzn kaip priprast, kazkaip keista.. matyt laiko reikia :)

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2012-10-24, 8:37 PM | Žinutė # 233

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (katcia)
tai kad senai jau buvo, pamirsau ka tai reiskia

Prisiminsi ir tikrai suprasi,kad jau atėjo laikas.

Quote (katcia)
oj tikrai, jau lovyte surinko maniskis vakar, tai sudeliojau viska, tai nzn kaip priprast, kazkaip keista.. matyt laiko reikia

Kaip faina,aš ir jau galvoju apie lovytę, su pirmuoju atsimenu kažkur 7 mėnesių pas mane jau stovėjo lovytė juokas Dabar kažkaip nėra didelio noro skubėti viską pirktis ruoštis, sakau kai gryš brangusis,kartu viską po truputi pasiruošime.

katcia, gal turi galimybę nufotkinti leliuko lovytę anwei labai jau slamu pamatyti, gal ir man kils noras jau ieškotis ruoštis gerai

Atsijungęs
katciaData: Trečiadienis, 2012-10-24, 8:37 PM | Žinutė # 234

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Kad nesakytų jog reikia į ligoninę

viskas bus gerai, o jeigu reiks ir ligoninej pagulesi, leliukas svarbiau... tik tu pati nesinervuok ir leliukui neperduok streso... mirkt

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2012-10-24, 8:39 PM | Žinutė # 235

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Aš jau turiu truputi drabužėlių žaisliukų, bet pati dar nieko neperku,draugės stebisi kaip man nėra noro jau pirkti, aš net nežinau, gal dėl to, kad nebe pirmas, kad dar su leliuko lytimi nėra pilnai aišku, nenoriu aš pirkti visko universaliomis spalvomis, nu nežinau dar kol kas nėra noro kaupti kraitelio. geda

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2012-10-24, 8:40 PM | Žinutė # 236

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (katcia)
viskas bus gerai, o jeigu reiks ir ligoninej pagulesi, leliukas svarbiau... tik tu pati nesinervuok ir leliukui neperduok streso...

Manau ir aš kad viskas bus gerai, poguliuko dieną nueinu ir viskas ok, mažai miegu,mažai pagulinėju, tai dabar stengiuosi nueiti [agulėti ir pamiegoti pietučio, iškart pilvukas minkštas ir gerenė savijauta. gerai

Atsijungęs
katciaData: Trečiadienis, 2012-10-24, 8:46 PM | Žinutė # 237

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Kaip faina,aš ir jau galvoju apie lovytę, su pirmuoju atsimenu kažkur 7 mėnesių pas mane jau stovėjo lovytė juokas Dabar kažkaip nėra didelio noro skubėti viską pirktis ruoštis, sakau kai gryš brangusis,kartu viską po truputi pasiruošime.

katcia, gal turi galimybę nufotkinti leliuko lovytę anwei labai jau slamu pamatyti, gal ir man kils noras jau ieškotis ruoštis gerai

as irgi neskubejau su antru, su pirmu tai norejos visko kuo greiciau juokas juokas

nufotkinsiu, tik ne siandien, nes tingiu is lovos keltis juokas juokas pataliukus pati siuvau, tai biski saves idejau :D

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2012-10-24, 8:48 PM | Žinutė # 238

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (katcia)

as irgi neskubejau su antru, su pirmu tai norejos visko kuo greiciau

nufotkinsiu, tik ne siandien, nes tingiu is lovos keltis pataliukus pati siuvau, tai biski saves idejau :D

Na taip su pirmu norisi visko greitai juokas aišku gulėk, kai galėsi prie progos pasirodyk, o ir pataliukus pati siuvai, kaip miela gerai

Atsijungęs
katciaData: Trečiadienis, 2012-10-24, 9:25 PM | Žinutė # 239

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
o ir pataliukus pati siuvai, kaip miela

jo, viska nuo pagalves iki uzuolaidu juokas juokas net ir kisene pasiuvau daiktams :D manija kazkokia uzejo :D

Atsijungęs
neringaData: Trečiadienis, 2012-10-24, 11:08 PM | Žinutė # 240

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1648
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
sveikos :)