Nėštukių plepaliukai
|
|
katcia | Data: Penktadienis, 2012-11-09, 10:11 PM | Žinutė # 316 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, liuks
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-11-09, 11:18 PM | Žinutė # 317 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| katcia, gal tu žinai kas siuna gražias lovyčių kišenėles nebrangei? aš ir noriu, man labai gražu ir sakyčiau patogu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Šeštadienis, 2012-11-10, 5:47 PM | Žinutė # 318 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikinimai Katciai susilaukusiai sūnelio
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2012-11-10, 6:06 PM | Žinutė # 319 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Sveikinimai Katciai susilaukusiai sūnelio Tai jau susilaukė, nu va kaip faina
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2012-11-10, 6:07 PM | Žinutė # 320 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| katcia, Sveikinimai
|
Atsijungęs |
| |
|
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-11-11, 0:15 AM | Žinutė # 322 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| katcia, Čia jūsų angelėliui lopšinė Aš klausau kekvieną dieną, ir kai gims Emiliukas manau tikrai atsimins šią lopšinę ir prie jos ramiai užmigs LOPŠINĖ
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Sekmadienis, 2012-11-11, 0:16 AM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-11-11, 5:46 PM | Žinutė # 323 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| katcia, dideliausi sveikinimai pagaliau sulaukus sūnelio linkiu ramių naktų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-11-11, 5:47 PM | Žinutė # 324 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| katcia, didelis berniukas manau bus o lengvai pagimdei mūsų kai gimė labai panašaus svorio ir ūgio buvo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 11:39 AM | Žinutė # 325 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ačiū mergytės mes namuose jau nuo pirmadienio jaučiamės gerai, miegam puikiai, naktį keliu, kad pavalgytų, nes kitaip krūtinė perplyš atrodo jau nebežinau kaip sumažint pieno kiekį.. pradėjau jau kompresus dėtis, masažais ušsiiminėti, nes bijau kad susiguzuos gal turit kokių patarimų, kaip ištvert tą savaitę, kol susinormalizuos viskas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 11:41 AM | Žinutė # 326 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) au nebežinau kaip sumažint pieno kiekį.. pradėjau jau kompresus dėtis, masažais ušsiiminėti, nes bijau kad susiguzuos verkia gal turit kokių patarimų, kaip ištvert tą savaitę, kol susinormalizuos viskas galvoju galvoju džiugu girdėti,kad jūs jau namuose,ir viskas liuks oi įsivaizduoju dėl krūtinės,man buvo baisiai,guzulai susidarė,pradėjo pūliais eiti ir krauju....nenoriu net prisiminti bet išsimasažavau,,išsitraukiau visą tą brudą
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 11:43 AM | Žinutė # 327 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) katcia, didelis berniukas manau bus liuks liuks liuks o lengvai pagimdei mirkt mūsų kai gimė labai panašaus svorio ir ūgio buvo gimem 56 cm, 4,265 kg tai tikrai nemazi o saremiai prasidejo penktadieni 11 val vakaro, o sestadieni 10,35 val gimem pats gimdymas greitas, bet saremiai kazkoks kosmaras, visa laika kas 5 min. tai sakiau nuprotesiu.. bet kai gime, tai viskas taip dzin buvo, kad euforijoj buvau...
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 11:45 AM | Žinutė # 328 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) tai viskas taip dzin buvo, kad euforijoj buvau... pamenu ir aš tą puikų jausmą,nerealu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 12:14 PM | Žinutė # 329 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) gimem 56 cm, 4,265 kg tai tikrai nemazi o saremiai prasidejo penktadieni 11 val vakaro, o sestadieni 10,35 val gimem pats gimdymas greitas, bet saremiai kazkoks kosmaras, visa laika kas 5 min. tai sakiau nuprotesiu.. bet kai gime, tai viskas taip dzin buvo, kad euforijoj buvau... Šaunumėlis didutis leliukas jūsų aga kai gimsta ta euforija viską atperka smagu kad jau namučiuose ir viskas jūms gerai, na dėl krūtinės tai čia ne tu viena tokius košmarus perėjo, reikia išsimasažuoti, kitos net į namus kviesdavosi masažistę,labai padėdavo, tikrai baisu,kad neperdegtų pienukas.
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 2:08 PM | Žinutė # 330 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) na dėl krūtinės tai čia ne tu viena tokius košmarus perėjo, reikia išsimasažuoti, kitos net į namus kviesdavosi masažistę,labai padėdavo, tikrai baisu,kad neperdegtų pienukas. tai va noreciau pati sita mazuliuka ismaitint, nes su pirmu buvo tas pats, o kai nieko neismaniau tai gavosi snipstas ir teko pamirst maitinimus tai db prisiskaiciau, kad pries maitinima reikia silta kompresa daryt, kad atpalaiduotu pieno latakus ir lengviau isteketu.. o po maitinimo saltus, kad nuramintu viska ir guzus sumazintu.. tai db bandau, ziuresim kas bus...
|
Atsijungęs |
| |