Vežimėliai, autokėdutės
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 12:17 PM | Žinutė # 61 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ik va ratukai kieti, per kietai vaziuoja nepatinka kai dar musu tokie keliai tai visai nieko gero... net nezinau bandysiu parduoti, bet net nezinau daug kam nepatinka mazi ratukai, tai zesiu arba iprasiu ir teks vazineti, o jei kas nupirks tai jau nusiziurejau kita, nerialiai man jis fainas ir labai tokio noriu, dabar jau zinau kad reikia ziureti,jog butu pripuciami ratai. Romeniukai, tikrai kažkurioje tėmelėje kalbėjomė apie tuos didesnius ir pripučiamus ratus, ir visos buvo už juos nes tikrai super kai ratai idesni nei tokie mažiukai, bet tu sakei kad šis vežimėlis labai manevringas labai geri ratukai nesvarbu kad maži, kad labai geri atsiliepimai ir t.t. bet manau tikrai nepalyginama yra kur stumi vežimą su mažais ratukais o kr su normaliais, pripučiamais ir važiuoja minkštai ir t.t. bet kaip sakoma iš klaidų mokomės, kitą kartą tokio nepirktum Quote (katcia) oj zinau ka reiskia, as specialiai ziurejau kad butu dideli pripuciami ir su amortizatoriais, kad per pusnis galeciau lengvai varinet juokas juokas nes musu kai naujas rajonas, tai nlb keliu yra, tai kalnais vazineja mamyciu pulkai juokas juokas va būtent, svarbiausia vežimuke yra ratai nes kur tau su mažais per sniegą stumpti o pripučiami ir lengviau ir praktiškiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Sekmadienis, 2013-03-03, 12:19 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 12:40 PM | Žinutė # 62 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) , bet tu sakei kad šis vežimėlis labai manevringas labai geri ratukai nesvarbu kad maži, kad labai geri atsiliepimai ir t.t. bet manau tikrai nepalyginama yra kur stumi vežimą su mažais ratukais o kr su normaliais, pripučiamais ir važiuoja minkštai ir t.t. bet kaip sakoma iš klaidų mokomės, kitą kartą tokio nepirktum
na jis ir yra man laba patogus ir labai manevringas, nesvarbu kad mazi ratukai, tik tiek kad kietai vaziuoja... tai vat atsiliepimai lieka atsiliepimais kol pati neisbandai... kambaryje ir net parduotuveje as ji stumdziau, super buvo, net nepagalvojau kaip bus kieme, nes nesijaute ratuku kietumas... viskas siaip gerai su tais ratukais, gali buti ir maxi jei nebutu kieti...
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 12:43 PM | Žinutė # 63 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) na jis ir yra man laba patogus ir labai manevringas, nesvarbu kad mazi ratukai, tik tiek kad kietai vaziuoja... tai vat atsiliepimai lieka atsiliepimais kol pati neisbandai... kambaryje ir net parduotuveje as ji stumdziau, super buvo, net nepagalvojau kaip bus kieme, nes nesijaute ratuku kietumas... viskas siaip gerai su tais ratukais, gali buti ir maxi jei nebutu kieti... na mano nuomone, visi vežimukai, kuriuose yra maži ratukai ir nepripučiami važiuoja tikrai ganėtinai kieti, nors šeip yra mažais ratukais ir pripučiamais, manau va tokie važiuoja kai ir didesniais pripučiamais ratais minkštai na ką padarysi, kaip ssakant kitą kartą žinosi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 12:48 PM | Žinutė # 64 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na mano nuomone, visi vežimukai, kuriuose yra maži ratukai ir nepripučiami važiuoja tikrai ganėtinai kieti, nors šeip yra mažais ratukais ir pripučiamais, manau va tokie važiuoja kai ir didesniais pripučiamais ratais minkštai na ką padarysi, kaip ssakant kitą kartą žinosi
siaip daug kas su tokias vazineja ir pripranta, juk beveik visi sketukai yra su mazais ir kietais ratukais... ir vazineja, ai as tai galiu ir priprasti, nes siaip labai patogogus, bet kad kita nusiziurejau ir laba dabar jo noriu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 12:55 PM | Žinutė # 65 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) siaip daug kas su tokias vazineja ir pripranta, juk beveik visi sketukai yra su mazais ir kietais ratukais... ir vazineja, ai as tai galiu ir priprasti, nes siaip labai patogogus, bet kad kita nusiziurejau ir laba dabar jo noriu juokas tai va aišku kodėl nebepatinka šitas nes nori kito tai pirk kitą o šitą į kokį komisėlį bandyk nuvešti , bet manau kad po kokio mėn vel kitą pamatysi ir jo užsimanysi o kuo tas kitas toks ypatingas kad taip nori
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Sekmadienis, 2013-03-03, 12:57 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 1:08 PM | Žinutė # 66 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kuo tas kitas toks ypatingas kad taip nori
nezinau kuom ipatingas, man labai patiko sedima padetis, tokia idomi,kitokia nu fainas jis man, grazus labai modeliukas. atsimenu su vyresneliais gal kokius 3 vezimus pakeiciau
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 1:11 PM | Žinutė # 67 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) atsimenu su vyresneliais gal kokius 3 vezimus pakeiciau juokas pamisus mano vyresnelis, tai isvismazium neissiskiriam su vezimu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 1:12 PM | Žinutė # 68 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nezinau kuom ipatingas, man labai patiko sedima padetis, tokia idomi,kitokia nu fainas jis man, grazus labai modeliukas. atsimenu su vyresneliais gal kokius 3 vezimus pakeiciau juokas vadinasi dabar kokius 6 pakeisti reikės brangiausiajam dirbti dėl vežimų svarbioausia kad jei nusipriksi kitą ir jei vėl nebepatiks
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 1:40 PM | Žinutė # 69 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, parodyk kokį nusižiūrėjai ?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 1:40 PM | Žinutė # 70 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vadinasi dabar kokius 6 pakeisti kad ir 10 tegu keičia jei turi už ką
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 1:49 PM | Žinutė # 71 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kad ir 10 tegu keičia jei turi už ką sypsausi sypsausi sypsausi tai aišku nors ir visą 20 kad ir visus gali išmėginti
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 1:52 PM | Žinutė # 72 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) pamisus juokas juokas juokas mano vyresnelis, tai isvismazium neissiskiriam su vezimu juokas kazkokia nesamone puse zinutes nera vienu zodziu su dickiu kelis kartus tenaudojau vezima, visada ant ranku budavo.. o maziuj vezimas lb liuks reikalingas daiktas
Paskutinį kartą redaguota katcia - Sekmadienis, 2013-03-03, 1:54 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 2:00 PM | Žinutė # 73 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Romeniukas, parodyk kokį nusižiūrėjai ?
stai toks, na cia sportine sedima dalis, bet ji tokia kaip matosi pusiau gulima labai tinka mazesniems. aisku yra ir lopsys kedute
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 2:01 PM | Žinutė # 74 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kad ir 10 tegu keičia jei turi už ką
juk viena parduodu ir galiu pirkti kita ot biznis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2013-03-03, 2:06 PM | Žinutė # 75 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) stai toks, na cia sportine sedima dalis, bet ji tokia kaip matosi pusiau gulima labai tinka mazesniems. aisku yra ir lopsys kedute gerai o čia priekiniai maži ratukai irgi pripučiami
|
Atsijungęs |
| |