"Pasmerkti"
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 10:56 AM | Žinutė # 16 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) dar cia bus cirku kai jis sugrys zyliai tai sokas matysit bus juokas KAD BUS TAI TIKRAI
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 10:58 AM | Žinutė # 17 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet armanis su zyle buvo kai pašovė Oksaną nu tik rode kad jie kartu buvo bet tai nereiske kad butent tuo metu ziurek ir su lorencu negere jis tada toks kazka rezgantis atrode oi as tai isitraukus i ta filma juodai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 10:59 AM | Žinutė # 18 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) dar cia bus cirku kai jis sugrys zyliai tai sokas matysit bus bus dar bus tikrai Quote (Laurituke) TUSAKAI ARMANIS NU KAŽKAIP NELABAI TIKISI MAN NORS NEŽINAU VA VAKAR PRIE TOS INGOS GYVATĖS TIEK LINDO KAŽIN AR JIS ČIA TYČIA IR IŠ TIKRO ZYLEI KENKS pamenu kai vienoj serijoj zylė sako ką su ta inga reikia daryti armanis sakė ją galima kitaip patraukti ar kažkas panašei, sakau gal suvilios ją na o tas kileris manau pasamdytas, nes armanis tai aukštas, o jis žemas, kažkada mes su draugėm pagalvojom ar negali kileriu būti Marius ir kūdas ir žemas, bet kažkaip nesitiki
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:00 AM | Žinutė # 19 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) tai isitraukus i ta filma juodai aš irgi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:00 AM | Žinutė # 20 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) NEA ČIA BUS KAŽKAS KITAS SAMDOMAS KAŽKOKS IR SAMDO MAKARAS MAN ATRODO sakai makaras samdo bet ziurek kai su lorensu muses ten sniege as tai rimtai patikejau kad nieko makaras nekaltas del oksanos .vistiek man atrodo armanis cia pagalius kaisioja
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:03 AM | Žinutė # 21 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes su draugėm pagalvojom ar negali kileriu būti Marius oi ne tikrai ne mariukas ne ne ne mariukas per geras atkreipkit demesio kaip armanis stovi toks sulinkes kudas tas ant motociklo ir toks perlinkes buvo ziurek ir ta tauragini nukepe armanis o lorencui aiskino tipo nespejo pasikalbet
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:06 AM | Žinutė # 22 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) tauragini nukepe armanis o lorencui aiskino tipo nespejo pasikalbet nu jo, na pamatysim vistiek parodys tą kilerį o dabar geriausiai manau bus kad kai grįs Astos vyras o ji su Svajumi
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:09 AM | Žinutė # 23 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o cia tai jau bus tikrai vaizdelis laukiu nesulaukiu bet jau prisimasto ji tai mane kita kart pyktis ima o zmones va tiki ja tom jos pasakom
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:11 PM | Žinutė # 24 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Paskaičiau ir iškart kiek paaiškėjo kas kaip Neseku aš to filmo,net nežinojau kas tas Armanis ...ot žiūrėtoja
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:17 PM | Žinutė # 25 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) sakai makaras samdo bet ziurek kai su lorensu muses ten sniege as tai rimtai patikejau kad nieko makaras nekaltas del oksanos .vistiek man atrodo armanis cia pagalius kaisioja nu jo vaidino kad nekaltas pažiūrėk paskui savo tai žmonai sakė patikėjo kad aš nieko dėtas kam taip sakyti jis čia bus prikišes nagus Quote (editaspuliuke) oi as tai isitraukus i ta filma juodai juokas juokas oj aš irgi nebūna kad nepažiūriu Quote (editaspuliuke) oi ne tikrai ne mariukas ne ne ne mariukas per geras aš irgi netikiu kad Marius negali būti Quote (editaspuliuke) atkreipkit demesio kaip armanis stovi toks sulinkes kudas tas ant motociklo ir toks perlinkes buvo ziurek ir ta tauragini nukepe armanis o lorencui aiskino tipo nespejo pasikalbet galvoju galvoju nu man kažkaip nesitiki nu žiūrėsime paaiškės vis teik gi Quote (snieguoliuke) o dabar geriausiai manau bus kad kai grįs Astos vyras o ji su Svajumi juokas juokas ta tai gera karve jau nebežino ką ir daryti bet neužgaudė jos pasiseke jai Quote (Valedy) Paskaičiau ir iškart kiek paaiškėjo kas kaip kaip gerai gali nežiūrėti paskaitysi čia žinosi ką rodo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-22, 8:13 AM | Žinutė # 26 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) bet neužgaudė jos pasiseke jai tikrai kad jai pasiseke o as tikejaus kad uzgaudys ot aferiste ji na ziuresim ka siandien zyle su makaru pakalbes
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-22, 3:23 PM | Žinutė # 27 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) tikrai kad jai pasiseke o as tikejaus kad uzgaudys ot aferiste ji na ziuresim ka siandien zyle su makaru pakalbes 45 45 aga pamatysime kaip kas bus įdomu,įdomu
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 8:40 AM | Žinutė # 28 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu ir kaip jum vakarykste svetimu serija as tai ta asta gatveja pagavus nudausiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 8:56 AM | Žinutė # 29 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) nu ir kaip jum vakarykste svetimu serija as tai ta asta gatveja pagavus nudausiu juokas juokas juokas nu nežinau ten dabar jau tokia painiava gaunasi Makaras knisa protą juodai jau ne aišku kaip kas čia bus o Asta tai tikrai gera ten tai man kartais būna atrodo apie žmogų susidarai nuomone filme o realybėje ji gi kitokia ir vat per filmą jau žmogus atrodo nemėgiamas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-23, 11:48 AM | Žinutė # 30 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) tai ta asta gatveja pagavus nudausiu jo pavarė mergaitė, bet kokia pas ją fantazija
|
Atsijungęs |
| |