Penktadienis, 2024-04-26, 10:19 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''









  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum moderator: jurgutex, Romeniukas  
Forumas » ŠVENTĖS » Teminiai vakarėliai-Kitos šventės » MERGVAKARIS (Visa informacija, susijusi su mergvakariu)
MERGVAKARIS
jurgutexData: Sekmadienis, 2011-06-26, 8:43 PM | Žinutė # 1








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
DALINKIMĖS INFORMACIJA APIE MERGVAKARIUS, KOKIUOSE DALYVAVOTE, KAIP VISKAS BUVO


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

Atsijungęs
jurgutexData: Sekmadienis, 2011-06-26, 8:47 PM | Žinutė # 2








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
MERGVAKARIŲ TEMOS

MEDICINOS SESELĖS

Medicinos seselės - ištikimos gydytojų bendražygės, rūpestingos sergančiųjų globėjos. Šiais laikais ši profesija siejama ne tik su chloro kvapu, gipsiniais tvarsčiais, medicininėm pirštinėm ir švirkštais, bet ir su seksualiais baltais chalatėliais, kepuraitėm su raudonais kryžiukais, lakuotom vaistinėlėm...

Dalyvės turėtų pasiruošti: apsirengti baltai (kad būtų kuo panašiau į medicinos sesučių aprangą), geriausia mini , plaukus tvarkingai susegti į kuodelį ir užsidėti kepuraites su nupieštais ar išsiuvinėtais raudonais kryžiukais, taip pat pasirūpinti baltu lagaminėliu/rankinuku, į kurį galima įsidėti vaistus, instrumentus...Tai gali būti įvairūs tvarsčiai (arba kad linksmiau būtų gali būti tualetinis popierius), švirkštai, pirštinės, kaukės, stetoskopai, raudonų dažų, stipresnio dezinfekuojančio skysčio ir t.t. Taip pat darbui reikalinga pasiruošti keletą neštuvų, kurie vėliau bus perkelti į greitosios pagalbos automobilį. Reikiamos amunicijos rinkinį bei aprangą reiktų paruošti būsimai jaunajai ir ją atvykusią greit perrengti Na, o taip pasipuošus, galima ir ligonius gydyti/slaugyti

Taip pat reikėtų prisiminti pirmosios pagalbos žinias (dirbtinio kvėpavimo burna į burną darymas, tvarstymas )

Be to, svarbu nepamiršti transporto, o tam geriausiai tinka greitosios pagalbos automobilis. Ją galima bandyti arba išsinuomoti, arba turimą mašiną apklijuoti/nupurkšti nusivalančiais dažais, uždėti žaislinį žiburėlį, kad atrodytų kaip „greitoji“. Kad neklaidintumėt tikrų ligonių, galima pasidaryti automobilio numerius: „Mergvakaris“. Turint mašiną, reikia turėti ir kas ją vairuos – viena iš dalyvių (persirengusi greitosios vairuotoju) arba pasamdytas vairuotojas/draugas. Automobiliui pats geriausias aromatas – chloro kvapas . Į automobilį perkeliami paruošti neštuvai O dabar – pirmyn!

Mieste sustojus, būsimosios jaunosios draugių, medicinos seselių, užduotis – rasti potencialių ligonių (geriausia vyriškos lyties), kuriems reikėtų kokios nors pagalbos (sutvarstyti ką nors, o gal net dirbtinį kvėpavimą padaryti). Radus pacientą (jį galima šiek tiek pagražinti raudonais dažais), jis arba sutinka būti guldomas ant neštuvų ir nešamas į greitąją arba pats palydėtas ateina į greitosios automobilį. O jame laukia būsima jaunoji ir turi jam suteikti reikiamą pagalbą, kad žaizdas dezinfekuotų, galima duoti ligoniui išgerti kokio skanaus gėrimo Jei būsimai jaunajai kažkas nesiseka ar ji nežino, ką daryti, į pagalbą turėtų stoti jos draugės medicinos seserys.

Tik kad ligonis po viso gydymo netaptų didesnis ligonis!!!

Atributika mergvakariui "Medicinos seselės"

Smagi teminio mergvakario atributika Jūsų šventei:
* Medicinos seselės prijuostė: patogiai užsiriša viršuje (ties kaklu) ir per vidurį (ties liemeniu) su raudonu kryželiu priekyje.
* Medicinos seselės raištis ant galvos: reguliajamo ilgio, užsiriša ant galvos, su raudonu kryželiu priekyje.
Kainos:
* Rinkinys (prijuostė+galvos raištis) iš kokybiško šilkinio-atlasinio audinio (pagaminta Lietuvoje) - 17,99 Lt/vnt.
* Rinkinys (prijuostė+galvos raištis) iš paprasto sintetinio audinio - 11,99 Lt/vnt.
* Gydytojo stetoskopas: su raudonu kryželiu. Kaina: 19,99 Lt/vnt.
* Seselės švirkštas-tušinukas, kuriuo galima pasirašyti mergvakario priesaiką (rožinis). Kaina: 9,99 Lt/vnt.
Kontaktai: tel. nr. 8 613 09869, el. paštas: info@mergvakaris.info


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

Atsijungęs
jurgutexData: Sekmadienis, 2011-06-26, 8:51 PM | Žinutė # 3








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Mokyklinis mergvakaris

Prisimenate mokyklos laikus?...Kur jau tokius pamirši! Rudos uniformos, baltos apykaklės ir rankovės, tvarkingai supintos kasytės, griežti mokytojai, žiūrintys pro akinių viršų ir barbenantys lazdele į stalą…Dvelkia sovietmečiu, bet ir šiais laikais pasitaiko panašių požymių...

Ši mergvakario tema (idėja) skirta patikrinti jaunosios žinias ir, aptikus jų trūkumą, pamokyti reikalingų dalykų. Mergvakario idėja tinkama visiems metų laikams – tiek žiemai, tiek vasarai.

Mergvakario dalyvės galėtų apsirengti uniformomis su baltais žiursteliais arba bent vienodomis rudomis/pilkomis/juodomis suknelėmis su tam kartui prisiūtomis baltomis rankovėmis ir apykaklėmis. Jei siuvimui laiko nėra, tiks bent jau griežta suknelė. Svarbus atributas kiekvienai mokinukei – dvi kasytės arba uodegytės, papuoštos dideliais šviesių spalvų kaspinais („banteliais“). Jaunąją galite papuošti baltos spalvos kaspinais, o pačios įsisegti spalvotus. Gražiai atrodys vienoda šukuosena pasipuošusios merginos, pvz.: susirišusios po dvi uodegytes arba susipynusios po dvi kasytes su kaspinais.

Viena iš dalyvių (arba visos pamergės) galėtų būti mokytoja – jai reikės akinukų, susirišti plaukus į griežtą kuodelį, pasirišti po kaklu skarelę su žirniukais ir, žinoma, griežtas kostiumėlis. Mokytoja/os tikrins žinias bei mokys mokinę, t.y. būsimą jaunąją.

Mokyklinį mergvakarį galite švęsti tiek patalpoje, tiek gryname lauke. Ypač perteiktumėte idėjos aplinką, jei pavyktų gauti mokyklos ar darželio klasę, stadioną, valgyklą bent trumpam.

Ką mokinėms ir mokytojoms veikti? Ogi mokytis! Galima paruošti užduotėlių, susijusių su įvairiomis mokyklinėmis disciplinomis, kurias turės atlikti būsima jaunoji. Pavyzdžiui, fizinio lavinimo pamoka – jaunoji turi pademonstruoti kuo seksualesnius mankštos judesiukus. Biologijos pamoka – ant vyro anatomijos plakato lazdele parodyti svarbiausius organus ir jų paskirtį. Matematika – paskirstyti tam tikrą sumą pinigų svarbiausioms išlaidoms (šeimos biudžeto eilutėms pagal prioritetus: maistas vyrui, suknelė žmonai, kvepalai žmonai, vyro automobilio remontas ir t.t.). Istorija – mokinė turi papasakoti jos ir vyro susipažinimo istoriją su datomis. Dailė – jaunoji turi nupiešti užrištomis akimis savo vyro portretą. Darbeliai – jaunoji turi iškepti kibinų padedant mokytojoms (čia prireiks virtuvės) arba išsiuvinėti vyro inicialus ant baltos nosinaitės. Lietuvių kalba – parašyti diktantą (mokytoja diktuoja žodžius, kuriuos jaunoji turi itin gerai mokėti) ir t.t.

Ką valgyti šio teminio mergvakario metu? Galima tarp pamokėlių padaryti „skambutį“ ir jo metu užeiti į valgyklą (ne kavinę ar restoraną, bet kuo labiau panašią į paprastą valgyklėlę) pavalgyti dešrelių su kečupu arba kotletų su bulvių koše ir atsigerti kefyro su bandele.

Dekoracijos – klasikinių spalvų balionai (balti, rudi, pilki), kaspinėliai, vyro anatomijos plakatai, matematinės meilės „formulės“ plakatai ir pan.

Gerų mokslų ir sėkmingų brandos egzaminų santuokiniame gyvenime!


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

Atsijungęs
jurgutexData: Sekmadienis, 2011-06-26, 8:53 PM | Žinutė # 4








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Senovinis lietuviškas mergvakaris

Mergvakaris buvo laikomas vienu svarbiausių žmogaus gyvenimo įvykių dar žiloje senovėje. Ne paslaptis, kad lietuviai – paskutiniai Europos pagonys, dar ilgai iki krikščionybės priėmimo tikėję daugybe dievų ir deivių, dangaus kūnais, gamtos reiškiniais ir kūriniais….Taip pat žinia, kad lietuvių senieji papročiai susiję daugiausia su žemdirbių patirtimi. Pati senovinė lietuvių kalba, dainos (raudos), palinkėjimai, patarlės, žaidimai labai skiriasi nuo šiųdieninių…

Mergvakario šventimo vieta geriausia pasirinkti gamtą, kadangi senovėje lietuviai gamtą labai gerbė, iš jos sėmėsi stiprybės. Tai galėtų būti giraitė, kalvų apsupta vietovė, netoli ežero, upės, miško, su laužaviete, kuo toliau nuo miesto triukšmo…Taip pat visai praverstų valtelė ar plaustas. O kad nesužvarbtumėt, puiku būtų išsinuomoti greta kaimo turizmo sodybėlę su pirtele, kad esant nenumatytiems oro pokyčiams, būtų kur perkelti/pratęsti visą veiksmą, taip pat smagiai pasišokti su kaimo muzikantų pagalba

Jaunamartės draugės ir jaunamartė gali pasipuošti lietuvių liaudies tautiniais kostiumais, ant galvos užsidėti pintų gėlių vainikėlius, kaklus papuošti gintaro karoliais, bronzos ar žalvario papuošalais. Makiažas kuo natūralesnės, gamtos atspalvių. Galimos veiklos: lietuvių liaudies dainų dainavimas, žaidimų žaidimas, palinkėjimų sakymas, etnografinių vaišių gaminimas, mokymasis kepti duonelę, austi iš lino, malti girnomis, edukacinė programa pirtyje.

Taip pat reiktų pasirūpinti senovinėmis lietuviškomis vaišėmis. Galima iškepti tradicinį mergvakario “Kasos” pyragą.
Jam reikės:

500g miltų,
100g šilto pieno,
25g mielių,
125g cukraus
0,5 arb. š. druskos
tarkuotos citrinos žievelės,
125g sviesto ar margarino
125g varškės,
2 kiaušinių,
riešutų, cukatų, obuolio slyvų, razinų.

Viską reikia sumaišyti ir suminkyti, tuomet apdengus šiltai palaikyti 0,5 val. ir dar kartą perminkyti, vėl leisti tešlai pakilti ir vėl suminkius pinti “kasą”, kuriai taip pat leisti truputį pakilti. Prieš kepant aptepti kiaušiniu ir pabarstyti cukrumi, papuošti riešutais, cukatais, obuoliais, slyvomis, razinomis ir pan. Galima ant laužo virti žuvienę, cibulynę arba barščius su baravykais .

Jei nenusiteikusios gaminti, galima apsilankyti ekologiškų produktų turgelyje ir nusipirkti juodos ruginės duonos, ragaišio, kaimiškų lašinukų, riestainių, meduolių, skilandžio, medaus, ožkos sūrio. Tradiciniai gėrimai – gira.

