Mačiau filmą.......
|
|
idit | Data: Trečiadienis, 2011-03-30, 12:12 PM | Žinutė # 166 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| The Next Three Days demesio vertas Quote (Valedy) Toks jausmas,kad aš čia beveik viena pati filmus težiūriu nea klysti savaitgaliais as irgi piversta ziuret vyras per savaite prisiuncia o savaitgalais ziurim,todel manes cia ir nematyt
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2011-03-30, 12:15 PM | Žinutė # 167 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vakar ziurejau p.s i love you.neblogas romantinis filmas... mane veza komedijos arba romantiniai filmai.nemegstu siaubiaku
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-03-30, 12:19 PM | Žinutė # 168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) mane veza komedijos arba romantiniai filmai Quote (idit) The Next Three Days paziurek sitajis romantinis-kriminalinis,bet siaubiaku nera.tiesiog apie meileir atsidavima
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2011-03-30, 12:30 PM | Žinutė # 169 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) The Next Three Days Reiks parsisiųst Quote (noele) p.s i love you Esu mačiusi,tikrai neblogas filmas O aš jums rekomenduoju visai šeimai pažiūrėti "Ilgo plauko istorija" ,nu liuks animacija ,ir tikrai visai šeimai manau patiks manoji neatsižiūri niekaip
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-03-30, 12:36 PM | Žinutė # 170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) O aš jums rekomenduoju visai šeimai pažiūrėti "Ilgo plauko istorija" ,nu liuks animacija ,ir tikrai visai šeimai manau patiks manoji neatsižiūri niekaip aga maniskiai buvo kino teatre Ir dar namie milijona sykiu ziurejo,dabar vis ziuri ''Rango'' Quote (Valedy) p.s i love you Esu mačiusi,tikrai neblogas filmas man per graudus
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Šeštadienis, 2011-04-02, 9:23 PM | Žinutė # 171 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) "Ilgo plauko istorija" Ačiū už rekomendaciją O aš nesenai antrą kartą peržiūrėjau rusų filmą "Admirolas" yra ir kino teatro versija ir serialas iš 10 dalių na nerealus filmas, net trūksta žodžių kaip apibūdint koki jausmai dedasi mano širdyje. Nemėgstu filmų apie karą, bet šis privertė mane daugiau pasidomėti apie Admirolą Aleksandrą Kolčaką. Nuostabūs aktoriai , nuostabi meilės istorija ir karas Žodžiu jums spręsti ar žiūrėt ar ne, bet jei ką patarčiau serialą atsisiūsti, ten viskas plačiau, išsamiau
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Šeštadienis, 2011-04-02, 9:26 PM | Žinutė # 172 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) The Next Three Days demesio vertas Jau parsisiunčiau eisiu žiūrėt
|
Atsijungęs |
| |
Ducky | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 9:54 AM | Žinutė # 173 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 302
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vakar pagal vyrų norą žiūrėjom kine Nelauktas smūgis Išvada: negalima duoti vyrams rinkti filmus
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 12:56 PM | Žinutė # 174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) Jau parsisiunčiau eisiu žiūrėt na i kaip?
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 5:14 PM | Žinutė # 175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Liux filmukas , nuoširdus ačiū už rekomendaciją Komentaruose prisiskaičiau, kad jis neva nuo kažkokio prancūzų filmo nukopijuotas, bet kadangi aš ano nemačiau tai šitas mane labai įtraukė ir patiko Vien tik pagrindinis aktorius kiek vertas. Russell'u Crowe žaviuosi nuo tada kai pamačiau " Nuostabus protas" vaidyba jo superin Ką tik po peržiūros, dar jis mano galvoje... Ačiū dar kartą idit Aplamai smagu, kad yra tokia tema, tikrai daug filmų atradau čia pasiskaitinėjus
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 7:17 PM | Žinutė # 176 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) Ačiū dar kartą idit Quote (dEdRA) Liux filmukas , nuoširdus ačiū už rekomendaciją smagu kad patiko ,visada smagu pasidalint gerais filmais
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 12:45 PM | Žinutė # 177 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) rusų filmą "Admirolas" Nemėgstu rusiškų filmų,bet šį parsiųsiu vyrui galės žiūrėti ...na gal ir aš tada užmesiu akį Ačiū už rekomendaciją Quote (Ducky) Vakar pagal vyrų norą žiūrėjom kine Nelauktas smūgis Kiek užmačiau rekalmoj,tai lyg visai nieko filmas,man tokie patinka ,jei nėra lb daug fantastikos Quote (Ducky) Išvada: negalima duoti vyrams rinkti filmus Nepatinka tokio žanro filmai?
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 12:46 PM | Žinutė # 178 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) ir serialas iš 10 dalių Iš kur siunteisi,nes torrent.lt aš serialo nerandu tik vienos serijos filmą
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 6:54 PM | Žinutė # 179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Iš kur siunteisi Linkomanija.net Aš kai siunčiausi tai net nežinojau ką siunčiu, tik atėjo man daug suspaustų dalių, peržiūrėjau ir ištryniau, o va užsimaniau antrą kart pažiūrėt ir gavau trumpesnę versiją.
|
Atsijungęs |
| |
Ducky | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 7:37 PM | Žinutė # 180 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 302
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Kiek užmačiau rekalmoj,tai lyg visai nieko filmas,man tokie patinka ,jei nėra lb daug fantastikos viskas gal būtų ir nieko: gražios panos, nieko siužetas, bet jau ta fantastika nei į kuolą nei į mietą įsivaizduok: mergina papuola į psixūškę per prievartą, o ten pasirodo ne psixūškė o ale stiptizo klubas turtingiems, jos ten mol šoka, bet kai kiekvieną kartą pagrindinė aktorė pradeda tipo šokti, įsijungia tipo jos fantazija ir ten jau šaudo gaudo ir tra lia lia Ir svarbu, kad šaudo tai kūdutė blondinė su kablais ir mini sijonėliu taip ir nesulaukiau kaip ji šoks gal treileris nieko toks, bet pats filmas tai
|
Atsijungęs |
| |