Ar vyrai jums padeda buityje?
|
|
ausraa14 | Data: Sekmadienis, 2009-11-08, 12:16 PM | Žinutė # 106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 866
Apdovanojimai: 19
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Padeda tvarkytis buityje ir i metus pora kart valgyt padaro,tada pas mus buna svente
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Pirmadienis, 2009-11-09, 9:11 AM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Musu tetis irgi saunuolis.Vlgyti negamina,bet su vaikuciais pabuna,pazaidzia kol mamyte savaitgalio rytais miega.Mazoji keliasi 6val.ryte
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Pirmadienis, 2009-11-09, 10:06 AM | Žinutė # 108 |
[ ( ES) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 646
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš tai džiaugiuosi kad man išverda ir pietukus, jei turi laisvadienį , jei mato kad kur nešvaru , oaš užsiėmusi sutvarko , užsiima ir su vaikučiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2009-12-12, 8:42 PM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mano vyras tai auksinis , kai kinderis buvo mažas nesikeldavau naktį prie jo jis pažiūrėdavo, leisdavo man išsimiegoti , kai paaugo kinderis, jis voistiek padeda visur ir buityje ir valgio gaminime, savaitgaliais pusryčius visada gamina jis man labai patinka
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Sekmadienis, 2010-01-03, 6:46 PM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5896
Apdovanojimai: 22
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (ausraa14) Padeda tvarkytis buityje ir i metus pora kart valgyt padaro,tada pas mus buna svente ausraa14, bet jaučiu toookie skanūs pietus būna, kad ohoho Quote (Leila) Vlgyti negamina,bet su vaikuciais pabuna,pazaidzia kol mamyte savaitgalio rytais miega Leila, šaunuolis vyras Quote (Simfonija) Aš tai džiaugiuosi kad man išverda ir pietukus, jei turi laisvadienį , jei mato kad kur nešvaru , oaš užsiėmusi sutvarko , užsiima ir su vaikučiu Simfonija, superinis tada vyras, retai tokių būna snieguoliuke, kur tokį vyrą radai?
El.parduotuve www.sdgsventems.lt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:27 PM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mano vyras ne iš pačių paslaugiausių,bet užtenka tiek kiek padeda,kai reikia ir indus plauna ir grindis,gali ir dulkes nuvalyti gali ir su vaikais pabūti ir vienas juos išsivesti i kiemą tik kartais pendelio reikia i rūrą kad pasistumėtų
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Šeštadienis, 2010-03-27, 9:35 PM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na savo vyru nesiskundžiu,nes labai padeda ir kambarius sutvarko ir valgyt padaro nes labai megsta gaminti dėl leliaus naktinių valgymų tai esame susitare savaite jis prie mažylio keliasi savaite aš
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-03-27, 10:22 PM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) na savo vyru nesiskundžiu,nes labai padeda ir kambarius sutvarko ir valgyt padaro nes labai megsta gaminti 10 dėl leliaus naktinių valgymų tai esame susitare savaite jis prie mažylio keliasi savaite aš Tai šaunu tau jugute mūsu tėtis kol buvo leliukai mūsu maži niekada nesikeldavo nakti tačiau manau ne kekvienas ir keliasi
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Šeštadienis, 2010-03-27, 10:29 PM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tačiau manau ne kekvienas ir keliasi tai aš ir kai pasakau savo kokiom draugėm kad manasis keliasi tai stebisi sako mūsų vyrai tai nesikeldavo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-03-27, 10:30 PM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) tai aš ir kai pasakau savo kokiom draugėm kad manasis keliasi tai stebisi sako mūsų vyrai tai nesikeldavo liudna Vieni keliasi kiti ne,bet tai dar nereiškia kad negeras tėtis
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Šeštadienis, 2010-03-27, 10:32 PM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Vieni keliasi kiti ne,bet tai dar nereiškia kad negeras tėtis tai aišku kad taip nereiškia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-03-27, 11:10 PM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) tai aišku kad taip nereiškia miela Kekvienam vaikui,jo tėtis pats geriausias
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:43 AM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| daro viską ir verda ir indus su plauna,ir valgyti pagamina..,bet kai laisvas ir kai geros nuotaikos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-24, 4:29 PM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) daro viską ir verda ir indus su plauna,ir valgyti pagamina..,bet kai laisvas ir kai geros nuotaikos Pas mus beveik tas pats,kaip užeina,arba kai pakeliu balsą greit viską tada padaro bet kartais net gražu kai ryte atsikeliu,viskas sutvarkyta,indai išplauti,vaikai pamaitinti bet savaime aišku tai vyksta ne kekvieną dieną,bet man to ir nereikia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-24, 8:11 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas mus beveik tas pats,kaip užeina,arba kai pakeliu balsą greit viską tada padaro bet kartais net gražu kai ryte atsikeliu,viskas sutvarkyta,indai išplauti,vaikai pamaitinti bet savaime aišku tai vyksta ne kekvieną dieną,bet man to ir nereikia na manajam balso kelti nereikia, kažkaip pats susipranta jei mato kad aš popieriais apsivertus o jei vyras kiekvieną dieną taip darytų manau jau kažkas būtų negerai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |