"Nusivylusios namų šeimininkės"
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 9:42 PM | Žinutė # 106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Va šiand pvz startuoja "Aferistas" gal visai liuks bus man irgi atrodo kad nieko bus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 9:43 PM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man irgi atrodo kad nieko bus Aš jau nusiteikusi,kad patiks ,nes dailus aktorius vaidins
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Mistika | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 11:32 PM | Žinutė # 108 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 387
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| parsisiuciau is torenta.lt 7 sezonas tai angliskas (labai gerai nekertu, bet pagaunu kampa) o 6 sezono nemaciau keliu pirmuju seriju tai irgi parsisiunciau ir lietuviskos jos, tai dar idomiau bus ziuret P.S. o Aferisas man visai patiko, gaila tuoj isvaziuoju i uzsieni ir nematysiu
Tikėk kuo tiki, ir rasi ko ieškai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 11:42 PM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Mistika) parsisiuciau is torenta.lt 7 sezonas tai angliskas (labai gerai nekertu, bet pagaunu kampa) Tada tikrai gali žiūrėti ,kai kampas pagaunamas ..nes žinai kai būna tokių sakinių specifinių ,tai man norisi viską suprasti ..gal todėl ir nežiūriu nieko angliškai Quote (Mistika) P.S. o Aferisas man visai patiko, Man irgi visai nieko ,tik su viena akim temačiau....nes su kita į kompą įkritus buvau ,o dar vaikus sužiūrėti reikėjo mat tas laikas,kad gult reikia varyt Quote (Mistika) gaila tuoj isvaziuoju i uzsieni ir nematysiu Tikrai gaila....bet gal irgi parsisiųst yra ,nenusimink..svarbu jau pavadinimas žinomas
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 11:44 PM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Mistika) P.S. o Aferisas man visai patiko, gaila tuoj isvaziuoju i uzsieni ir nematysiu 12 kiek žinau tv3 puslapyje galima laidas matyti senas o su filmais kažin kaip gal irgi ,jei taip tai matysi ir ten tada kad ir per kompą
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Mistika | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 0:01 AM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 387
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, kiek žinau tv3 puslapyje galima laidas matyti senas o su filmais kažin kaip gal irgi ,jei taip tai matysi ir ten tada kad ir per kompą deja zinau kad per tv 3 galiu ziureti tik lietuviskas laidas ir serialus, o deja uzsenietisku nerodo ten , na bandysiu gal parsisiusti veliau
Tikėk kuo tiki, ir rasi ko ieškai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 0:05 AM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Mistika) Laurituke, kiek žinau tv3 puslapyje galima laidas matyti senas o su filmais kažin kaip gal irgi ,jei taip tai matysi ir ten tada kad ir per kompą deja zinau kad per tv 3 galiu ziureti tik lietuviskas laidas ir serialus, o deja uzsenietisku nerodo ten 12 , na bandysiu gal parsisiusti veliau galvoju na jei ne tv3 tada manau kažkur internete tikrai bus esu girdėjusi kad užseniečiai žiūri bet kur jei sužinosiu parašysiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 10:32 AM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Na iš anonso sprendžiant tikrai kažkokio keisto pobūdžio tas serialas bus..na ,bet pirmiausia reikia pamatyti keletą serijų,tada spręsim ar vertas dėmesio.... Va šiand pvz startuoja "Aferistas" gal visai liuks bus miela Manau kad nelabai koks srialas,betn jau iš anonso tai nesamonė visiška o aferistas labai patiko,žiūrėsiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 10:33 AM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Aš jau nusiteikusi,kad patiks juokas ,nes dailus aktorius vaidins Aha kas svarbiausia,kad dailus aktorius vaidina
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2011-10-22, 6:44 PM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laukiu nesulaukiu pirmadienio pagaliau NNŠ sugrįžta
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Šeštadienis, 2011-10-22, 9:27 PM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| visa maciau anglijoj ta sezona.dabar per fox life ziuriu kita sezona.bet kol buvau ligonineje praleidau kelias serijas nieko vistiek idomu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-10-23, 3:29 PM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Laukiu nesulaukiu pirmadienio pagaliau NNŠ sugrįžta laukiu ir aš labai labai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2011-10-25, 9:28 PM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ir kaip patiko pirmoji naujo sezono serija
Man kažkaip nesinori tikėti ,kad Gabės mergaitė yra ne biologinė
Bet labai patiko kaip išsirituliojo Linetės su drauge istorija tik jaučiu draugišku vizitu čia viskas nesibaigs
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-10-26, 7:57 AM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Na ir kaip patiko pirmoji naujo sezono serija gerai
Man kažkaip nesinori tikėti ,kad Gabės mergaitė yra ne biologinė galvoju
Bet labai patiko kaip išsirituliojo Linetės su drauge istorija tik jaučiu draugišku vizitu čia viskas nesibaigs galvoju o aš nepažiūrjau reiks jungtis tv3 play db taip anksti vakarais užmiegu šakes su vaiku kartu ir smingtame
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2011-10-26, 12:51 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ta linetes drauge ir liks gyventi visterio galtveje.nusipirks nama ten...gabi ras savo tikraja mergyte.bet po to vel praras.nes jie buvo nelegaliai.oj siaip smagus sezonas.ziurekit.... siuzana prades gera versla...valys namus per kamera internetu.nu smagu smau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |