Natūralus gimdymas ar cezaris?
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:52 PM | Žinutė # 61 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nea del idomumo juokas gi jau patyriau ka reiskia paciai gimdyt. Nenorėčiau visai dėl įdomumo,kad man perpjautų pilvo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
della | Data: Ketvirtadienis, 2011-10-13, 7:05 PM | Žinutė # 62 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Naujokas
Žinutės: 1
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos merginos. As cia naujoke, bet gimdziau pirmaji naturaliai, nors ir ilgas gimdymas buvo. o antroji ( pries 3 men) dare cezari, nes mergaitei gelbejo gyvybe. Jei buciau galejusi rinktis, tai tik naturaliai buciau gimdziusi Bet nesmerkiu ne vienos, kuri jau nusprende gimdyti cezario pagalba.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-10-13, 7:22 PM | Žinutė # 63 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| della, sveikute malonu kad prisijungei žinoma jei reikia cezario tai reikia nieko nepadarysi kaip sakoma
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2011-10-14, 8:39 AM | Žinutė # 64 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (della) o antroji ( pries 3 men) dare cezari, nes mergaitei gelbejo gyvybe. Jei reikia tai net kalbos nėra,vaikučio gyvybė svarbesnė Quote (della) nesmerkiu ne vienos, kuri jau nusprende gimdyti cezario pagalba. Aš nei smerkiu nei pritariu tam.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
jole | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 2:02 PM | Žinutė # 65 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 16
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O aš tai gimdžiau savo mergaitę 12 valandų, nors gydytojai nuolat kartojo, kad tuoj pagimdysi, tuoj pagimdysi, bet nė velnio. Po to, pamatė, kad nieko čia gero nebus, nes vaiko galvytė truputį išlenda ir vėl traukiasi atgal, tai nusprendė daryti cezarį, nors jokių komplikacijų nebuvo, tiesiog vaikas niekaip neišlindo. Kai išoperavo paaiškėjo, kad mano dukrytė 57 cm ūgio ir 4520 g svorio, todėl ir nepagimdžiau. Jei gimdyčiau antrą kartą, tai norėčiau pagimdyti natūraliai, nors per tas 12 valandų, tikrai daug skausmo buvo.
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 2:05 PM | Žinutė # 66 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jole) kad mano dukrytė 57 cm ūgio ir 4520 vau kokia didele
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 9:47 PM | Žinutė # 67 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vau kokia didele Tikrai didelė mergytė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2012-01-21, 0:29 AM | Žinutė # 68 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jole) kad mano dukrytė 57 cm ūgio ir 4520 g ogo dičkė mergaitė maniškis buvo 4,060 ir 53 cm jau visi sakė oi koks didelis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Šeštadienis, 2012-01-21, 3:06 PM | Žinutė # 69 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as tai gimdzius naturaliai esu....cezario neturejau..bet va dabar kai prapjove pilva tai zinokit kokie skausmai nezmoniski...neturaliai maziau skauda...aisku cezaris gal skiriasi.bet ir cia panaisiai.nes man prapjove viska kad galetu isvalyti visa zarnyna...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
astule | Data: Šeštadienis, 2012-01-21, 5:31 PM | Žinutė # 70 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 70
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as gimdziau naturaliai, ,labai pasiseke, kad kai nuvykom i gimdykla buvo jau 5 cm atsivere, tai pagimdziau po 7 val, bet sunkiausios buvo paskutines 2 val. oj gime mergaite 3506 g, 51 cm
|
Atsijungęs |
| |
jole | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-26, 0:12 AM | Žinutė # 71 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 16
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Man irgi, kai nuvažiavau į ligoninę kaklelis buvo atsivėręs 4 cm, bet jokių skausmų nejaučiau, važiavau tik pasitikrint, nes jau savaitę ilgiau nešiojau vaikutį nei buvo suplanuotas gimdymas.
|
Atsijungęs |
| |
dru-gelis | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 3:11 PM | Žinutė # 72 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 100
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Abu leliukus gimdziau naturaliai.Su pirmuoju buvo sunkiau nors jis gime mazesnis (4,6 kg), o kai gimdziau dukryte man gydytojai sake jog pagal kg bus mazesne, nes pilvas buvo nedidelis, o mergyte gime 4,985 kg bet pats gimdymas buvo daug lengvesnis ir jokiu plysiu ir kirpimu nebuvo Mano atveju daug kas sake, jog galejau ligonine net i teisma paduoti kad gydytojai leido gimdyti tokia dicke, bet as tokiu ketinimu neturejau ir neturiu, man svarbiausia kad viskas gerai uzsibaige Dziaugiuosiu kad pati galejau isgimdyti savo leliukus ir kad neprireike jokiu operaciju, nors jeigu butu kilusi kokia menkiausia gresme tai buciau dariusi Cezari, bet gerai kas gerai baigesi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 4:57 PM | Žinutė # 73 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dru-gelis) Abu leliukus gimdziau naturaliai.Su pirmuoju buvo sunkiau nors jis gime mazesnis (4,6 kg), o kai gimdziau dukryte man gydytojai sake jog pagal kg bus mazesne, nes pilvas buvo nedidelis, o mergyte gime 4,985 kg bet pats gimdymas buvo daug lengvesnis ir jokiu plysiu ir kirpimu nebuvo liuks Mano atveju daug kas sake, jog galejau ligonine net i teisma paduoti kad gydytojai leido gimdyti tokia dicke, bet as tokiu ketinimu neturejau ir neturiu, man svarbiausia kad viskas gerai uzsibaige Dziaugiuosiu kad pati galejau isgimdyti savo leliukus ir kad neprireike jokiu operaciju, nors jeigu butu kilusi kokia menkiausia gresme tai buciau dariusi Cezari, bet gerai kas gerai baigesi liuks sypsausi va kaip puiku,kad viskas taip gerai pasibaigė svarbu aišku vaikučio sveikata ir visa kita jei reikia cezario tai reikia nieko nepadarysi jei nereikia tai nereikia ir dar geriau
|
Atsijungęs |
| |
dru-gelis | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 6:38 PM | Žinutė # 74 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 100
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) svarbu aišku vaikučio sveikata ir visa kita jei reikia cezario tai reikia nieko nepadarysi jei nereikia tai nereikia ir dar geriau
As taip pat mastau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 8:01 PM | Žinutė # 75 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dru-gelis) As taip pat mastau :)
|
Atsijungęs |
| |