Kiek laiko nėštumas?
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-20, 3:18 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Turiu naujienų, mes laukiamės berniuko juokas juokas juokas juokas na va tikėjaisi mergaitės ir še tau kad nori sveikinimai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-20, 3:20 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nu jo, buvau praktiškai isitikinusi, irš etau. Net verkiau kai sužinojau. Gydytojas kelis kartus žiūrėjo, sako nu yra spigliukas, nebent jis dar nudžiu o ko čia vergti, reikia džiaugtis aišku kai norėjosi mergytės gal šiek tiek skaudžiau bet yra kaip yra
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-20, 3:21 PM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| visi kažkaip sako jei nori mergaitės reikia keisti vyrą, bet va kad nori vis tiek berniukas bet už tat broliams laimės jaučiu pilnos kelnės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-09-21, 10:47 AM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o geras nu tu vaikinų karalienė,reiškias nieko čia nepadarysi yra kaip yra Na jo, kursim krepšininkų komandą
Quote (snieguoliuke) o ko čia vergti, reikia džiaugtis aišku kai norėjosi mergytės gal šiek tiek skaudžiau bet yra kaip yra Džiaugiuosi, verkiau truputi iš liudesio ir tuo pačiu iš džiaugsmo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-09-21, 10:48 AM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet už tat broliams laimės jaučiu pilnos kelnės Dovydas sako aš nesusitvarkysiu su dviem broliais
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-09-25, 9:26 PM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nu jo, buvau praktiškai isitikinusi, irš etau. Net verkiau kai sužinojau. Gydytojas kelis kartus žiūrėjo, sako nu yra spigliukas, nebent jis dar nudžius romeniuk, as irgi zliumbiau, suzinojus, kad laukiuos antro berniuko.. nesinori tiketi, nes kazkaip buvau isitikinus kad mergyte... gydytoja paliko 10% man ant vilties
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 8:43 AM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) romeniuk, as irgi zliumbiau, suzinojus, kad laukiuos antro berniuko.. nesinori tiketi, nes kazkaip buvau isitikinus kad mergyte... gydytoja paliko 10% man ant vilties Na man tai jokios vilties nepaliko, na viltis tokia,kad gal nudžiūs spyglius Jau susitaikiau realiai su ta mintim ir gerai, svarbu,kad viskas gerai ir sveikas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 9:36 AM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) kad laukiuos antro berniuko.. ne taip pat berniuko laukiesi,smagumėlis vyrų kiek užderėjo Quote (Romeniukas) au susitaikiau realiai su ta mintim ir gerai, svarbu,kad viskas gerai ir sveikas žinoma kad taip
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 10:05 AM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) taip pat berniuko laukiesi,smagumėlis vyrų kiek užderėjo taip sake gydytoja, bet viltis durniu motina, tad kol negims, dar maza vilti laikau uzslepus :juokas: vyras sake jei bus berniukas gaminsim trecia... o as jam, jei pats gimdysi tai galim beje pas mano brolius vien panos, tai manau pas mane atvirkstinis variantas
Paskutinį kartą redaguota katcia - Trečiadienis, 2012-09-26, 10:05 AM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 10:13 AM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) vyras sake jei bus berniukas gaminsim trecia... o as jam, jei pats gimdysi tai galim va čia tai gerai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-26, 1:18 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) beje pas mano brolius vien panos, tai manau pas mane atvirkstinis variantas Aš tai kažkaip galvojau, kad tikrai mrgaitė, na dėl to,kad mes esam dvi sesės ir brolis, tai sakau pas mane bus du broliai ir sesė Bet dėja
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-27, 12:42 PM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai kažkaip galvojau, kad tikrai mrgaitė, na dėl to,kad mes esam dvi sesės ir brolis, tai sakau pas mane bus du broliai ir sesė pas mane irgi du broliai ir as trecia tai nezinia kaip cia bus... mano brolis bande trecia berniuka pagaminti, bet deja gime vel mergyte tai va... o vyro visoj giminej vyrauja vyrai, berniuku pasaulis pas juos..tai bijau kad ir pas mane taip bus...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-27, 1:55 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) pas mane irgi du broliai ir as trecia tai nezinia kaip cia bus... mano brolis bande trecia berniuka pagaminti, bet deja gime vel mergyte tai va... o vyro visoj giminej vyrauja vyrai, berniuku pasaulis pas juos..tai bijau kad ir pas mane taip bus... Na didelė tikimybė,kad pas tave ir tiek pas mane vyraus berniukų karalystė
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-27, 1:56 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš jau mažiau imu į galvą dėl lyties, kai nueinu pas sese ir matau koks fainulis Pijus, tai jau ir pati noriu berniuko koks skirtumas kokia lytis pagalvojus, vistiek vaikas, laukiamas ir planuotas
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-27, 2:06 PM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš jau mažiau imu į galvą dėl lyties, kai nueinu pas sese ir matau koks fainulis Pijus, tai jau ir pati noriu berniuko koks skirtumas kokia lytis pagalvojus, vistiek vaikas, laukiamas ir planuotas cia tu teisi svarbiausia sveikas kleckas o daugiau neesme
|
Atsijungęs |
| |