Spurgos su mėsos įdaru
Spurgoms pagaminti reikės: spurgos su mesos idaru
10 g cukraus
250 g mėsos faršo
1 stiklinės ryžių miltų
½ stiklinės kvietinių miltų
Smulkintų žalumynų
Druskos
1 šaukšto sojų padažo
Aliejaus
Į faršą įpilkite sojų padažo, įdėkite žalumynų, įpilkite vandens, įberkite druskos. Ryžių miltus sumaišykite su kvietiniais, įpilkite 2 stiklines karšto vandens, įberkite druskos, užmaišykite vienalytę tešlą ir palikite 30 min. pastovėti. Iš tešlos suvyniokite volelį, supjaustykite 25 g svorio gabaliukais, iškočiokite paplotėlius, į kiekvieno vidurį dėkite faršo, kraštus sužnybkite, suformuokite kamuoliukus. Spurgas kepkite įkaitintame aliejuje, kol įgaus aksinį atspalvį.
Skanaus!