"Nusivylusios namų šeimininkės"
|
|
Valedy | Data: Antradienis, 2011-02-08, 11:27 AM | Žinutė # 91 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Galvoju,kad tik Linetė nuo to vaikėzo nenukentėtų...kai toks neprognozuojamas jisai yra
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-02-08, 11:33 AM | Žinutė # 92 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Galvoju,kad tik Linetė nuo to vaikėzo nenukentėtų...kai toks neprognozuojamas jisai yra gali visko būti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 9:56 AM | Žinutė # 93 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kaip man patiko Endžė kietai sugalvojo savo buvusiu vyru nusikratyti ..bet kai pagalvoju,koks jis brudas buvo..jei jau galėjo kaip niekur nieko susprogdinti savo sūnų O Linetei ot "laimė" pasitaikė pagimdyti žudiko rankose ..bet ji gudri,pavyniojo Edį kaip riekalas,kad tik nieko nepadarytų nei jai nei kūdikiui Kaip manot,kas vėl bus nes juk sugrįžo tas vyriokas,kuris berods ir buvo Elis nužudęs...na žodžiu bus veiksmo dar ilgai ilgai
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 10:02 AM | Žinutė # 94 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kada kitas tesinys bus? patiko man labai paskutinė serija
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 10:11 AM | Žinutė # 95 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kada kitas tesinys bus? Net nežinau reikės pasidomėti. Quote (Laurituke) patiko man labai paskutinė serija Man irgi..ir man atrodo,kad nėra buvę serijos ,kuri visiškai nepatiktų..nu neįmanoma tokiam seriale nuobodžiauti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 10:17 AM | Žinutė # 96 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Man irgi..ir man atrodo,kad nėra buvę serijos ,kuri visiškai nepatiktų..nu neįmanoma tokiam seriale nuobodžiauti nu jo visos savaip geros buvo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 10:39 AM | Žinutė # 97 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Kaip man patiko Endžė kietai sugalvojo savo buvusiu vyru nusikratyti ..bet kai pagalvoju,koks jis brudas buvo..jei jau galėjo kaip niekur nieko susprogdinti savo sūnų O Linetei ot "laimė" pasitaikė pagimdyti žudiko rankose ..bet ji gudri,pavyniojo Edį kaip riekalas,kad tik nieko nepadarytų nei jai nei kūdikiui va va endži ir man super pasirodė, ot kokia šaunuolė ir man super paskutinė serija oj lauksim naujo sezono, jis manau kaip ir visada bus rudenį
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 11:45 AM | Žinutė # 98 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj lauksim naujo sezono, jis manau kaip ir visada bus rudenį Ech...bus liūdni pirmadienio vakarai Beje gal žinot kas vietoj NNŠ bus rodoma
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 2:02 PM | Žinutė # 99 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Ech...bus liūdni pirmadienio vakarai Beje gal žinot kas vietoj NNŠ bus rodoma miela Tikrai gaila,kad neberodys Nereialus serialas Dabar tai nesamonę manau rodys, BUVUSIEJI Apie mergą kuri iš savo buvusiūjų turi išsirinkti vyrą,nes bus senmergė
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Mistika | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 5:52 PM | Žinutė # 100 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 387
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o gal zinot kieno cia vaikas bus tas kur paskutinej serijoj pasake kad augino kazkur ne savo vaika?
Tikėk kuo tiki, ir rasi ko ieškai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 6:33 PM | Žinutė # 101 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Mistika) o gal zinot kieno cia vaikas bus tas kur paskutinej serijoj pasake kad augino kazkur ne savo vaika? galvoju O vat ir nežinau,bet kažin ar ne kaip tos vardas na kur išsikraustė iš namo į kitą rajoną Arba ne,gal čia eina kalba apie tą pijokę kur sūnus ją nužudė,gal ji visai jam ne mama Net nežinau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Mistika | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 7:31 PM | Žinutė # 102 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 387
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o as jau parsisiunciau 7 sezono serijas ir suzinojau, tai viena is Gabrieles dukteru berods pati jauniausia
Tikėk kuo tiki, ir rasi ko ieškai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 8:31 PM | Žinutė # 103 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Ech...bus liūdni pirmadienio vakarai aha man irgi Quote (Mistika) o as jau parsisiunciau 7 sezono serijas ir suzinojau, tai viena is Gabrieles dukteru berods pati jauniausia iš kur siunteisi?
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 9:38 PM | Žinutė # 104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Mistika) o as jau parsisiunciau 7 sezono serijas ir suzinojau, tai viena is Gabrieles dukteru berods pati jauniausia Tai gerai,jei angliškai kerti ...o va aš tik šiaip graibausi anglų klb..tai tenka laukt kada LT rodo Nors ir nesigailiu,kad žiūriu tada ,kada rodo LT..nes man pirmadieniai šventi patampa ...tik aš ir NNŠ
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 9:40 PM | Žinutė # 105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dabar tai nesamonę manau rodys, BUVUSIEJI Na iš anonso sprendžiant tikrai kažkokio keisto pobūdžio tas serialas bus..na ,bet pirmiausia reikia pamatyti keletą serijų,tada spręsim ar vertas dėmesio.... Va šiand pvz startuoja "Aferistas" gal visai liuks bus
|
Atsijungęs |
| |