Vežimėliai, autokėdutės
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-11-13, 9:58 PM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Visu pirma daug ką pasako svoris 13kg. Visų antrą pati stumdžiau pakėliau ir panašiai, labai lengvutis,rėmas tai visai kaip pūkelis. Kas dėl sniego visiška nesamonė kas turi nei viena nesiskundė dėl pravažiavimo, yra fiksatoriai,kad ratukas nesisukiotų ir mažumas nieko nekeičia, kuo puikiausiai važiuoja per sniegą.Nežinau koki tavo drauge turi, ju yra begalė ir jie visi labai skiriasi kas liecia patogumą ir manevringumą, šiandien dar vieną stumdžiau, atrodo lengvutis fainas, bet kai reikia laviruoti tai siaubas kažkoks nepatinka Tai kad visi labai skiriasi o būtent šie yra manevringi na tai dar primesk kokius 5 kg tai bus ką panešti na nežinau žinok tas mažas ratas prekyje dar kai 2 tai 2 bet kai vienas ir jei apsukus vežymėlį stumi priekyje būtent tuo mažu ratuku tikrai sunku nes bandžiau pati, kai su drauge ėjom, sakau kas čia tau sunkaus bet kai pačiai reikėjo pastumti tai buvo ką veikt ir dar tas sniegas tarp tų ratukų prilino tai išvis košmaras ji turėjo ABC ir dar kažkaip ten vadinasi prisimenu Tik abc ir mokėjo jei neklystų apie 1600 Lt tai mes su draugėm juokėmės sakom gal paauksuotas :juokas: tai gerai kad sesė jos laukėsi tai pardavė sesei pigiau Quote (Romeniukas) Va tas' kad panašų dar nieko nereiškia,šiandien stumdžiau atrodo du beveik tokius pat, bet valdymas skirėsi kaip diena ir naktis. na taip, Tėja tai Zipio firmos turi, nes kartu apžiūrinėjom tai labai patenkinta sako bus matyt žiemą kaip bus o kainytė tai arti tūkstančio buvo, dar nuolaidą gavo nes lovytę iš ten pat pirko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-11-13, 10:01 PM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo db čia tau galvos skausmas,nes norisi gero,patogaus pilnai pritariu tikras galvos skausmas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-11-13, 10:08 PM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Jei apsipresiu ties šiuo tai bus toks rėmas, ne 3 ratai o visi 4 keista man atrodo bet gal ir geriau. tik spalva ne tokia
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-11-13, 10:10 PM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tai dar primesk kokius 5 kg tai bus ką panešti na nežinau žinok tas mažas ratas prekyje dar kai 2 tai 2 bet kai vienas ir jei apsukus vežymėlį stumi priekyje būtent tuo mažu ratuku tikrai sunku nes bandžiau pati, kai su drauge ėjom, sakau kas čia tau sunkaus bet kai pačiai reikėjo pastumti tai buvo ką veikt ir dar tas sniegas tarp tų ratukų prilino tai išvis košmaras ji turėjo ABC ir dar kažkaip ten vadinasi prisimenu Tik abc ir mokėjo jei neklystų apie 1600 Lt tai mes su draugėm juokėmės sakom gal paauksuotas tai gerai kad sesė jos laukėsi tai pardavė sesei pigiau Ačiū už nuomonę
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-11-13, 10:13 PM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jei apsipresiu ties šiuo tai bus toks rėmas, ne 3 ratai o visi 4 galvoju keista man atrodo bet gal ir geriau. va ratukai pas draugytę tai tokie bet va spalva galėtų būti kitokia manau stumiant tikrai vargo nebūtų nei kai su tais mažiukais priekyje, aišku kai sniego nėra tai manau ir su mažais patogu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-11-13, 10:17 PM | Žinutė # 51 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va ratukai pas draugytę tai tokie bet va spalva galėtų būti kitokia manau stumiant tikrai vargo nebūtų nei kai su tais mažiukais priekyje, aišku kai sniego nėra tai manau ir su mažais patogu Tai spalva ne tokia, pas mus būtų tokia pilka. o čia kažkokia keista na rytoj jei viskas patiks pirksiu gana čia mėtytis jau galva susisuko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-11-13, 10:19 PM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) na rytoj jei viskas patiks pirksiu gana čia mėtytis jau galva susisuko juokas iš Vaikučio gal pirksi, ten didelis pasirinkimas o kainytė tai jaučiu irgi netoli tūkstančio
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-11-13, 10:27 PM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) iš Vaikučio gal pirksi, ten didelis pasirinkimas o kainytė tai jaučiu irgi netoli tūkstančio Vaikutis tokių vežimėlių neturi.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-11-13, 10:34 PM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vaikutis tokių vežimėlių neturi. rimtai nu geras tai gal daugiau pas mus kaip ir pasirinkimo nebėra ar tu ieškai per skelbimus ai dar gi titė ritė pas mus yra, bet kažkaip abeboju ar ten irgi tolkių yra
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-11-13, 10:37 PM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) rimtai nu geras tai gal daugiau pas mus kaip ir pasirinkimo nebėra ar tu ieškai per skelbimus ai dar gi titė ritė pas mus yra, bet kažkaip abeboju ar ten irgi tolkių yra net nežinau ar iš vis Panevėžį tokių yra, na tokiam kaip babilone net nežėjau, bet šiaip tai jų nėra, žėjau ir titei ritei, tai pat nėra. Aš radau per skelbimą, ir tai 800lt jų kaina eina, kiti ir už 1000lt pardavinęja.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2013-03-02, 11:24 AM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu ir prasimeciau su vezimeliu vezimukas liuks, labai man patinka, patogus, manevringas, viskas liuks, tik va ratukai kieti, per kietai vaziuoja kai dar musu tokie keliai tai visai nieko gero... net nezinau bandysiu parduoti, bet net nezinau daug kam nepatinka mazi ratukai, tai zesiu arba iprasiu ir teks vazineti, o jei kas nupirks tai jau nusiziurejau kita, nerialiai man jis fainas ir labai tokio noriu, dabar jau zinau kad reikia ziureti,jog butu pripuciami ratai.
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Šeštadienis, 2013-03-02, 4:11 PM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vezimukas liuks, labai man patinka, patogus, manevringas, viskas liuks, tik va ratukai kieti, per kietai vaziuoja oj zinau ka reiskia, as specialiai ziurejau kad butu dideli pripuciami ir su amortizatoriais, kad per pusnis galeciau lengvai varinet nes musu kai naujas rajonas, tai nlb keliu yra, tai kalnais vazineja mamyciu pulkai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2013-03-02, 6:42 PM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) oj zinau ka reiskia, as specialiai ziurejau kad butu dideli pripuciami ir su amortizatoriais, kad per pusnis galeciau lengvai varinet nes musu kai naujas rajonas, tai nlb keliu yra, tai kalnais vazineja mamyciu pulkai
Tai uz tai ,o as kazkaip apsizioplinau, nepagalvojau apie ratukus... nors siaip toks fainas vezimukas, ir se kad tau...
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Šeštadienis, 2013-03-02, 11:39 PM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai uz tai ,o as kazkaip apsizioplinau, nepagalvojau apie ratukus... verkia nors siaip toks fainas vezimukas, ir se kad tau... tai va kartais nepagalvoji, apie tokias smulkmes
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 11:51 AM | Žinutė # 60 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau