Šventės darželiuose
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:25 PM | Žinutė # 136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Šiemet mūsų darželis keliaus į bendruomenės rūmus žiūrėti kalėdinio spektaklio Bilietas tik 7lt,galės eiti ir tėveliai nemokamai Tai butinai eisiu Tai gal ten ir kalėdų senelis tada bus,gerai taip ir nesupratau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:29 PM | Žinutė # 137 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šiemet mūsų darželis keliaus į bendruomenės rūmus žiūrėti kalėdinio spektaklio Bilietas tik 7lt,galės eiti ir tėveliai nemokamai Tai butinai eisiu Tai gal ten ir kalėdų senelis tada bus,gerai taip ir nesupratau kiekvienais metais keliaujame prieš kalėdas vaikams labai patiko, praeitais metais buvo spektakliukas apie kažkokią šeimą , net pavadinimą pamiršau dar bus spektakliukas iš brangiausiojo darbo su kalėdų seneliu ir iš mano darbo, ot spektaklių pamatys šeis metais
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:30 PM | Žinutė # 138 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes jau žinome kad per spektaklį busime kiškučiais jau auklėtoja parašė scenarijų, pažiūrėsim koks aukorius bus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:32 PM | Žinutė # 139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes jau žinome kad per spektaklį busime kiškučiais jau auklėtoja parašė scenarijų, pažiūrėsim koks aukorius bus Mes dar nieko nežinome ką vaidins air kas bus,Lapkričio vidurį kažkur bus susirinkimas tai tada sužinosime
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:33 PM | Žinutė # 140 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mes dar nieko nežinome ką vaidins air kas bus,Lapkričio vidurį kažkur bus susirinkimas tai tada sužinosime mes jau ketvirtadienį sutarsim viską
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-16, 9:47 PM | Žinutė # 141 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va kalėdų renginys gruodžio 21d. dar iki šventės bus žiemos šventė prieš naujus o kita dalis po naujų o ryt atvažiuoja lėlių spektaklis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-11-17, 8:49 AM | Žinutė # 142 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pas mus ši savaitė "sporto savaitė" Visi raudonai bus apsirengia su juostelėmis apsirišę tik nežinau ant kurios vietos ar ant galvos ar kur kitur Salėje kažkokia programa vyks
|
Atsijungęs |
| |
jurgutex | Data: Sekmadienis, 2010-11-21, 10:26 AM | Žinutė # 143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va kalėdų renginys gruodžio 21d. o pas mus gruodžio 10 d. Jau visai ne už kalnų Papasakokite, ką dovanosite vaikams, auklėtojoms. Kiek kainuoja senis šaltis? Po kiek renka nuo kiekvieno vaiko?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-11-21, 1:05 PM | Žinutė # 144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) o pas mus gruodžio 10 d. Jau visai ne už kalnų Papasakokite, ką dovanosite vaikams, auklėtojoms. Kiek kainuoja senis šaltis? Po kiek renka nuo kiekvieno vaiko? auklėtojai pagrindinei bus čekis už 100Lt, šeimininkutei 50 ir amtrai auklėtojai 50 Lt viskas taip pat kaip ir pernai , senis šaltis su 1-1,5 val programa kainuos 150 Lt, bus toks pats kaip pernai, kažkaip kad būtų kažkieno tėtis svarstėm, bet gali atpažinti, ir nelabai manau pravestų valandos programą , tai kažkaip ir samdom tą patį , vaikams dovanoms gaunasi po 25 Lt ir 5lt saldainių dėžutei , dažniausiai nupirkus dovanėles lieka pinigėlių kurie grįžta į grupės fondą nešam šiemet kaip ir pernai ir užpernai po 50 Lt, kažkaip kai buvo susirinkimas nesvarstė po kiek buvo vienbalsiai nuspręsta, kad nešam po tiek pat, tuo labiau kad paskutiniai metai darželyje. Dovanomis rūpinsimės aš su brangiausiuoju berniukams o mergaitėmis mano pavaduotoja
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-11-21, 1:05 PM | Žinutė # 145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas mus ši savaitė "sporto savaitė" Visi raudonai bus apsirengia su juostelėmis apsirišę tik nežinau ant kurios vietos ar ant galvos ar kur kitur Salėje kažkokia programa vyks na ir kaip pasisekė šventė buvai pasižiūrėti
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Sekmadienis, 2010-11-21, 1:06 PM |
Atsijungęs |
| |
jurgutex | Data: Sekmadienis, 2010-11-21, 1:24 PM | Žinutė # 146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) auklėtojai pagrindinei bus čekis už 100Lt, šeimininkutei 50 ir amtrai auklėtojai 50 Lt mes tai nuterėme visoms 3 vienodai - po 100 lt Quote (snieguoliuke) kainuos 150 Lt o senis pas mus 80 lt, bet tiesą pasakius nežinau kiek laiko truks programa Quote (snieguoliuke) Dovanomis rūpinsimės aš su brangiausiuoju berniukams Vaikams dovanas nusprendėme visiems vienodas - po saldainių dėžutę ir po knygelę. Tilpsim į 10 Lt. Tik dar priedo pirksim vieną dovaną grupei, kad vaikai ten žaistų. Tai auklėtoja pasakė, kad reikia vežimėlio lėlėms
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 12:49 PM | Žinutė # 147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ir kaip pasisekė šventė buvai pasižiūrėti _liuks_ Nebuvau,ji vis dar vyksta,ši savaitė bus idomi,kekvieną dieną reikia psirengti vis skirtinga spalva,šiandien reikėjo geltoni,rytoj raudanai ir taip toliau,o penktadienį bus finalas kažkoks,bussu kaukėm kažką jau gal vaidins net nežinau dar tikslai,žodžiu sportuoja
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 12:51 PM | Žinutė # 148 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes šiais metais neaišku po kiek mesimės,praitais metais buvome kitame darželyje,tai net nežinau po kiek metėsi praitais metasi,bet tikrai ne po 50lt, daug mažiau Idomu kiek dabar bus,dar nebuvo susirinkimo ir nieko nežinau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 1:20 PM | Žinutė # 149 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) Vaikams dovanas nusprendėme visiems vienodas - po saldainių dėžutę ir po knygelę. Tilpsim į 10 Lt. Tik dar priedo pirksim vieną dovaną grupei, kad vaikai ten žaistų. Tai auklėtoja pasakė, kad reikia vežimėlio lėlėms mes berniukamsvienodas mergaitems irgi vienodas Quote (jurgutex) mes tai nuterėme visoms 3 vienodai - po 100 lt mes kažkaip pagrindiniai auklėtojai 100, kitoms mažiau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 1:24 PM | Žinutė # 150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mes šiais metais neaišku po kiek mesimės,praitais metais buvome kitame darželyje,tai net nežinau po kiek metėsi praitais metasi,bet tikrai ne po 50lt, daug mažiau Idomu kiek dabar bus,dar nebuvo susirinkimo ir nieko nežinau pas mus anksčiau būna susirinkimas, nes daugiau laiko dovanoms nupirkti, kadangi kai visi pradeda pirkti, dažniausiai didesnio kiekio ir nebebūna tai iš anksčiau viska nuperkam, kad rami galva būtų na manau 50 Lt nėra labai daug, 2 darželiuose metasi po 100 o kadangi mes užsisakom kalėdų senį ir gaunasi brangiau, o šeip manau gautusi po 40 , bet kažkaip visi net nesvarstė per susirinkimą sako reikia po tiek pat kiek pernai, tada jei lieka pinigų ir vaišių nuperkam, nebereikia rūpintis
|
Atsijungęs |
| |