"Pasmerkti"
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 3:09 PM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) SU NORMA PAMATYS SILVERY APSIKAKOS
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 3:21 PM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) APSIKAKOS zyle tai nezinia o norma tikrai kad apsikakos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 9:50 PM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na tas Silveris pavaro pykš pykš ir nebėr banditų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 9:51 PM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na o Asta tai ojojoi , o tai blondinei ir prilipo viską ką ji sakė, na tikrai blondė , bet suvaidink tu man taip, kaip Asta sugeba
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 8:27 AM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tas Silveris pavaro ale ziaurus jis begailescio tuos istaske ir ramu vakar tai man svaika patiko sako silveriui asile tu o tas atsisukes ka tu asilu vadini svaikos veidas tik istyso ot geras te buvo Quote (snieguoliuke) na o Asta tai ojojoi o asta tai jo va vistiek susuko galva melitai ismaste naujus varijantus ir ta patikejo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 9:36 AM | Žinutė # 51 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na o Asta tai ojojoi _pikt_ _pikt_ _pikt_ _pikt_ , o tai blondinei ir prilipo viską ką ji sakė, na tikrai blondė juokas juokas juokas , bet suvaidink tu man taip, kaip Asta sugeba juokas juokas jooooo gera aktorė Quote (editaspuliuke) vakar tai man svaika patiko sako silveriui asile tu o tas atsisukes ka tu asilu vadini svaikos veidas tik istyso ot geras te buvo _liuks_ aga juokiausi vyras sako o tas tai dabar apsišiko Quote (editaspuliuke) KUR VISOS FILMO GERBEJOS DINGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yra,yra Quote (editaspuliuke) as manau kad tam aktoriui kur vaidina silvery netinka tas vaidmuo galvoju jam netinka būti mafijozu reikėjo kokio grieštesnio Quote (editaspuliuke) o va astai tai db bus galvoju galvoju tik ar nesuvers ji visos bedos ant viktoro galvoju galvoju galvoju aga kažin kur ją nuveš jie dabar
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:20 AM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aga kažin kur ją nuveš jie dabar manau ją sumuš ir sakys kad viktoro darbas o nuveš tai aišku kur
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:25 AM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) manau ją sumuš ir sakys kad viktoro darbas galvoju galvoju galvoju o nuveš tai aišku kur galvoju gali būti na pamatysime kitą savaitę
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-30, 10:30 AM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) manau ją sumuš ir sakys kad viktoro darbas ir as taip manau
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 8:51 AM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu mergaites kaip jums patiko vakarykste serija? man tai labeusei patiko norma kai paklause tos kobros ko te dejavai nakty
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 11:47 AM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) man tai labeusei patiko norma kai paklause tos kobros ko te dejavai nakty jo gerai paklausė, sako gal ką sapnavai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 11:59 AM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) man tai labeusei patiko norma kai paklause tos kobros ko te dejavai nakty juokas aga košmarą sako gal sapnavai oj geras matot ne sumušė tos astos nieko dar ir dovanų gavo
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 2:04 PM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) matot ne sumušė tos astos nieko dar ir dovanų gavo nu gavo bet nezinau man tas silveris toks nepatikimas man atrodo jai bus kas ne pagal ji gaus visi netikiu kad jis ta asta isimylejas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 2:46 PM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) nu gavo bet nezinau man tas silveris toks nepatikimas man atrodo jai bus kas ne pagal ji gaus visi netikiu kad jis ta asta isimylejas ką čia gali žinoti gal asta su silveriu liks o vikte su ta bobike kur vaidina dukrike pas ją vardą užmiršau
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 4:51 PM | Žinutė # 60 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o vikte su ta bobike kur vaidina dukrike pas ją vardą užmiršau ir as manau kad finise viktoras su melita liks o astos likimo neprognozuojiu nezine kur jos keliai atsidurs
|
Atsijungęs |
| |