Nėštukių plepaliukai
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-10-24, 10:07 AM | Žinutė # 226 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) , bet va su kojos tirpimu tai siaubas verkia kartais net paeit negaliu... tai dziaugiuos kad pabaiga... tik va nebeprisimenu kaip tie saremiai atrodo, koks jausmas juokas juokas baisu kad nesuprasiu juokas juokas žinok mano draugytei kitą antradienį terminas, tai sakė kaip bijo, nes pirmas vaikiukas tai visi oj kaip laukiam bet va savaitgalį didelę slogą pasigavo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-10-24, 10:11 AM | Žinutė # 227 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu va, man tas pats, jei nenoriu ligoninės reikia gulėti, bet ką daryt jei nėra galimybės gulėti visą dieną, reikalų tai yra ir juos niekas kitas už mane nesutvarkys, tai ir einu. Nešiu šiandien šlapimo tyrimą, rytoj pas gydytoja, net bijau eiti. geda kokie reikalai gali būti svarbesni už leliuką jis turėtų būti svarbiausias dabar nes jei bijai kad į ligoninę nepaguldytų tai stengis kad taip ir neatsitiktų, palakstysi kai jau leliuką turėsi , o dabar reikia saugotis aišku dar dvejais bernužėliais turi rūpintis, bet jau dideli vyrukai, manau gali savimi pasirūpinti nebereikia taip tūpinėti, tad gali sau leisti ir pagulinėti ir pasisaugoti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-10-24, 10:18 AM | Žinutė # 228 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| katcia, tai jau lauki nesulauki lengvo tau gimdymo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-10-24, 11:01 AM | Žinutė # 229 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kodėl bijai? Kad nesakytų jog reikia į ligoninę
Quote (snieguoliuke) kokie reikalai gali būti svarbesni už leliuką j Kokia tu man idomi, kaip tai kokie reikalai,tie patys dėl to pačio leliuko, tyrimus reikia eiti nunešti, valgyti reikia nueiti nusipirkti, pasigaminti, vaikus vesti i mokyklą darželį reikia, ir šiaip yra tokių reikalų kurių nesutvarkyti negaliu. Tai ir einu, kažin kuri jau turi tokį malonumą visą dieną lovoje gulėti,kitos dar dirba mano tokiu neštumo laiku. na nieko po gero mėnesiuko jau ir aš turėsiu tokią garbę gulėt kad ir visą dieną ir būsiu saugoma ir lepinama
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-10-24, 4:16 PM | Žinutė # 230 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kokia tu man idomi, kaip tai kokie reikalai,tie patys dėl to pačio leliuko, tyrimus reikia eiti nunešti, valgyti reikia nueiti nusipirkti, pasigaminti, vaikus vesti i mokyklą darželį reikia, ir šiaip yra tokių reikalų kurių nesutvarkyti negaliu. Tai ir einu, kažin kuri jau turi tokį malonumą visą dieną lovoje gulėti,kitos dar dirba mano tokiu neštumo laiku. na nieko po gero mėnesiuko jau ir aš turėsiu tokią garbę gulėt kad ir visą dieną ir būsiu saugoma ir lepinama asirtu na tai aišku kad nuo kasdieninių rūpesčiū niekur nepabėgsi niekas už tave jų nepadarys, bet galima ir neskubant ir nelakstant daryti, jug jau trečią kartą laukiesi, žinai kad su pirmais berniukais kelis kartus ligoninėje gulėjai, tai dabar gali pasisaugoti, neskubant viską daryti jug visa diena tavo o aišku kad dirba neščiosios ir čia nieko nuostabaus, bet dirba nes vadinasi sveikata leidžia draugei gimdyti kitą savaitę, o ji iš darbo tik šio mėnesio pradžioje išėjo, o dirba gydytoja ir dar ligoninėje, bet kadangi jautėsi gerai tai ir dirbti galėjo nieks ir nesako gulėti visą dieną bet galima viska pamažu daryti jei jau taip yra, kad nebijotum daktarės ir kad nelieptų gultis į ligoninę bet tikėkis kad viskas bus gerai ir pamatysi kaip bus
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-10-24, 8:28 PM | Žinutė # 231 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) čia gerai tu,pajusi šimtas procentų,kad suprasi
Quote (Romeniukas) Nu jau nu jau tikrai kai bus sąrėmiai suprasi juokas ir dar kaip suprasi gerai
tai kad senai jau buvo, pamirsau ka tai reiskia Quote (snieguoliuke) žinok mano draugytei kitą antradienį terminas, tai sakė kaip bijo, nes pirmas vaikiukas :) tai visi oj kaip laukiam mua mua mua bet va savaitgalį didelę slogą pasigavo kaip uzjauciu su tom slogom ir visais kitais virusais... as tai irgi bijau pasigaut, maniskis irgi kazkoki virusa pasigavo, tai db ne artyn prie saves neprisileidziu
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-10-24, 8:32 PM | Žinutė # 232 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) katcia, tai jau lauki nesulauki mua mua mua mua mua mua lengvo tau gimdymo mua mua oj tikrai, jau lovyte surinko maniskis vakar, tai sudeliojau viska, tai nzn kaip priprast, kazkaip keista.. matyt laiko reikia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-10-24, 8:37 PM | Žinutė # 233 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) tai kad senai jau buvo, pamirsau ka tai reiskia Prisiminsi ir tikrai suprasi,kad jau atėjo laikas.
Quote (katcia) oj tikrai, jau lovyte surinko maniskis vakar, tai sudeliojau viska, tai nzn kaip priprast, kazkaip keista.. matyt laiko reikia Kaip faina,aš ir jau galvoju apie lovytę, su pirmuoju atsimenu kažkur 7 mėnesių pas mane jau stovėjo lovytė Dabar kažkaip nėra didelio noro skubėti viską pirktis ruoštis, sakau kai gryš brangusis,kartu viską po truputi pasiruošime.
katcia, gal turi galimybę nufotkinti leliuko lovytę labai jau slamu pamatyti, gal ir man kils noras jau ieškotis ruoštis
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-10-24, 8:37 PM | Žinutė # 234 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kad nesakytų jog reikia į ligoninę viskas bus gerai, o jeigu reiks ir ligoninej pagulesi, leliukas svarbiau... tik tu pati nesinervuok ir leliukui neperduok streso...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-10-24, 8:39 PM | Žinutė # 235 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš jau turiu truputi drabužėlių žaisliukų, bet pati dar nieko neperku,draugės stebisi kaip man nėra noro jau pirkti, aš net nežinau, gal dėl to, kad nebe pirmas, kad dar su leliuko lytimi nėra pilnai aišku, nenoriu aš pirkti visko universaliomis spalvomis, nu nežinau dar kol kas nėra noro kaupti kraitelio.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-10-24, 8:40 PM | Žinutė # 236 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) viskas bus gerai, o jeigu reiks ir ligoninej pagulesi, leliukas svarbiau... tik tu pati nesinervuok ir leliukui neperduok streso... Manau ir aš kad viskas bus gerai, poguliuko dieną nueinu ir viskas ok, mažai miegu,mažai pagulinėju, tai dabar stengiuosi nueiti [agulėti ir pamiegoti pietučio, iškart pilvukas minkštas ir gerenė savijauta.
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-10-24, 8:46 PM | Žinutė # 237 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip faina,aš ir jau galvoju apie lovytę, su pirmuoju atsimenu kažkur 7 mėnesių pas mane jau stovėjo lovytė juokas Dabar kažkaip nėra didelio noro skubėti viską pirktis ruoštis, sakau kai gryš brangusis,kartu viską po truputi pasiruošime.
katcia, gal turi galimybę nufotkinti leliuko lovytę anwei labai jau slamu pamatyti, gal ir man kils noras jau ieškotis ruoštis gerai as irgi neskubejau su antru, su pirmu tai norejos visko kuo greiciau
nufotkinsiu, tik ne siandien, nes tingiu is lovos keltis pataliukus pati siuvau, tai biski saves idejau :D
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-10-24, 8:48 PM | Žinutė # 238 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) as irgi neskubejau su antru, su pirmu tai norejos visko kuo greiciau
nufotkinsiu, tik ne siandien, nes tingiu is lovos keltis pataliukus pati siuvau, tai biski saves idejau :D Na taip su pirmu norisi visko greitai aišku gulėk, kai galėsi prie progos pasirodyk, o ir pataliukus pati siuvai, kaip miela
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-10-24, 9:25 PM | Žinutė # 239 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) o ir pataliukus pati siuvai, kaip miela jo, viska nuo pagalves iki uzuolaidu net ir kisene pasiuvau daiktams :D manija kazkokia uzejo :D
|
Atsijungęs |
| |
neringa | Data: Trečiadienis, 2012-10-24, 11:08 PM | Žinutė # 240 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1648
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau