Mačiau filmą.......
|
|
Valedy | Data: Pirmadienis, 2011-02-14, 7:35 PM | Žinutė # 121 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tiesa dar vakar peržiūrėjau "Turistas"...na kas mėgsta aferas,tai bus pats tas
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Pirmadienis, 2011-02-14, 8:24 PM | Žinutė # 122 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Šiaip nelabai ji man..nes kiek esu mačiusi su ja filmų tai tokie kitokie,nei įprasta man žiūrėti Pilnai tikiu žinant tavo skonį Na bet tas "MAN PER BRANGU" visai nieko Quote (Valedy) Tiesa dar vakar peržiūrėjau "Turistas"...na kas mėgsta aferas,tai bus pats tas Vat kaip tik ir šitą filmą mūsų viena auklėtoja pareklamavo ir parekomendavo, mat jos vyras kino kritikas pasirodo. AČIŪ, einu siųstis ir manau su vyru paspoksosim, nes gulbė jo neužkabino, teks vienai pabaigt žiūrėt.
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2011-02-14, 9:45 PM | Žinutė # 123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) nes gulbė jo neužkabino, teks vienai pabaigt žiūrėt. Na ten ne vyrams suprast moterų begalinę svajonę Quote (dEdRA) Pilnai tikiu žinant tavo skonį Žinok keičiasi tas mano skonis ir norai filmų repertuarui...kažko paskutiniu metu labai pasinešiau ant dramų...matyt persižiūrėjau siaubakų,jausmingų užsimaniau Quote (dEdRA) Na bet tas "MAN PER BRANGU" visai nieko Bandysiu siųstis
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2011-02-14, 9:49 PM | Žinutė # 124 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) Gal kam patiks "Pagirios Las Vegase / The Hangover" Šitą gal dar šiand pavyks pažiūrėt
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2011-02-15, 11:12 AM | Žinutė # 125 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Šitą gal dar šiand pavyks pažiūrėt Nebe pavyko pažėt šio filmo vakar..bet užtat peržiūrėjau kitą "127 Hours" - "127 valandos" ...kas mėgsta tikrais įvykiais paremtus filmus tai bus pats tas ...man patiko žiūrėti kaip žmogus visiškoje neviltyje ,būdamas vienui vienas,išsigelbėja
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-15, 3:52 PM | Žinutė # 126 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) bet užtat peržiūrėjau kitą "127 Hours" - "127 valandos" vakar ziurejau bet ta vieta kur jis ranka nuipjove tiesiog prasukom<biski per ziauru >bet seip labai geras filmas
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2011-02-15, 5:15 PM | Žinutė # 127 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ta vieta kur jis ranka nuipjove tiesiog prasukom Žiauru,bet vienintelis išsigelbėjimas..nes kitaip tada būtų reikėję mirt iš bado,troškulio ir t.t. Quote (idit) bet seip labai geras filmas man iš vis visi filmai kurti remiantis tikrai faktais nerealiai patinka ,kad ir kokio pobūdžio tas filmas būtų,nes įdomu kai filme perteikiami realūs išgyvenimai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-02-15, 5:41 PM | Žinutė # 128 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) man iš vis visi filmai kurti remiantis tikrai faktais nerealiai patinka ,kad ir kokio pobūdžio tas filmas būtų,nes įdomu kai filme perteikiami realūs išgyvenimai vyras sake parsisiunte filma apie pasiklydusi sniegyne<irgi naujas>,bet pavadinimo nepamenu man patiko''p.s.myliu tave''graudus,bet geras
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2011-02-15, 6:14 PM | Žinutė # 129 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) parsisiunte filma apie pasiklydusi sniegyne Labai girdėtas pavadinimas kai sužinosi tikslų pavadinimą parašyk čia ,ok Quote (idit) man patiko''p.s.myliu tave''graudus,bet geras Esu mačiusi,tikrai liuks..toks romantinis
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 1:42 PM | Žinutė # 130 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) Gal kam patiks "Pagirios Las Vegase / The Hangover" Vakar peržiūrėjau nu prisijuokiau kai kuriais momentais iki negaliuuuu tikrai nebloga komedija
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2011-02-19, 8:44 PM | Žinutė # 131 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vakar peržiūrėjau "Insane" ,kas mėgstat aštresnio-manjakinio žanro filmus turėtų patikt
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2011-02-20, 8:24 PM | Žinutė # 132 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) Na bet tas "MAN PER BRANGU" visai nieko Peržiūrėjau ir šitą ,tai sakyčiau,kad tikrai visai nieko filmas Ir dar vakar pažiūrėjau filmą "Karštas taikinys" -"Wild target"...iš pradžių nepatiko,net nebežiūrėjau ,bet žinokit rekomenduoju,nes pradžiai praėjus prasideda neblogas veiksmas..o ir pakrizent nemažai vietų yra
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-02-21, 10:51 AM | Žinutė # 133 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Labai girdėtas pavadinimas kai sužinosi tikslų pavadinimą parašyk čia ,ok ''fozen''bet verte ''susale''.seip paibaigiau ji ziuret pagreitintu budu jei ziuresit suprasit kodel...dar geras yra ''suteneris'' vakar su vyru ziurejom gal 5 karta tai tiek prisijuokem
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2011-02-21, 6:22 PM | Žinutė # 134 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ''frozen''bet verte ''susale''.seip paibaigiau ji ziuret pagreitintu budu Mačiau,ir negreitinau nieko,man patiko tas filmas aš jau spėjau irgi rekomenduoti pažiūrėti ,pamatyt verta kaip žmogus mąsto atrodo beviltiškoj situacijoj. Quote (idit) dar geras yra ''suteneris'' Reiks parsisiųst
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-02-24, 10:32 AM | Žinutė # 135 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau