Puodai,troškintuvai,garpuodžiai
|
|
Valedy | Data: Antradienis, 2010-01-05, 7:40 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kokius puodus,troškintuvus-keptuves,garpuodžius naudojate? Ar svarbus gamintojas?Ar turi reikšmės kokiame puode gaminate maistą? Kiek puodų,troškintuvų turite?O gal užtenka vieno? Ar turite mėgiamiausio dydžio puodą,kuriame galite bet ką gaminti? Pakalbėkime šia tema
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-07, 5:05 PM | Žinutė # 2 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Niu ką pradėsiu Pas mane puodų tikrai nedaug,kažkada gavau dovanų puodų rinkinį tai ir yra...net nežinau kas gamintojas,bet iš tų blizgiųjų jie. Turiu labai mėgstamą vieną puodą,kuriame dažniausiai viską ir verdu.... Va vyko akcijos atrakcijos IKI tai užsisakiau Berghoff troškintuvę-keptuvę žiūrėsiu,ar ta nereali kaina bus kažko verta. tiesa turiu irgi iš Berghoff stalo įrankių komplektą,kol kas labai patinka Beje ,o kokia jūsų nuomonė apie tuos Zeppter,Bauer,Berghoff produktus
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2010-01-23, 4:39 PM | Žinutė # 3 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| buvom su drauge bauer prezentacijoj.niu atrodo faini podai,bet kaina tai kandziojas o ypac siais laikais.vyram pasakem kad uzsisakem issimoketinai.as 6 puodus uz 2000lt ji 3 uz 1200lt.butumet mate ju minas net 3 dienas neprisipazinom jog erzinam vyrai vaiksciojo lyg butu viska zemej prarade,net 2d nesisnekejo .o seip buvo vyrui uzplaukus manija nupirkt i men po koki puoda.tai isvisu petelniu ir puodu man labiausiai patiko greitpuodis geras daiktas 100%
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Šeštadienis, 2010-01-23, 6:28 PM | Žinutė # 4 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vat greitpuodžio ir man reiktų šeip visi puodai pas mane ne "firminiai" tai neturiu su kuo lyginti
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Šeštadienis, 2010-01-23, 7:10 PM | Žinutė # 5 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) vat greitpuodžio ir man reiktų aš turiu tefal, bet kad tik spintoj guli nieko nedarau su juo nemėgstu gamint net nežinau ką su juo daryt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-11, 1:44 PM | Žinutė # 6 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Va gavau už IKI lipdukus Berghoff keptuvę-troškintuvę ,nu jau kokia faina iš išvaizdos tik dar nespėjau išbandyti
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-11, 3:08 PM | Žinutė # 7 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabaisa, lauksim atsiliepimu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-11, 4:41 PM | Žinutė # 8 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) Pabaisa, lauksim atsiliepimu Ilgai laukti nereiks šian kepsiu bulves,tai ir išbandysiu
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-11, 6:54 PM | Žinutė # 9 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Niu ką išbandžiau tą troškintuvę ,bet ne su keptom bulvėm ,o lietiniais blynais ,ai nieko ten mandro...o jau sunki rupkė ta pitelnė ..o šiaip keptuvė kaip keptuvė
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-11, 10:37 PM | Žinutė # 10 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) nieko ten mandro...o jau sunki rupkė ta pitelnė as ja ir isigijau su tais lipdukais,tikrai sunki..mes joje kepem bulvytes fri,keisciausia tai kad nereikejo pilt daug aliejaus,ir tos bulvytes neprisigere to aliejaus,kaip iprastoje keptuveje..man tiko tas pirmas bandymas...
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 0:51 AM | Žinutė # 11 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) man tiko tas pirmas bandymas... O tau neprisidegino kažkiek riebalų toj keptuvėj nes maniškėj iš po pirmo darymo valgyti ,kažko kraštai apdegė tais riebaliukais..nesakau,kad daug,bet vis dėlto
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 7:56 AM | Žinutė # 12 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Garpuodį turime labai esu patenkinta kad įsigyjau geras dalykas o ir man ir vyrui patinka produktai gaminti jame
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 11:30 AM | Žinutė # 13 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) O tau neprisidegino kažkiek riebalų toj keptuvėj nes maniškėj iš po pirmo darymo valgyti ,kažko kraštai apdegė tais riebaliukais..nesakau,kad daug,bet vis dėlto taip taip,man taspats,ir svarbiausiai neina ju nuplaut.ten zinoma nuveist gal ir eitu su sveistuku bet nenoriu subraizyt....dar sakau tokie pinigai o apdega krastai....skaiciau kaip ten juos priziuret,aceit actas padeda apvalyt bet nebandziau..
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 2:11 PM | Žinutė # 14 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Garpuodį turime labai esu patenkinta Geras daiktas aš kol kas tokio neturiu Quote (zuika) taip taip,man taspats,ir svarbiausiai neina ju nuplaut.ten zinoma nuveist gal ir eitu su sveistuku bet nenoriu subraizyt....dar sakau tokie pinigai o apdega krastai....skaiciau kaip ten juos priziuret,aceit actas padeda apvalyt bet nebandziau.. O aš pašveičiau ,nes galvoju jei jau nuo pirmo kepimo pridegė ,tai jei užleisiu kas toliau bebus Va gerai,kad pasakei,su actu pabandyt...reiks pabandyti kitam kartui Vat žinai šveičiau aš tą pitelnę ir galvoju-pinigai nemaži už ją,o kokia paliko po blynelių kepimo
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Penktadienis, 2010-03-12, 5:46 PM | Žinutė # 15 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau