Mačiau filmą.......
|
|
dEdRA | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-24, 11:04 AM | Žinutė # 136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na o aš peržiūrėjau tą ''Juodoji gulbė" Na net nežinau, kaip suvaidino Natalie Portman 10 balų , bet pats filmas nežinau. baletas ne mano svajonė, iš dalies suprantu jų norus ir siekius gauti tą pagrindinį karjeros gyvenime vaidmenį, bet... kad taip žmogus pats su savim kovotų, kažko aš ten jos vizijose nesupratau Bet suvaidintas vaidmuo superr
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-24, 12:16 PM | Žinutė # 137 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) 'karaliaus kalba Turiu parsisiuntusi,tik neperžiūriu ,vis laiko neištaikau
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-24, 12:18 PM | Žinutė # 138 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) bet... kad taip žmogus pats su savim kovotų, kažko aš ten jos vizijose nesupratau Man irgi ta vidinė jos kova keistoka pasirodė..bet mes turbūt ir nesuprasim ką tikrosios balerinos išgyvena dėl vaidmens Quote (dEdRA) kaip suvaidino Natalie Portman Na tikrai neblogai ir graži kokia jinai
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:15 PM | Žinutė # 139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Toks lengvas gangsterinis filmukas " Le Premier Cercle" ,čia apie šeimos ,savaime aišku nelegalų,verslą Visai nieko toks prasiblaškymui
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2011-02-27, 0:02 AM | Žinutė # 140 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Toks lengvas gangsterinis filmukas " Le Premier Cercle" ,čia apie šeimos ,savaime aišku nelegalų,verslą Paradoksas rodo šiand per LNK kaip tik tą filmą Vat bus man programos neskaityt...be reikalo vakar tik žiūrėjau
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:18 AM | Žinutė # 141 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Paradoksas rodo šiand per LNK kaip tik tą filmą Vat bus man programos neskaityt...be reikalo vakar tik žiūrėjau - ot geras
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2011-03-06, 1:43 PM | Žinutė # 142 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Peržiūrėjau "Moljeras" ,pasirodo buvau mačiusi per teliką...bet pradžios nebuvau tik mačiusi..todėl galo negalėjau suprasti....taiva kai dabar viską mačiau tai lb patiko filmas, jei žiūrėti į paslėptas mintis,o ne paviršutiniškai....daug ką pasakantis filmas apie jausmų galią,pasiaukojimą iš meilės
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 8:05 AM | Žinutė # 143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Peržiūrėjau "The King's speech" - "Karaliaus kalba" ,filmas man tikrai patiko ne veltui tiek oskarų gavo
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2011-03-09, 8:29 PM | Žinutė # 144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Peržiūrėjau "Guliverio kelionės" , su Jack'u Black'u ,rekomenduoju ,tikrai pasisemsit juoko dozelę
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-03-09, 11:00 PM | Žinutė # 145 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) eržiūrėjau "Guliverio kelionės" , su Jack'u Black'u ,rekomenduoju ,tikrai pasisemsit juoko dozelę juokas iš kur tu siuntiesi geresnius filmus?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2011-03-09, 11:18 PM | Žinutė # 146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) iš kur tu siuntiesi geresnius filmus? Įvairiai,tai iš torrent.lt ,tai iš linkomanija.lt, arba iš baltracker.net ,arba iš rusiškų įvairių torentų
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-03-11, 3:08 PM | Žinutė # 147 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| smegenim apkraut ir nakti kad butu sunku uzmigt''numylietieji kaulai'' Quote (Laurituke) iš kur tu siuntiesi geresnius filmus? mes dazniausiai ziurim online
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2011-03-11, 3:13 PM | Žinutė # 148 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ''numylietieji kaulai'' Jei gali parašyk originalų pavadinimą sudomino toks tavo apibūdinimas šiam filmui Quote (idit) mes dazniausiai ziurim online jei geras intikas ,tada super žiūrėt online ,nors man nelabai patinka toks būdas...aš mėgstu žiūrėti kada noriu kaip noriu...jei yra poreikis susitabdyti,atsisukti atgal..o su online to nepadarysi
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-03-11, 6:10 PM | Žinutė # 149 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) jei geras intikas ,tada super žiūrėt online ,nors man nelabai patinka toks būdas...aš mėgstu žiūrėti kada noriu kaip noriu...jei yra poreikis susitabdyti,atsisukti atgal..o su online to nepadarysi na mum geriau per online ,nes nereik kaupt,arba galim pagal nuotaika pasirinkt Quote (Valedy) Jei gali parašyk originalų pavadinimą The Lovely Bones
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2011-03-11, 7:25 PM | Žinutė # 150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) The Lovely Bones Einu ieškotis siųstis
|
Atsijungęs |
| |