Ką galima spręsti apie žmogų rašantį forume?
|
|
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 8:45 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ar žmonės rašantys forume panašiai elgiasi ir mąsto realiame gyvenime???? Ar galima spręsti pagal žmogų iš jo rašysenos ir bendravimo forume????
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 8:46 PM | Žinutė # 2 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš manau kad ne,negalima spręsti apie žmogų vien iš jo bendravimo,kartais realybėje žmogus yra daug bjauresnis ar atvirkščiai nei forume mielas pašnekovas
|
Atsijungęs |
| |
jurgutex | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 9:07 PM | Žinutė # 3 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) aš manau kad ne,negalima spręsti apie žmogų vien iš jo bendravimo,kartais realybėje žmogus yra daug bjauresnis ar atvirkščiai nei forume mielas pašnekovas 10 10 Tai, kad nematai žmogaus, su kuriuo bendrauji, tave tarsi atpalaiduoja, gali drąsiau reikšti savo mintis...Tai turi savų pliusų, savų minusų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 9:15 PM | Žinutė # 4 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) Tai turi savų pliusų, savų minusų Pritariu Nors aš asmeniškai susidarau nuomonę šiokią tokią iš žmogaus rašymo stiliaus.
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 9:39 PM | Žinutė # 5 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) Tai, kad nematai žmogaus, su kuriuo bendrauji, tave tarsi atpalaiduoja, gali drąsiau reikšti savo mintis...Tai turi savų pliusų, savų minusų 10 tai užtat kad nematai žmogaus ir gali reikštis laisvai ir kaip nori,o susitikus realiai kažin kaip būtų :juokas: Quote (Pabaisa) Nors aš asmeniškai susidarau nuomonę šiokią tokią iš žmogaus rašymo stiliaus. na dėl rašymo stiliaus tai tai pat manau daug ka galima pasakyti,bet kas žino,kad tas žmogus rašo tiesą,tai ką galvoja ir panašiai,ar rašo tai kas yra palanku jam, ir įtikti kitiems :10: forume galima rašyti tai kas palanku ir naudinga žmogui,bet ne jo gyvenimui ir pricipui tikrai žmogus skiriasi forume ir realiame gyvenime,na čia mano nuomonė :10: aš tuom jau isitikinau ir tai tikrai tikiu tuom ka sakau Pabaisa gal gali pasakyti kokią nuomonę susidariai apie mane iš rašymo stiliaus??? :10: viską priimsiu va todėl ir tokia tema,jog nežinai su kuom bendrauji :juokas:
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Sekmadienis, 2010-03-14, 0:04 AM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-03-13, 11:31 PM | Žinutė # 6 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labai klaidinga manau spręsti apie žmogų iš rašymo manieros ar stiliaus :10: labai apgaulinga
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Šeštadienis, 2010-03-13, 11:33 PM |
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 8:09 AM | Žinutė # 7 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš net nebandau įsivaizduoti nes virtualus bendravimas labai skiriasi nuo tikrojo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 8:10 AM | Žinutė # 8 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Aš net nebandau įsivaizduoti nes virtualus bendravimas labai skiriasi nuo tikrojo Tikra teisybė mano nuomonė tokia pat
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-03-14, 9:38 AM | Žinutė # 9 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o as manau kad galima.gal ne visa harakteri ,bet is detaliu galima daug ka nuspeti.ypac sitam forume kai gali atsipalaiduot ir nesekt savo minciu,jos liejasi savaime.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-15, 1:51 PM | Žinutė # 10 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o as manau kad galima.gal ne visa harakteri ,bet is detaliu galima daug ka nuspeti. manau, kad žmogus kartais pats nejučia išsiduoda koks jis yra, kokios jo vertybės ir pan. manau, kad daug ką galima nuspręsti, ne viską žinomą bet galima
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-16, 9:10 AM | Žinutė # 11 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na gal ir galima kažką nuspręsti apie žmogų iš jo rašymo maniero,bet tikrai ne viską
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-16, 4:31 PM | Žinutė # 12 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na gal ir galima kažką nuspręsti apie žmogų iš jo rašymo maniero,bet tikrai ne viską tai aisku kad ne viską bet manau kai akis į akį pabendrauji su žmogumi gali pasakyti koks jis yra taip ir iš rašymo, kažką gali pasakyt, kaip yra posakis "ką blaivas galvoja tą girtas pasako"
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-03-16, 5:32 PM | Žinutė # 13 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Pabaisa gal gali pasakyti kokią nuomonę susidariai apie mane iš rašymo stiliaus??? viską priimsiu va todėl ir tokia tema,jog nežinai su kuom bendrauj Ui net nežinau ką čia ir pasakyti na turiu nuomonę,kurią norėčiau pasilikti sau kol kas Quote (snieguoliuke) manau, kad žmogus kartais pats nejučia išsiduoda koks jis yra, kokios jo vertybės ir pan Tikrai taip..laikui bėgant iš tikro labai daug ką parodo žmogus koks jis yra iš tikro...nes jei ateini į forumą ne vienai dienai ar ne mėnesiui,tai galiu pasakyti,kad neįmanoma apsimest kažkuo kitu,jei toks nesi...anksčiau ar vėliau viskas pasimato. Geriausia būti pačiu savimi visur
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-16, 5:37 PM | Žinutė # 14 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Geriausia būti pačiu savimi visur tai jau tikrai niekuom čia neapsimesi ir kažin koks tikslas kažką vaidinti? manau jokio tikslo nėra kaip sakoma; Būk tokia kokia esi ir mylės tave visi
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Antradienis, 2010-03-16, 5:53 PM | Žinutė # 15 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Būk tokia kokia esi ir mylės tave visi miela miela mua mua pritariu tau
|
Atsijungęs |
| |