Lauko žaislai
|
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 11:55 AM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Manau vasaros sezonu labai aktualu yra lauko žaislai,pasidalinkime patirtimi kokius perkame savo vaikams lauko žaislus,kokių nevertėtų pirkti,iš kur perkate ir ttt...
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 11:58 AM | Žinutė # 2 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes kol dar negyvename nuosavame name tai nupirksime tik lauko supynes kurių dar neturime o vėliau tai labai norėčiau čiuožyklos ir baseino,pripili į baseiną vandens ir vaikas čiuožia nuo čiuožyklos, smagu vaikams būtų tikrai o jūs kokius lauko žaislus turite ar planuojate nupirkti savo vaikams
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 12:13 PM | Žinutė # 3 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| smelio deze yra gerai<ja pirmiausia ir isitaisem>,yrankiai joje zaist<priklausomai nuo amziaus<pradzioj ivairios formeles,dabar ivairios masinos>,baseinas plona sienele<ir pigesnis ir ne prakiura greit>masinos paspirtukai, dviraciai,motociklai<elektriniai ir benzininis>,batutas<kol kas mazas>,guminis parsiukas<ant kurio galima sokinet>,bumerangai,kamuoliai,krepsinio lankas...atrodo visa ju turta surasiau .seip baseinus perkam kiekvienais metais,nes pripuciami prakiursta,o tie plona sienele irgi plysta
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 12:25 PM | Žinutė # 4 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) smelio deze yra gerai ,yrankiai joje zaist,baseinas plona sienelemasinos paspirtukai, dviraciai,motociklai,batutas,guminis parsiukas,bumerangai,kamuoliai,krepsinio lankas...atrodo visa ju turta surasiau .seip baseinus perkam kiekvienais metais,nes pripuciami prakiursta,o tie plona sienele irgi plysta Čia visą savo lauko žaislų atributika surašiai??? oho kiek visko turite
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 12:27 PM | Žinutė # 5 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus dar tik mašina ir dviračiai ir paspirtukas lauko žaislai na dar savaime aišku kastuvėliai kibirėliai tai smėlio žaislai,kamuoliai ir raketės su kuriomis dar nemoka žaisti baseiną tai reikės nupirkti,nes išmetėme savo vieną o kitas prakiuro maximynis ne koks ir buvo.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 12:36 PM | Žinutė # 6 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) baseiną tai reikės nupirkti,nes išmetėme savo vieną o kitas prakiuro maximynis ne koks ir buvo. na mes turim maksiminį ir laiko jau 3 metus Quote (Dove@Deive) vėliau tai labai norėčiau čiuožyklos ir baseino,pripili į baseiną vandens ir vaikas čiuožia nuo čiuožyklos, smagu vaikams būtų tikrai tai jau kokius 400Lt nusiteik palikti mes kažkaip nebelabai daug turim: turim dviratį, paspirtuką, Bagį, keturatį, kelis kastuvus grebliukus kibirėlius (nes su smėlio žaislais nelabai bežaidžia), turim pripučiamą palapinę kurią lauke pastatom, na dar vaikiška pastatoma palapinė yra , o prie upės vežamės valtis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 12:38 PM | Žinutė # 7 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Čia visą savo lauko žaislų atributika surašiai??? oho kiek visko turite dar pamirsau palapine kurioje laiko savo zaislus ir vis kita geri.nu nezinau ar cia daug,kai trys yra tai ir turats ju nemazas.supyniu nenoreciau nes jau yra nukenteja kaime.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 12:41 PM | Žinutė # 8 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai jau kokius 400Lt nusiteik palikti Nereikės tų 400lt ieškosim per skelbimus ne naujos pigiau,gal kokioj titei ritei ką užmatysim,gal per pažystamus ką gausime,ar mašinų turguje netyčia gal bus. supines tai paprastas pirksime. kur pasikabina kieme
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 12:42 PM | Žinutė # 9 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) dar pamirsau palapine oj pas mus irgi palapinės bent kelios, viena pripučiama kita pastatoma , o supynės yra prie garažo bet nelabai mėgsta, ai dar krepšinis yra
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 12:48 PM | Žinutė # 10 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na mes turim maksiminį ir laiko jau 3 metus na tikiu kad vienas vaikas nelabai ja speja ir prakiurdyt,o dar sakei jis labai saugo zaislus.kadangi pas mane kieme maziausiai buna 5 vaikai kas diena,o vasara visi iskart nori savo subines sukist i vandeni tai todel ir nelaiko,abejoju ar murinis atlaikytu ju ataka
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 1:09 PM | Žinutė # 11 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kadangi nuosavo kiemo neturime,tad visi mūsų lauko žaislai kokie gali būti apart dviračių,riedlentės ir smėlio dėžės kastuvėlių ,kibirėlių,kuriuos vežamės prie jūros....ir viskas
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 1:21 PM | Žinutė # 12 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vasara visi iskart nori savo subines sukist i vandeni tai todel ir nelaiko,abejoju ar murinis atlaikytu ju ataka tikra tiesa , na es irgi kai važiuojam prie upės a ežero sulenda nemažai vakų , bet kažkaip tikriausiai pasisekė su tuo basein nors pirktas ir iš maksės , o šeip nusipirkom beveik už 100Lt valtį, ir tik vieną kartą pasinaudojom, o pirkom ne iš maksės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 4:51 PM | Žinutė # 13 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Reikėtų ir mūms isitaisyti krepšinį,seniau turėjome bet pavogė na aš pati palikau bendroje vietuvėje ir dingo,nebuvo gaila,nes nežaidė vaikai tai kažkaip nepergyvenau,o dabar jau didesni tai gal jau žaistų,tik kur vėl tokį faina gauti,nebeatsimenu iš kur pirkau. Va tokį panašų turėjome tik be lentos visai fainas kieme galėtųžaisti tik kur dabar tokį gauti. į dugną prisipila vandens ir stabiliai stovi.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 6:21 PM | Žinutė # 14 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Va tokį panašų turėjome tik be lentos visai fainas kieme galėtųžaisti tik kur dabar tokį gauti. į dugną prisipila vandens ir stabiliai stovi. oj mes tai tikrą ne plasasinį turim prie garožo pastatėm, tik lentą kai nežaidžia nuimam kad nepavoktų , o šeip reiks apsaugas nupirk nes nori riedlente išmokt važinėt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 6:31 PM | Žinutė # 15 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūms dar ir plastmasinė gerai mes dar ne tokie dideli,brolis dar visai pypliukas tai dabar maxei atsiras visokių vasaros prekių ir smėlio dėžių,čiuožyklų tik kad kokybė nekokia,bet ir kaina atitinka kokybę apseisim tada ir be smėlio dėžių nereikalinga yra kieme bendra ir gerai,o vėliau bus matyt jai turėsim savo kiemą.
|
Atsijungęs |
| |