Vakaro metu būsimai jaunajai draugės pina rūtų vainiką, kuris ir vasarą, ir žiemą žaliuoja, šukuoja jaunajai galvą, pina kasas, puošia jas gėlėmis ir rūtomis. Tai darydamos jos dainuoja, guodžia, pataria, linksmina nuliūdusią būsimą jaunąją. Dainuodamos mokina ir įtraukia ir jaunąją.Tautinių rūbų (kostiumų) nuoma pamergėms ir jaunajai mergvakariui

Į kostiumą įeina:
* Ilgas sijonas (oranžinės-raudonos atspalviai, languotas).
* Ilgas baltas pasijonis.
* Balti marškiniai (ilgomis rankovėmis, ant pečių ir rankogaliai papuošti raudonais raštais).
* Liemenė (oranžinės atspalviai, spalvotos juostelės, languota).
* Balta prijuostė (papuošta raudonais raštais).
* Austinė juosta (geltonos-žalios-raudonos atspalviai).

Tautinio kostiumo nuoma senoviniam tradiciniam lietuviškam mergvakariui

Į kostiumą įeina:
* Ilgas sijonas (oranžinės-raudonos atspalviai, languotas).
* Ilgas baltas pasijonis.
* Balti marškiniai (ilgomis rankovėmis, ant pečių ir rankogaliai papuošti raudonais raštais).
* Liemenė (oranžinės atspalviai, spalvotos juostelės, languota).
* Balta prijuostė (papuošta raudonais raštais).
* Austinė juosta (geltonos-žalios-raudonos atspalviai).


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

Atsijungęs
jurgutexData: Sekmadienis, 2011-06-26, 8:55 PM | Žinutė # 5








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Havajietiškas mergvakaris

Tai karštas mergvakaris visomis to žodžio prasmėmis. Geriausias sezonas šios mergvakario idėjos įgyvendinimui – vasara. Rekomenduojamas sezonas – vasara – ne be reikalo, kadangi pagrindinė mergvakario atributika – ryškių spalvų maudymosi kostiumėliai, bikini, gėlės, hula havajietiški sijonai ir pan.

Šauniausia tokį mergvakarį švęsti gryname lauke, pliaže (nepamirškite priemonių nuo saulės!). Galite įsirengti havajietišką "trobelę" (iš palapinės ir dekoracijų).

Ką veikti? Mokytis šokti, demonstruoti pačių sukurtą smagią choreografiją. Havajietiškas mergvakaris gali būti siejamas su įvairiomis veiklomis gamtoje – vandens pramogomis (plaukiojimu plaustu ar valtimi), žygiais pėsčiomis, egzotiško maisto gaminimu ir degustavimu po atviru dangumi, nakvojimu palapinėse, maudynėmis ir pan. Galima mokytis pačioms pasidaryti havajietiškas girliandas ar hula sijonus iš popieriaus ar kt. priemonių (taip pat patikrinti, ar būsima jaunoji mokės aprengti save ir šeimą, t.y. gali pagaminti havajietišką aprangą ir vyrukui, pvz. iškirptam iš kartono), pinti vainikus, gaminti karolius iš vaisių ir t.t.

Tinkamas maistas – kebabai, maistas, keptas ant laužo ar grotelių, ryškiaspalviai vaisiai ir uogos, vaisinis punšas, želė, linksmų formų daržovių salotos, seksualios formos pyragaičiai, čiulpinukai, gaivūs vaisiniai kokteiliai.

Dekoracijos – ryškių spalvų gėlės, didelė popierinė palmė, žuvų tinklas (vietoj staltiesės), hula havajietiški sijonai ir girliandos ant kaklo, kaukės ar veido dažai, ryškus makiažas ir lakuoti nagučiai, kaspinėliai, įsegtos gėlės į palaidus plaukus (jei ilgi, sugarbiniuotus). Vakarui – įsmeigiami fakelai ar žvakės.

Aloha!

Atributika Havajietiškam mergvakariui

Smagi mergvakario atributika Jūsų šventei - havajietiškas sijonas, gėlių girlianda ir plaukų papuošalas hibiskas (kinrožė) karštam Havajietiškam mergvakariui.
* Hula havajietiškas sijonas 40 cm ilgio (trumpas) arba 60 cm ilgio (ilgas), su prisegtomis ties liemeniu gėlėmis, gali būti raudonos, mėlynos, geltonos arba rožinės spalvos. Kaina: trumpas sijonas 9,99 Lt; ilgas sijonas 14,99 Lt.
* Gėlių girliandos: gali būti įvairiaspalvės (ant vienos girliandos prisegtos žalios, mėlynos, violetinės, oranžinės, raudonos, geltonos gėlės) arba vienspalvės pereinančių spalvų gėlių girliandos (violetinė su balta; raudona su balta arba oranžinė su geltona gėlės, papuošta žaliais lapeliais). Kaina: 9,99 Lt.
* Havajietiški papuošalai ir girlianda - įvairių spalvų gėlių girlianda ant kaklo + gėlių vainikėlis ant galvos + 2 gėlių apyrankės. Kaina: 9,99 Lt.
* Plaukų papuošalas - hibiskas (kinrožė) - įsisega į plaukus (yra geltonos, oranžinės, raudonos, violetinės, rožinės, baltos spalvos). Kaina: 7,99 Lt.
Rinkinių kainos:
* Plaukų papuošalas+girlianda - 16,99 Lt.
* Trumpas sijonas+girlianda - 19,99 Lt;
* Ilgas sijonas+girlianda - 24,99 Lt;
* Plaukų papuošalas+girlianda+trumpas sijonas - 24,99 Lt;
* Plaukų papuošalas+girlianda+ilgas sijonas - 29,99 Lt.

Kaune, URMO BAZĖJE komplektuką galima nusipirkti už 6 LT (su trumpu sijonu) arba už 8 Lt (su ilgu). O jei sijono nereikia, tai gėlių girlianda ant galvos, ant kaklo ir dvi ant rankų kainuoja 3 LT.


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

Atsijungęs
jurgutexData: Sekmadienis, 2011-06-26, 8:57 PM | Žinutė # 6








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Mergvakaris "Fėjos"

Mergvakaris „Fėjos“ Tai elegantiškas, grakštus, dailus, labai moteriškas ir seksualus mergvakaris. Tokį mergvakarį galima švęsti tiek vasarą, tiek žiemą. Vasarą jį galima švęsti ir lauke, ir patalpoje.

Pagrindinė mergvakario atributika – rožiniai arba balti fėjų sparneliai, stebuklingos lazdelės su žvaigžde, spindinčios tiaros (karūnos) arba linksmos fėjos „ausytės“ su pūkeliais, pūsti rožiniai sijonėliai, šviesūs aukštakulniai bateliai (arba šlepetės su pūkeliais), baltos arba tinklinės baltos pėdkelnės. Švelnus makiažas, lakuoti rožine spalva su blizgučiais nagučiai, ilgos melsvos blakstienos, garbanoti plaukai.

Ką veikti? Mergvakaris galėtų būti paremtas kokia nors gražia pasaka – ją perpasakojant šiuolaikiškai („Pelenė“, „Snieguolė ir 7 nykštukai“, „Karalaitė ant žirnio“, „Coliukė“, „Alisa stebuklų šalyje“, „Ledo karalienė“, ir t.t.). Visos merginos-dalyvės galėtų pasiskirstyti pasakos personažų vaidmenis ir pasipuošti atitinkama atributika. Visos merginos apsirengia personažais arba viena spalva (pvz. balta ar rožine), o nuotaka aprengia kita spalva, kad išsiskirtų.

Jaunajai mergvakario užduotys-išbandymai, taip pat apdovanojimai galėtų būti paremta pasirinktos pasakos motyvais. Galimos veiklos visoms dalyvėms: tapyba ant šilko, knygelių spalvinimas (su idėja), nosinaičių siuvinėjimas, makiažo pamokėlė, arbatos ir pižamų vakarėlis, stiklo papuošalų gamyba, gyvos muzikos koncertas.

Tinkamas maistas – ledai, grietinėlė, tortas, linksmų formų spalvingi vieno kąsnio sumuštinukai su smeigtukais, vaisiai-formelės, želė, pudingas.

Dekoracijos – rožinės ir baltos, kitos pastelinės, sidabrinė ir auksinė spalvos, gėlės, blizgučiai, pūkeliai, konfeti, karūnėlės, pastelinių spalvų kaspinėliai ir banteliai, drugeliai, rausvos ir baltos kvapnios žvakutės, angeliukai, laumžirgiai. Nuotakos kėdę galima paversti „sostu“ – aprišti paklode ar šviesia medžiaga, papuošti kaspinėliais, virš sofos padaryti baldakimą (nuo šviestuvo nuleisti kaspinus ir pritvirtinti prie sofos kraštų, jei sofa yra po šviestuvu). Stalą galima papuošti gražiai lankstytomis nosinaitėmis, spalvingais vienkartiniais indais. Įėjimą papuoškite karoliukais, girliandomis arba ilgų spalvotų popieriaus juostų „užuolaida“.

Sėkmės, mielosios Fėjos!


Atributika mergvakariui "Fėjos"


* Fėjos rinkinys baltos arba rožinės spalvos (sparneliai su blizgučiais ir pūkeliais + stebuklinga lazdelė + galvos papuošalas) - 29,99 Lt
* Tiara (karūna): 6,99 Lt.


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

Atsijungęs
jurgutexData: Sekmadienis, 2011-06-26, 9:01 PM | Žinutė # 7








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Troleibuso ūsai

Troleibusai – bene naujųjų elektromobilių, kurie grasinasi pakeisti degalus naudojančius automobilius, seneliai Jie negamina išmetamųjų dujų, neskleidžia triukšmo, turi 2 ūsus ir yra labai romantiški…ypač senieji (MTB-82, Škoda ir pan). Beje, kaip manot, ar troleibusas turi variklį?

Na, o jei rimčiau, tai šios mergvakario idėjos įgyvendinimas turėtų prasidėti nuo troleibuso išsinuomavimo (geriausia kuo senesnio modelio), nepamirškit vairuotojo! Troleibusą galima pauošti kaspinėliais, gėlėmis, vietoj jo numerio ir krypties užrašyti “1001: Mergvakario kaimas -Santuokos alėja” ar pan.

Tuomet mergvakario organizatorės turėtų pasirūpinti reikalinga amunicija: t.y. kontrolierių kostiumėliais (tamsiai mėlyni), su ženkliukais, galima ir kepuraitę užsidėti ant griežtos šukuosenos, taip pat nepamiršti itin ryškaus makiažo (nebijokit eksperimentuoti – juk turėsit įbauginti “zuikius”, tai puikiai tiks ryškiai raudonos lūpos, tamsiai dažytos akys…) ir stiprių kvepalų , galima ir kokį imitacinį aparačiuką el.bilietams tikrinti susiorganizuoti, baudos kvitų, nupieštų bilietėlių, saldainių (galima įvairių skonių, tarp kurių yra ir pavojingų, pvz. pipirinių ). Pasirūpinti kontrolierės amunicija ir būsimai jaunajai

Kitas žingsnis – susitarti su būsima jaunąja, kad šioji lauktų sutartoje stotelėje, tik šiukštu nesakyti jai nieko apie troleibusą.

Kai troleibusas atvažiuos, turėtų prasiverti durys ir būsima jaunoji pakviečiama į vidų arba gal ir pati susipras įlipti Autobuse “kontrolierės” kol kas sėdėtų ramiai, nekreipdamos dėmesio, o kai durys užsidarys ir troleibusas pajudės iš vietos, prišokti prie būsimos jaunamartės ir paklausti, kur jos bilietėlis. Na, o ši, be abejo, jo nebus pasižymėjus Tai kaip “kontrolierės” moka galima padaryti jai moralinį spaudimą, išrašyti baudos kvitą, bandyti parduoti netikrą bilietėlį, na, o galiausiai pavaišinti saldainiais (kad pati išsitrauktų, gal pataikys ant pipirinio ar dar geresnio ) ir išduoti pažymą, kad gali tuoktis.

