Nėštukių plepaliukai
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 3:54 PM | Žinutė # 331 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) tai va noreciau pati sita mazuliuka ismaitint, nes su pirmu buvo tas pats, o kai nieko neismaniau tai gavosi snipstas ir teko pamirst maitinimus tai db prisiskaiciau, kad pries maitinima reikia silta kompresa daryt, kad atpalaiduotu pieno latakus ir lengviau isteketu.. o po maitinimo saltus, kad nuramintu viska ir guzus sumazintu.. tai db bandau, ziuresim kas bus... Tai aišku, juk visos žinome,kas nieko nėra geriau už mamos pienuką. tikrai kompresiukai,masažiukas turėtų tau padėti ir viskas susitvarkys, tikrai linkiu kad sėkmingai ir ilgai maitintum savo leliuką O kaip naktys praeina,leidžia pamiegoti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 4:34 PM | Žinutė # 332 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| KATCIA sveikinimai sulaukus sūnelio, aukit sveiki drūti koks didutis gimė. Del maitinimo neturejau problemų (abu iki metukų išmaitinau) tai net nezinau ką ir patarti, kopūsto lapus kazkaip žinau deda karštį ištraukia.
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 5:02 PM | Žinutė # 333 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O kaip naktys praeina,leidžia pamiegoti na zinok tfu tfu tfu miega labai gerai valgom tik du kartus per nakti apie pirma ir sesta val. tai kazkaip keista, nes su pirmu per naktis bluosto nesudedavom
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 5:07 PM | Žinutė # 334 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| rugi@gele, aciu uz sveikinimus, tai jau tikrai didelis mano vyras bet svarbiausia kad viskas tvarkoj be jokiu plysimu jei ne vyras, tai gal butu buve blogai, nes vienu momentu nei girdejau nei maciau nei kvepavau, tai maniskis uzvoze antausi kad atsipeikeciau, nes butu petukai isnarinti leliaus.. maniskis pasakoja kad uzvoze, bet as ne neprisimenu.. o daktare vyrui po gimdymo padekojo, kad uzvoze
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 5:12 PM | Žinutė # 335 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) rugi@gele, aciu uz sveikinimus, tai jau tikrai didelis mano vyras bet svarbiausia kad viskas tvarkoj be jokiu plysimu jei ne vyras, tai gal butu buve blogai, nes vienu momentu nei girdejau nei maciau nei kvepavau, tai maniskis uzvoze antausi kad atsipeikeciau, nes butu petukai isnarinti leliaus.. maniskis pasakoja kad uzvoze, bet as ne neprisimenu.. o daktare vyrui po gimdymo padekojo, kad uzvoze o matai kaip pagelbėjo vyras, saunuolis.Man sunkiai sekėsi stumti as vos 3,140 kg sūnutį išstūmiau, tai jei dar didesnis būt buvęs
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 5:37 PM | Žinutė # 336 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) jei ne vyras, tai gal butu buve blogai, nes vienu momentu nei girdejau nei maciau nei kvepavau, tai maniskis uzvoze antausi kad atsipeikeciau, nes butu petukai isnarinti leliaus.. maniskis pasakoja kad uzvoze, bet as ne neprisimenu.. o daktare vyrui po gimdymo padekojo, kad uzvoze juokas juokas o nu tu matai kaip gerai,šaunuolis staigiai suregavo ką daryti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 8:06 PM | Žinutė # 337 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) na zinok tfu tfu tfu miega labai gerai valgom tik du kartus per nakti apie pirma ir sesta val. tai kazkaip keista, nes su pirmu per naktis bluosto nesudedavom Nu va koks geras ir ramus berniukas Linkiu,kad ir toliau tokios ramios jūsų naktys būtų
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 8:21 PM | Žinutė # 338 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) o matai kaip pagelbėjo vyras, saunuolis.Man sunkiai sekėsi stumti as vos 3,140 kg sūnutį išstūmiau, tai jei dar didesnis būt buvęs tai va, mano vakaris tai 3,5kg buvo tai kazkaip normaliai buvo, nu bet cia, tai sakiau viskas bus bet gerai kad baigias viskas gerai rugi@gele, reiks ir didesni isstumsi
Quote (Laurituke) o nu tu matai kaip gerai,šaunuolis staigiai suregavo ką daryti jo, dziaugiuos kad dalyvavo db jau sako,jei trecia reiktu tai ir pats galeciau priimt
Quote (Romeniukas) Nu va koks geras ir ramus berniukas Linkiu,kad ir toliau tokios ramios jūsų naktys būtų kad taip ir liktu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 8:30 PM | Žinutė # 339 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) jo, dziaugiuos kad dalyvavo db jau sako,jei trecia reiktu tai ir pats galeciau priimt Tikrai labai svarbu vyro dalyvavimas, aš žinau ką reiškia gi,mdyti be vyro, skiriasi kaip diena ir naktis, labai jo reikia šalia, ir vyrui kokia patirtis, pamato ką jo mylima moteris turi patirti,kad leliukas išvystų pasaulį Šaunuolis tavo vyras, kažin kaip maniškiui seksis gal nepabėgs reikia tikėtis
Ar bus mūms proga pamatysi jūsų leliuką
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 8:32 PM | Žinutė # 340 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| katcia, jau ir aš noriu,kad man koks 9 mėnuo būtų turiu jau lovyte, vežimėlį šiandien nusipirkau, galiu jau gimdyti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 9:18 PM | Žinutė # 341 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) bet svarbiausia kad viskas tvarkoj be jokiu plysimu jei ne vyras, tai gal butu buve blogai, nes vienu momentu nei girdejau nei maciau nei kvepavau, tai maniskis uzvoze antausi kad atsipeikeciau, nes butu petukai isnarinti leliaus.. maniskis pasakoja kad uzvoze, bet as ne neprisimenu.. o daktare vyrui po gimdymo padekojo, kad uzvoze juokas juokas na va kaip gerai kad buvo šalia maniškis irgi nuo pradžios per baisiausius sąremius ir per gimdymą buvo nesitraukė nė sekundei nuo mūsų tikrai lengvaiu kai mylimas žmogus šalia o va kai prie draugės buvau per sąremius tai vos nenualpau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-11-14, 11:31 PM | Žinutė # 342 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| katcia, leliukas tai leliukas, bet gal jau ir varduką sugalvojote
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-15, 9:03 PM | Žinutė # 343 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tikrai labai svarbu vyro dalyvavimas, aš žinau ką reiškia gi,mdyti be vyro, skiriasi kaip diena ir naktis, labai jo reikia šalia, ir vyrui kokia patirtis, pamato ką jo mylima moteris turi patirti,kad leliukas išvystų pasaulį Šaunuolis tavo vyras, kažin kaip maniškiui seksis gal nepabėgs reikia tikėtis juokas
oj tikrai visoms linkiu kad vyras dalyvautu, nes tikrai didele parama
Quote (Romeniukas) katcia, jau ir aš noriu,kad man koks 9 mėnuo būtų juokas turiu jau lovyte, vežimėlį šiandien nusipirkau, galiu jau gimdyti
romeniuk, pakentek dar... pasidziauk pilvuku kol dar yra, visais pasispardymais ir kitais malonumais kai bus laikas atkeliaus ir tavo leliukas
Quote (Romeniukas) Ar bus mūms proga pamatysi jūsų leliuką zinoma, tik kai prisiruosiu tai ikelsiu butinai pagaliau ir as savo kopija turesiu nes pirmasis tai vyro vaikas, tik akis mano turi, o cia del akiu dar nelb aisku, bet ziuresim kaip bus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-15, 9:17 PM | Žinutė # 344 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) oj tikrai visoms linkiu kad vyras dalyvautu, nes tikrai didele parama
Quote (katcia) romeniuk, pakentek dar... pasidziauk pilvuku kol dar yra, visais pasispardymais ir kitais malonumais kai bus laikas atkeliaus ir tavo leliukas Džiaugiuosi
Quote (katcia) zinoma, tik kai prisiruosiu tai ikelsiu butinai pagaliau ir as savo kopija turesiu nes pirmasis tai vyro vaikas, tik akis mano turi, o cia del akiu dar nelb aisku, bet ziuresim kaip bus Tai šaunu.
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-15, 9:51 PM | Žinutė # 345 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va kai prie draugės buvau per sąremius tai vos nenualpau ogo ekstremale tu tikiu kad nualpt gali is sono ziurint
Quote (snieguoliuke) katcia, leliukas tai leliukas, bet gal jau ir varduką sugalvojote
taip taip turim vos tik gime, tai vyras pasake, kad bus vytenis... kadangi as berniukisko vardo taip ir neradau grazaus, tai ir sutikau.. ir mano kriterijus atitiko, kad butu lietuviskas ir triskiemenis
|
Atsijungęs |
| |