Lovos ir lovytės vaikams
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:04 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai jau mačiau skelbimuose,už 500lt galima gauti normalią,tvarkingą čia su spinta stalu ar tik šeip dviaukštę
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:07 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai bandyk pas kokį meistrą nunešti pavyzdį ir paklausk kiek daugmaž kainuos _liuks_ o jūs baldų neturit galvoju o vaikams svarbiausia lovą manau ir spinta rūbams ir jiems niek daugiau nereikia juokas juokas juokas juokas Kažin ar pas mus yra tokių meistrų Vaikams baldų neturime,tai va ir teks pirkti,lovą,stalą,spinta,o ką jau kalbėti kad dar mūms ir virtuvę apsisatyti reikės Po truputi kažkaip,vieną mėnesį lovą,kitą mėnesį stalą ir taip susipirksime,jei bus iš ko Quote (snieguoliuke) čia su spinta stalu ar tik šeip dviaukštę miela Tik šiaip dviaukštė,bet yra ir su spinta,stalu,bet aišku viena lova
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:13 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tik šiaip dviaukštė,bet yra ir su spinta,stalu,bet aišku viena lova šei aš nemačiau kd būtų dviems vaikams ir dar su spinta ir stalu, arba jei yra jaučiu kaina kosminė Quote (Romeniukas) Kažin ar pas mus yra tokių meistrų na panevėžyje tikrai yra Quote (Romeniukas) Vaikams baldų neturime,tai va ir teks pirkti,lovą,stalą,spinta,o ką jau kalbėti kad dar mūms ir virtuvę apsisatyti reikės Po truputi kažkaip,vieną mėnesį lovą,kitą mėnesį stalą ir taip susipirksime,jei bus iš ko na mes tai ir darėm kartu ir stalą kad nereiktų sukti galvos , na paliks gal uošvienė kažkiek tų baldų nesusitemps visko gal o tai spinta pas vaikus yra tai ko netinka ir naujuose namuose man tai gražiausia kai vaikų kambaryje yra visas komplektas mes jau esam nužiūrėję jaunuolio kompletą ir kaina nesikandžioja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:17 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Arba va toks neblogas variantas, tokios dvi lovos kainuotų apytiksliai 500-600lt Čia lipdukus gali pasirinkti kokius nori Visai gal ir nieko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:22 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Arba va toks neblogas variantas, tokios dvi lovos kainuotų apytiksliai 500-600lt Čia lipdukus gali pasirinkti kokius nori graži lova bet dar atmink kad čiužinių į lovas kainuos o jie irgi nepygūs
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:24 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) graži lova _liuks_ _liuks_ bet dar atmink kad čiužinių į lovas kainuos o jie irgi nepygūs miela Na su čiužiniais išeitų kažkur 1000lt ir turėtų vaikai gražias lovas Va čia tikrai geras variantas,primečiau,kad viena lova būtų prie vienos sienos,kita prie kitos ir per vidurį pilnai tilptų rašomasis stalas ir būtų liuks
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:28 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na su čiužiniais išeitų kažkur 1000lt ir turėtų vaikai gražias lovas Va čia tikrai geras variantas,primečiau,kad viena lova būtų prie vienos sienos,kita prie kitos ir per vidurį pilnai tilptų rašomasis stalas ir būtų liuks o kokio jos ilgio šeip gražios lovos o ką rangiausiasis sako
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:35 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kokio jos ilgio galvoju šeip gražios lovos _liuks_ _liuks_ o ką rangiausiasis sako miela Pagamina pagal norimus išmatavimus Nematė dar brangusis,net kol kas ir nerodysiu,užprieštaraus jaučiu Kai jau reikės pirkti tada užrodysiu,prikalbėsiu,kad pigiausias variantas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:40 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) mina pagal norimus išmatavimus Nematė dar brangusis,net kol kas ir nerodysiu,užprieštaraus jaučiu Kai jau reikės pirkti tada užrodysiu,prikalbėsiu,kad pigiausias variantas toks patiklus tavasis bet jaučiu reikia kelis mėn palaukti kol pagamins mes tai kartu spredėm kas ten kur it kaip
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:42 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o aš turiu klausimuką Gal pamenate kas,iki kelių metų vaikučius mikdėte leliukiškose lovytėse.Arba dar paklausiu kitaip Nuo kada pradeda jausti lovytės kraštą? Turime lb mažą gražią lovytę ir jau nesulaukiu kada joje miegos .Tų apsaugėlių jau nenorėčiau pirkt//9kur užsikiša už čiužinio tipo grotelės)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:44 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) toks patiklus tavasis juokas juokas bet jaučiu reikia kelis mėn palaukti kol pagamins galvoju mes tai kartu spredėm kas ten kur it kaip juokas juokas juokas Nea tai tokios paprastos taip ilgai negamins,nieko čia nėra sudėtingo ir darbo tikrai nedaug,o gal visai nereikėtų gaminti,ta prasme jei jie turi jau pagamintas ir mūms tiktų išmatavimai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:46 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nea tai tokios paprastos taip ilgai negamins,nieko čia nėra sudėtingo ir darbo tikrai nedaug,o gal visai nereikėtų gaminti,ta prasme jei jie turi jau pagamintas ir mūms tiktų išmatavimai na ta jo nesakys tavasis pati ir mokėk na bet ne ne jei reikia tai reikia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:46 PM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Nuo kada pradeda jausti lovytės kraštą? na mano pazystam vaika lovytej migde iki 6 metu.ju gi ilgis kazkur yra 120 tai manu iki tokio ugio ir galima guldyt,nors maniskiai jau i normalias persikrauste apie 2 metus<nes nuo metu jau buvau isemus sienine sienele kad neuzsigautu belaipiodami.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:46 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) o aš turiu klausimuką 10 Gal pamenate kas,iki kelių metų vaikučius mikdėte leliukiškose lovytėse.Arba dar paklausiu kitaip 10 Nuo kada pradeda jausti lovytės kraštą? Turime lb mažą gražią lovytę ir jau nesulaukiu kada joje miegos .Tų apsaugėlių jau nenorėčiau pirkt//9kur užsikiša už čiužinio tipo grotelės) Mes leliukiškoje lovytėje miegojome tiksliai net nebeatsimenu bet kažkur iki 2metų Iš leliukiškos perėjome į maniežą,bet jame nebe ilgai jau miegojome. Bet žinau kad kiti vaikučiai ir iki 3 metukų miega dar leliukiškose lovytėse.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 1:48 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ta jo _liuks_ _liuks_ nesakys tavasis pati ir mokėk juokas juokas juokas na bet ne ne jei reikia tai reikia _liuks_ Jei reiks tai ir mokėsiu,kas beliks man jei labai norėsiu tų lovyčių
|
Atsijungęs |
| |