Po šios pamokos troleibusas turėtų toliau važiuoti miestu ir sustodamas stotelėse bandyti “paimti” keleivių (geriausia vyriškos lyties) iš stotelės Šiems įlipus, naujoji kontrolierė su draugėmis turėtų “užpulti”, bandyti išgauti bilietėlį ar bent kad nusipirktų iš jų bilietėlį (kuo brangiau ) Už gerą sandorį ir gerą nuotaiką “zuikiai” vaišinami saldainiais ir paleidžiami Ir vėl ieškoma naujų “zuikių” Galima suimituoti, kad troleibusui nukrito ūsai ir jis buvo priverstas sustoti, tada galima būsimą jaunąja pamokinti tuos ūsus užkabinti, uždėjus dideles nešvarias pirštines ir ryškią liemenę

SĖKMĖS!

Linksmo troleibuso nuoma Kaune


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

Atsijungęs
jurgutexData: Sekmadienis, 2011-06-26, 9:03 PM | Žinutė # 8








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Elegantiškas mergvakaris "Damos"

Kiekviena mergina turėtų būti dama svečiuose ir gera šeimininkė namuose...Ši mergvakario tema (idėja) skirta patikrinti, ar būsima jaunoji būtent tokia ir yra.

Idėja tinkama visiems metų laikams – tiek žiemai, tiek vasarai.

Pagrindinė mergvakario atributika: elegantiškos skrybėlaitės (vasarą gali būti šiaudinės skrybėlaitės, papuoštos spalvingais kaspinais ar gėlėmis, o kitu metų laiku gali būti solidesnės mini skrybėlaitės, įsegamos į plaukus); puošnios skoningos sagės-gėlės, nėriniuotos pirštinaitės, aukštakulniai, midi ilgio suknelės, per liemenį perjuostos dirželiu ar kaspinu, vėduoklės.

Tokį mergvakarį galite švęsti tiek patalpoje (klube, kavinėje, namuose), tiek gryname lauke. Jei veiksmas vyksta ir namuose, ir „svečiuose“, kad ryškiau atspindėtumėte visą idėjos esmę, jaunąją namuose galite perrengti į šeimininkę (nuimti damos atributiką ir užrišti prijuostę, apauti šlepetėmis, ant galvos uždėti tarnaitės kepuraitę ir pan.), o išėjus į „svečius“ vėl suteikti jai Damos išvaizdą.

Ką Damoms veikti? Kiekviena kilminga dama turėtų mokėti šokti (galite užsisakyti šokių pamoką, kurią praves tik Jūsų grupelei), kas dar svarbu – mokėti įvairius rankdarbius (dekoruoti indų servizą, tapyti ant šilko, gaminti papuošalus, dekoruoti dekupažu, kurti mozaiką), mokėti pasigaminti natūralaus muilo ar kosmetikos, išmokti pasidaryti skoningą ir elegantišką proginį makiažą, sudalyvauti arbatos gėrimo ceremonijoje, pasmagurauti šokolado.

Jaunajai-šeimininkei/damai galima sugalvoti užduotis, susijusias su tematika – duoti atlikti smulkius darbelius, kuriuos turėtų mokėti atlikti kiekviena tikra Dama ir tikra Šeimininkė: nunerti vašeliu/išsiuvinėti gėlytę, nutapyti būsimo vyro portretą, pagaminti sveiką ir skanų patiekalą iš duotų ingredientų, sutvarkyti kambarį (arba vikriai paskirstyti darbus „tarnaitėms“), persodinti augalą į gražų vazonėlį (jį galima pačiai ir ištapyti), pagaminti rankų darbo atvirutę, parašyti meilės laišką, sudaryti namų biudžetą (galima padaryti išlaidų sąrašą, duoti pinigų ir liepti protingai juos paskirstyti pagal jos vertinamus prioritetus, pvz. 10 Lt seksualiems naktinukams, 100 Lt vyro dešrai ir pan.), pasiūti drabužėlį lėlei (vaikui). Jei sėkmingai atliks šeimininkės užduotis, įteikti prizą (pvz. kočėlą) ir „Geriausios šeimininkės“ sertifikatą/uždėti juostą. Jei sėkmingai atliks damos užduotis, įteikti prizą (pvz. vėduoklę) ir „Seksualiausios damos“ sertifikatą/uždėti juostą.

Tinkamas maistas – šis mergvakaris skirtas nepersivalgymui, kadangi Damos valgo labai mažai, nes jos itin rūpinasi savo figūra. Galite nueiti į restoraną ir užsisakyti po desertą (didelėje lėkštėje mažytį gurmanišką „desertuką“) ir išgerti pienišką ar vaisinį kokteilį, suvalgyti ledų su vaisiais.

Dekoracijos – minimalios, skoningos (keli klasikinių spalvų balionai, kaspinėliai) ir pan. Merginų makiažas neryškus, bet skoningas, plaukai griežtai surišti į kuodelius arba sugarbiniuoti stambiom garbanom, gali būti papuošti gėlėmis.

Sakoma, kad ledi gimstama, o dama tampama, tad būsimos Damos – pirmyn!:)

Atributika elegantiškam mergvakariui "Damos"

Elegantiška mergvakario atributika Jūsų šventei. Po mergvakario liks elegantiškas atsiminimas, kurį galima panaudoti ir vėliau įvairiuose renginiuose, vakarėliuose:
* Mini skrybėlaitės: 13 cm skersmens, su dviem segtukais viduje (įsegimui į plaukus), su tinkleliu (šydu, tiuliu), papuoštos kaspinėliais arba rožėmis. Gali būti raudonos, mėlynos, violetinės, rudos, juodos, kreminės spalvos. Kaina: 13,99 Lt.
* Lankeliai su mini skrybėlaitėmis: juodas lankelis su šone prisegta skrybėlaite (7 cm skersmens), papuošta kaspinėliu ir plunksnele. Skrybėlaitės gali būti juodos, pilkos, baltos, rožinės, violetinės spalvos. Kaina: 7,99 Lt.
* Medžiaginės sagės-rožės: turi įsegimą (įsisegti į atlapą, suknelę ir pan.) ir gumytę (įsisegti į plaukus). Gali būti raudonos, violetinės, rudos, juodos, mėlynos spalvos. Kaina: 4,99 Lt.
* Nėriniuotos seksualios pirštinės: 47 cm ilgio, pirštuotos, permatomos su gėlyčių ornamentais. Gali būti juodos, raudonos, baltos spalvos. Kaina: 19,99 Lt.
Rinkinių kainos:
* Skrybėlaitė+sagė-rožė - 17,99 Lt;
* Skrybėlaitė+pirštinės - 29,99 Lt;
* Skrybėlaitė+pirštinės+sagė-rožė - 34,99 Lt;


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

Atsijungęs
jurgutexData: Sekmadienis, 2011-06-26, 9:04 PM | Žinutė # 9








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Kokteilių vakarėlis

Kokteiliai – tai, kas spalvota, tai, kas sumaišyta, tai kas atgaivina ir tai, kas siautulinga…Kalbu ne apie Molotovo kokteilius (butelius su skystu padegamuoju mišiniu, itin mėgstamus įvairaus plauko riaušininkų) ir ne apie alkoholinius koktelius, kurių puikiai sumaišytų galima nusipirkti dažname bare ir net ne apie Dumblių Kokteilius, kurie turi galingą mineralizacijos, detoksikacijos ir ląstelių atnaujinimo efektą… Nors iš esmės pastarosios dvi kryptys galėtų būti naujos idėjos mergvakariui Kaip matote pačios, improvizacijos ir kūrybingumo galimybės už kiekvieno kampo.

Na, o einant arčiau prie reikalo, ši vakaro tema galėtų būti tokia: kadangi kokteiliai – tai, kas spalvota, pasiskirstykite kiekviena sau kokia būsite SPALVA. Šios spalvos drabužiais turėsite ir apsirengti bei išmokti su tos spalvos vaisiais/uogomis/kitais ingridientais pagaminti skanutėlį kokteilį, kurio gaminimo išmokysit ir būsimą jaunąją bei vaišinsitės vakaro metu ir lauksite Staigmenos...

Namus galima papuošti taip pat spalvingai, geriausia, kad tai būtų gyvos, ryškios spalvos, kurios suteikia žaismingumo (raudona, geltona, rožinė, žydra, žalia, oranžinė ir t.t.). Puošti galima gėlėmis (gyvomis ar karpytomis iš spalvoto popieriaus ar spalvotos medžiagos, o gal veltos ), karpiniais, žaislais (juk mergvakaris kažkuria prasme atsisveikinimas su vaikyste ), piešiniais ir t.t. Nepamirškite muzikos – muzikinio kokteilio (įvairių stilių, laikotarpių ir nuotaikų muzikos įrašų) bei apšvietimo (šviestuvus galima uždengti spalvotu popieriumi ar medžiaga). Pasirūpinkite reikalingais produktais bei indais, plakikliais, spalvingais šiaudeliais

Vakaro metu gaminami įvairiaspalviai kokteiliai (vienai porcijai). Pavyzdžiui:

“Baltasis kokteilis” Reikalingi produktai: 0,125 indelio kondensuoto pieno, 0,25 l pieno, 0,5 porcijos ledų, vanilinio cukraus. Gaminimas: Tiesiog viską supilti į vieną indą ir suplakti.

“Gelsvasis kokteilis” Reikalingi produktai: 1 citrina;2 valg. š. cukraus pudros;1 kiaušinio trynys;1 stiklinė pieno; 4 valg. š. grietininių ledų. Gaminimas: Išspausti iš citrinos sultis, nutarkuoti geltonąjį citrinos žievelės sluoksnį, citrinos sultis sumaišyti su tarkuota žievele. Tuomet įdėti cukraus pudrą bei kiaušinio trynį ir gerai išplakti. Toliau - supilti pieną ir sudėti ledus. Dar kartą viską gerai išplakti ir patiekti .

“Geltonasis kokteilis” Reikalingi produktai: 0,5 stiklinės bananų sulčių (arba bananas), 0,125 l pieno, 100-120 ml vanilinių ledų, 1 valg.š. citrinų sulčių, 0,5 valg. š. cukraus.

Gaminimas: Tiesiog viską supilti į vieną indą ir suplakti (jei darėte su bananu, galima kelis griežinėlius pasilikti, suvilgyti juos citrinų sultyse, apvolioti cukruje ir stiklinę papuošti bananų karoliukais).

“Oranžinis kokteilis” Reikalingi produktai: 0,125 l pieno, apelsinas (arba 0,125 l apelsinų sulčių), 0,5 valg.š. citrinos sulčių, 0,5 valg. š. medaus, apelsinų žievelės griežinėliai, keli gabalėliai ledo.

Gaminimas: Viską supilti į vieną indą ir suplakti, tuomet perkošti ir supilti į stiklinę, papuošti apelsino žievele.

“Rožinis kokteilis” Reikalingi produktai: puodelis pieno, saujelė žemuogių, 1 arb. š.medaus. Gaminimas: Tiesiog viską supilti į vieną indą ir suplakti

“Rausvasis kokteilis” Reikalingi produktai: 0,5 raudonojo greipfruto, mažas indelis lieso jogurto, 2 gabaliukai ledo, 0,5 valg. š.vanilinio cukraus. Gaminimas: Tiesiog viską supilti į vieną indą ir suplakti

“Raudonasis kokteilis” Reikalingi produktai: apie 70 g šviežių arba šaldytų aviečių;1 valg. š. juodųjų serbentų likerio;apie 0,17 l juodųjų serbentų arbatos;cukrus. Gaminimas: Dalį aviečių sudėti į stiklinę, užpilti likerį ir išmaišyti. Tuomet užpilti labai karštos arbatos ir įdėti truputį cukraus. Stiklinę galima papuošti įdėjus pagaliuką su suvertomis likusiomis avietėmis. Ir patiekti

“Rudasis kokteilis” Reikalingi produktai: 0,125 l pieno, 0,125 l šokoladinių ledų, 1 valg.š kavos likerio (arba kavos), 1 valg.š. grietinėlės, 1 valg. š. tarkuoto šokolado. Gaminimas: Iš pradžių plakti ledus su likerių (apie 10 s), vėliau supilti pieną ir sumaišyti. Papuošimui – plakta grietinėlė su šokolado drožlėmis

“Mėlynasis kokteilis” Reikalingi produktai: 0,5 stiklinės mėlynių (arba mėlynių sulčių), 0,5 stiklinės gervuogių (arba gervuogių sulčių), 0,5 stiklinės pieno, 150 g vanilinių ledų. Gaminimas: Tiesiog viską supilti į vieną indą ir suplakti Papuošimui – mėlynių ir gervuogių karoliukai

