Mėgstamiausias užsiėmimas laisvalaikiu?
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-03-28, 8:40 PM | Žinutė # 121 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) egsatmiausias jėga smagu girdėti mua Tikrai mėgstamiausias
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
dru-gelis | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 10:54 PM | Žinutė # 122 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 100
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kol neatsibodo - PS pasaulis valdo !!! visas laikas istirpsta prie pamokeliu ir darbeliu darymo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 10:56 PM | Žinutė # 123 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dru-gelis) Kol neatsibodo - PS pasaulis valdo !!! liuks visas laikas istirpsta prie pamokeliu ir darbeliu darymo gerai smagu aš irgi esu bandžius, manau reiktų prisiminti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 10:56 PM | Žinutė # 124 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o pas mane šiuo metu mezgimas bet tik šalikų na ir dar kulinarija
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-02-05, 11:24 PM | Žinutė # 125 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dru-gelis) Kol neatsibodo - PS pasaulis valdo !!! liuks visas laikas istirpsta prie pamokeliu ir darbeliu darymo gerai smagus dalykas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
dru-gelis | Data: Pirmadienis, 2012-02-06, 4:07 PM | Žinutė # 126 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o pas mane šiuo metu mezgimas Quote (snieguoliuke) na ir dar kulinarija o manes kazkaip netraukia tas mezgimas nors ir kiek mama stengesi ismokinti, bet jeigu nelimpa tai ir geriausi mokytojai nepades .. siaip ir su virtuve nelabai bendravau, bet seima priverte o kai pradejau tai visai nieko jug vyro ir vaiku alkanu nelaikysi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-02-06, 6:46 PM | Žinutė # 127 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Šiuo metu atradau naują mėgimą užsiemimą,tai virtuvė ir gaminimas Ir kas be ko iki šiol kompas valdo
Quote (dru-gelis) o manes kazkaip netraukia tas mezgimas Manęs irgi netraukia mezgimas,nors seniau ir megzdavau ir nerdavau truputi,bet tai buvo labai senai ir dabar visai nebetraukia.
Quote (dru-gelis) Kol neatsibodo - PS pasaulis valdo !!! visas laikas istirpsta prie pamokeliu ir darbeliu darymo Geras užsiemimas ir labai užkabinantis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-02-06, 7:14 PM | Žinutė # 128 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dru-gelis) o manes kazkaip netraukia tas mezgimas geda nors ir kiek mama stengesi ismokinti, bet jeigu nelimpa tai ir geriausi mokytojai nepades .. siaip ir su virtuve nelabai bendravau, bet seima priverte sypsausi o kai pradejau tai visai nieko jug vyro ir vaiku alkanu nelaikysi sypsausi sypsausi manęs irgi netraukdavo bet pamačiau tuos raitytus šalikėlius tai užsimaniau išbandyti, nes mėgstu daryti vis kažką naujo o man virtuvė mano stichija Quote (Romeniukas) iuo metu atradau naują mėgimą užsiemimą,tai virtuvė ir gaminimas juokas juokas juokas na matai kaip kartais gyvenimas iškrečia pokštą, tai seniau nepatikdavo, o dabar kai nori palepinti naują draugą stengiesi kaip sakoma vienas kelių į vyro širdį per skrandį
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-02-06, 7:19 PM | Žinutė # 129 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na matai kaip kartais gyvenimas iškrečia pokštą, tai seniau nepatikdavo, o dabar kai nori palepinti naują draugą stengiesi kaip sakoma vienas kelių į vyro širdį per skrandį Visai ne dėl draugo pamėgau,šiaip atsirado noras gaminti mokėdavau ir seniau tik šiuo metu pradėjau gaminti ne dėl to,kad reikia,o dėl to kad patinka Kas čia žino gal po kiek laiko vėl nebepatiks
|
Atsijungęs |
| |
dru-gelis | Data: Pirmadienis, 2012-02-06, 7:25 PM | Žinutė # 130 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip sakoma vienas kelių į vyro širdį per skrandį TAS TAI TAIP VISAIS ASPEKTAIS
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-02-06, 7:35 PM | Žinutė # 131 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Visai ne dėl draugo pamėgau,šiaip atsirado noras gaminti mokėdavau ir seniau tik šiuo metu pradėjau gaminti ne dėl to,kad reikia,o dėl to kad patinka liuks Kas čia žino gal po kiek laiko vėl nebepatiks juokas na visada bet kokiam norui yra tam tikra priežastis Quote (dru-gelis) TAS TAI TAIP VISAIS ASPEKTAIS juokas juokas juokas aga
|
Atsijungęs |
| |
debesiux | Data: Sekmadienis, 2013-07-07, 9:37 PM | Žinutė # 132 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 2
Lytis: Vyras
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laisvalaikiu galima tiesiog zaisti kokius nors zaidimus, tiek su seima, tiek vaikams atskirai
zaidimai visoms progoms (anksciau sis puslapis vadinosi laisvalaikio.puslapiai.lt, dabar vardas pakeistas) http://www.zaidziutaip.lt/
|
Atsijungęs |
| |
vardauskas | Data: Ketvirtadienis, 2016-07-21, 6:52 PM | Žinutė # 133 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kai gimė vaikai, visą laisvalaikį kartu praleidžiam, tai tenka taikytis prie jų norų. Stalo zaidimai vaikams labai patinka, tai dažnai juos žaidžiam. Mes su žmona tik džiaugiamės, kad ne prie kompiuterio atžalos laiką leidžia, tai verta ir savo laisvalaikį dėl to aukoti.
Paskutinį kartą redaguota vardauskas - Ketvirtadienis, 2016-07-21, 6:52 PM |
Atsijungęs |
| |
livstrong4eva | Data: Pirmadienis, 2016-10-31, 4:07 PM | Žinutė # 134 |
[ ( IN) ]
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 19
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man tai labai patinka skaityti, tai vis ieškau kokių įdomesnių knygų dažnai tiesiog žiūriu įvairius sąrašus (tokius kaip šis: http://apiejaukiusnamus.blogas.lt/butinos....60.html ) ir tada išsirenku knygą
|
Atsijungęs |
| |
alinakr36 | Data: Trečiadienis, 2018-07-11, 1:31 PM | Žinutė # 135 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš mėgstu sekti mados tendencijas, tai nuolat skaitinėju, kokie veido kremai ar kitos priemonės pasirodė rinkoje ir kurias iš jų verta išbandyti.
|
Atsijungęs |
| |