Pagaminus šiuos skanius kokteilius, pageidautina iškart jais ir vaišintis , o vaišinantis pats laikas Staigmenai. Kadangi tai kokteilių vakarėlis – galėtų būti karaoke dainų kokteilis (būsima jaunoji kartu su draugėmis dainuotų įvairių stilių, laikmečių, žanrų dainas nuo vaikiškų iki rokeriškų…) arba šokių kokteilis (čia pasitarnautų pasamdytas šokėjas, kuris būsimą jaunąją čia ir vietoj pamokytų šokti įvairių šokių nuo valso iki salsos (o gal hip hopo )

Būkit išradingos ir nepamirškit, kad svarbiausia, visko kuo daugiau primaišyti (gerąja prasme)

Atributika "Spalvingam mergvakariui"

Mergvakario atributika spalvingam, linksmam, žaismingam mergvakariui:
* Spalvoti perukai: garbanoti vidutinio ilgio (iki pečių) plaukai. Raudonos, violetinės, žalios, juodos, "žilos", auksinės, rožinės, mėlynos spalvos. Kaina: 14,99 Lt.
* Spalvingi akiniai nuo saulės:
- Didžiuliai akiniai "Lūpos" - 26 cm pločio, 10 cm aukščio. Kaina: 6,99 Lt.
- Akiniai "Musės" - 20 cm pločio, 8 cm aukščio. Kaina: 7,99 Lt.
* Raudona blizganti kepuraitė su snapeliu ir prisegtomis kasytėmis. Kaina: 14,99 Lt.
* Didelis čiulptukas jaunajai - pakabinamas, paspaudus signalizuoja. Kaina: 9,99 Lt.


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

Atsijungęs
jurgutexData: Sekmadienis, 2011-06-26, 9:05 PM | Žinutė # 10








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Geišų vakarėlis

Geišos – tai ne laisvo elgesio merginos, bet išsilavinusios, gražių manierų japonų menininkės, nuo vaikystės mokomos įvairių menų (įskaitant ir gundymo meną ), gražaus elgesio, svetimų kalbų, bendravimo su vyrais, įvairių žaidimų ir įgūdžių geišų mokykloje, kuriai vadovauja vyriausioji geiša. Už išlaikymą ir mokymą būsimosios geišos (jap. maiko) atsidėkoja patarnaudamos namuose vyriausiajai geišai.

Būsimoji jaunoji gali būti paskirta mokytis į tokią geišų mokyklą geišų meno. Kaip būsimoji geiša (jap. maiko), kad išmoktų įvairių gudrybių, perimtų vyresnių geišų (jaunosios draugių) patirtį, ji turės sparčiai mokytis bei padėti vyresnėms geišoms.

Vyresnės geišos (jaunosios draugės) turėtų paruošti aplinką (geišų mokyklą, į kurią priims naują mokinę). Geišų mokyklos apartamentus galima įrengti namuose: pasirūpinti raudonomis arba rožinėmis užuolaidomis (ypač tinka šilkinė medžiaga), ant sienų prikabinti spalvotų gėlių karpinių, šviestuvą uždengti rausvu popieriumi (tai suteiks jaukumo), kambario viduryje ar prie lango galima pastatyti didelę vazą su žydinčios sakuros šakelėmis (kadangi Lietuvoje jos neauga, puikiai tiks rožiniai popierėliai ar iškirptos gėlytės, prisegtos prie paprasčiausio medžio ar krūmo šakelių ), grindis galima papuošti švelniu kilimu, gėlių karpiniais ar laikinai išpiešti prasmingais hieroglifais, kambario kampuose jaukumo ir paslapties suteiks kelios kvapnios žvakės ir maloni ausiai muzika...

Ne mažiau svarbu nei aplinka yra pačios geišos. Jos turi būti pasirengusios išmokyti maiko visko, ką moka. Ir jos ne šiaip stoties gėlelės, bet elitinės geišos. Taigi pirmiausia išvaizda: kiekviena geiša turėtų būti apsirengus kimono (ypač tinka šilkinė medžiaga), plaukus susisukusi į griežtą kuodelį bei susmeigusi jį lazdelėmis, veidą galima pašviesinti šviesesnio atspalvio pudra, o akis bei antakius paryškinti juodu pieštuku, lūpos – ryškiai raudonos (bet skoningai ). Neatskiriama geišos žavesio dalis – daili vėduoklė arba skėtukas.

Kitas ne mažiau svarbus dalykas dėl kurio geiša yra vadinama geiša – tai jos sugebėjimai. Kiekviena geiša (jaunosios draugė) gali pasiskirstyti ir pasimokyti kokio nors japonų kultūrai būdingo meno: tradicinio šokio, dainavimo, arbatos ceremonijos, ikebanos, poezijos, literatūros, hieroglifų rašymo meno, vyrų viliojimo meno ir t.t. Šio vakaro dėka Jūs galėsit giliau pažinti japonų kultūrą, atskleisti puikiąsias jos savybes ir tokiu būdu dvasiškai praturtėti...

Jaunoji maiko galės išmokti daug iš vyresnių geišų, kartoti jų judesius, veiksmus, klausti visko, kas ją domina apie namus, jaukumą, meilę...taip pat padėti savo mokytojoms kur jos tik paprašys (arbatą patiekti, puokštei gėlių surinkti ir pan.). Galiausiai, kai jau visko bus išmokusi, vyresnės geišos galės ją papuošti kaip jau nebe maiko, bet tikrą geišą, t.y. padaryti makiažą, aprengti ir pan.

Sėkmės ir Fantazijos!!!!

Atributika mergvakariui "Geišos"

Seksuali ir moteriška, japonišką atspalvį mergvakariui suteikianti atributika:
* Lazdelės plaukams: supakuota po 2 vnt., juodos spalvos, 18 cm ilgio, papuoštos "deimančiukais". Gali būti tiesios arba grąžtelio formos. Taip pat yra lazdelė plaukams jaunajai: 1 vnt., medinė, gelsvos spalvos, 20 cm ilgio, papuošta blizgančiais akmenukais, tiesios formos. Kaina: 7,99 Lt (2 vnt. rinkinys); 4,99 Lt (lazdelė jaunajai).
* Vėduoklės: medžiaginės, ištapytos gėlėmis ir spalvotomis blizgančiomis žvaigždutėmis, pastelinių spalvų: melsvos, rausvos, žalsvos, violetinės. Kaina: 7,99 Lt.
* Kimono (geišos kostiumas, suknelė): iš minkštos blizgios medžiagos, perjuosiamas diržu, tapytas japoniška stilistika. Kaina: 29,99 Lt.
Rinkinių kainos:
* Kimono+vėduoklė - 34,99 Lt;
* Kimono+lazdelių pora - 33,99 Lt;
* Kimono+lazdelių pora+vėduoklė - 42,99;


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

Atsijungęs
jurgutexData: Sekmadienis, 2011-06-26, 9:06 PM | Žinutė # 11








[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Miestas:Kaunas
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Undinėlių balius

Undinės – pusiau ilgaplaukės pusnuogės moterys, pusiau žvynais apaugusios žuvys…

Šiai mergvakario temai įgyvendinti reikės atitinkamo pasirengimo. Pirmiausia, undinės be vandens neišgyvens, o tai reiškia, kad reikia rasti kokį vandens telkinį – ežerą, upę, upeliuką, jūrą ar draugo baseiną (prie vandens telkinio puikiai tiktų ir nuosava, draugo ar išnuomota pirtelė). Teritoriją galima papuošti gėlėmis, kriauklelėmis, spalvotais akmenukais. Pasiruoškite vaišių – geriausia, jūros gėrybių, bet nepamirškite ir saldumynų (pavyzdžiui, jūros gyvūnijos atstovų formų šokoladiniai saldainiai, čiulpinukai ir t.t.), taip pat gaiviųjų gėrimų (ypač tinka putojantis vynas ). Pasiimkite gultus ir staliuką vaišėms arba vieną didesnį patiesalą, ant kurio galima gulėti, sėdėti, vaišintis, degintis saulėje...

Toliau – išvaizda. Mergvakario dalyvės turėtų viršutinę kūno dalį pridengti šviesiais drabužėliais arba maudymosi kostiumėlio viršutine dalimi, o apatinę improvizuokite – svarbu, kad tai primintų žuvies žvynus – įvairūs blizgučiai, pilki ilgi į apačią siaurėjantys sijonai ir pan. Plaukus, jei įmanoma, susigarbiniuokite ir paleiskite plaikstytis vėjyje, jei norite, ir juos papuoškite blizgučiais, gėlėmis ar mažutėmis blizgančiomis karūnėlėmis ar vainikėliais! Makiažas turėtų būti ryškus, blizgus, jūros arba baseino atspalvių (jei įsidrąsinsite, ypač paslaptingai atrodo melsvai dažytos lūpos ir nagučiai )

Pasiruoškite makiažo ir undinės aprangos detalių būsimai jaunamartei Taip pat pasiimkite su savimi muilo burbulų indelių, kaspinų, medžiagos atraižų, jūros kopūstų, dumblių, virvės, meškerę, masalo ir kt., ką galima bus panaudoti užduotims. nbsp Būsimai jaunajai užduotis – pasiimti bikini ir rankšluostėlį. O makiažu bei undinės uodega turėtų pasirūpinti draugės, kurios ją ir paverstų undine, tik jai atvykus

Susirinkus į veiksmo vietą, būsima jaunoji „padaroma“ jaunąja undine. Jai galima netgi surišti kojas kaspinu, plačia medžiagos atraiža ar virve ir taip liepti atlikinėti įvairias užduotis. O kol ji jas atlikinės, draugės gali pūsti muilo burbulus, sakyti patarimus, palinkėjimus ir t.t. Užduotys gali būti susijusios su vandeniu, pvz. kuo ilgiau plaukti vandenyje arba iššokus į vandenį išnirti (surištomis kojomis ), liepti jai susižvejoti sau žuvies su meškere arba į vandenį sumesti maišelius arba plastmasinius buteliukus, kuriuose įdėti palinkėjimai nuotakai, o ji juos turėtų išsitraukti ir perskaičiuos atspėti, kuris palinkėjimas kurios draugės arba kad ji sušoktų viliotinį hipotetiniam Kąstyčiui .

Už sėkmingai įvykdytas užduotis apdovanokite ją skanėstais, o už nesėkmes pabarkite „papuošdamos“ jos galvą jūros kopūstais ar dumbliais...

Viso mergvakario metu nepamirškite maudytis, degintis, dainuoti, juoktis, pinti vainikus, pertis pirtelėje...:)


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

Atsijungęs
prodigyData: Šeštadienis, 2011-07-23, 9:36 PM | Žinutė # 12








[ (LT) ]
Grupė: Removed


Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:





suknelių nuoma kaune suknelių nuoma kaune jei reik sukneliu uzeik :)
DuckyData: Pirmadienis, 2011-07-25, 7:43 PM | Žinutė # 13








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Vilnius
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 302
Apdovanojimai: 2
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Dalyvavau va lygiai tokiam kaip temos pirmos žinutės paveiksliuke žiauriai linksma buvo

Atsijungęs
LauritukeData: Trečiadienis, 2011-07-27, 6:33 PM | Žinutė # 14








[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (Ducky)
Dalyvavau va lygiai tokiam kaip temos pirmos žinutės paveiksliuke žiauriai linksma buvo

tai ten pagrobia kaip suprantu?


Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
DuckyData: Trečiadienis, 2011-07-27, 7:10 PM | Žinutė # 15








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Vilnius
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 302
Apdovanojimai: 2
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
tai ten pagrobia kaip suprantu?


ir pagrobimų buvo ir ne tik, bet mano nuomone tai šimtą kartų įdomiau nei vaikščioti po miestą apsirengus debiliškais velniukais, seselėm ir dar velnias žino kuo sumoki pinigėlius ir tau padaro dviejų su puse valandos afigeną programą su visom pošlybėm ir panašiais dalykais o jei dar ir fotografas viską nufotkina tai atsiminimai visam gyvenimui


Atsijungęs
Forumas » ŠVENTĖS » Teminiai vakarėliai-Kitos šventės » MERGVAKARIS (Visa informacija, susijusi su mergvakariu)
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:



Kartą užsukęs negali sustoti© 2024