Kiek laiko praleidžiame prie kompiuterio?
|
|
Valedy | Data: Pirmadienis, 2009-11-23, 6:37 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Taigi kiek laiko praleidžiame prie kompiuterio ?Ar kompiuteris jums susijęs tiesiogiai su darbu,ar tik laisvalaikis? Kiek laiko mūsų vaikai praleidžia prie to stebuklo ? Pakalbėkime
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2009-11-23, 6:43 PM | Žinutė # 2 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš tai kol neinu darban,man kompas yra laisvalaikis..tai kartais kiaurą dieną prie jo praleidžiu,o tas būtų ir 10 val ..siaubas akims,bet jau kaip narkotikas tas kompas jau nebeturiu kas veikt ir atrodo pasaulis griūva kai kompui kas nors nutinka ir bent porai dienų jo nėra
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Pabaisa - Pirmadienis, 2009-11-23, 6:43 PM |
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2009-11-23, 7:23 PM | Žinutė # 3 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kai nedirbau prasededavau daug,dabar maziau,bet per iseigines ir pasedziu,neskaiciuoju val.,bet tikrai nemazai jei galeciau ir para prasedeciau,tik va pastebejau,kai ilgiau pasedziu,pasidarau baisiai pikta,tai jau tada lekiu greit nuo jo na sunus mano megsta pasedeti,jei leisciau tai ir puse dienos prabutu,buna val. pasedi,kartais ilgiau,bet stengiuosi riboti,kol galiu...dukra ir pasedi,megsta paspalvinti,papiesti,bet ji vos 5min pabuna ir isjungia,sako jau pavargo akytes,cia mano itaka,nes aiskinu,kad vaikams negalima ilgai sedeti prie pc,kenkia akytems ir pan.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2009-11-23, 7:23 PM | Žinutė # 4 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) atrodo pasaulis griūva kai kompui kas nors nutinka ir bent porai dienų jo nėra vaje kaip pazistama
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Pirmadienis, 2009-11-23, 7:27 PM | Žinutė # 5 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Zinoma daug laiko praleidziu,kartais pykstu ant saves labai,kad daug brangaus laiko sueda jis,nes tuo tarpu galima daug naudingesniu dalyku nuveikti
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2009-11-23, 7:50 PM | Žinutė # 6 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vienu žodžiu gėris tas kompiuteris,nes be jo ir mūsų čia nebūtų ,bet ir nuodas neblogas,namai netvarkyti,vaikai nevalgidinti,vyras piktas Bet manau,kad mes moterys viską spėjam ir forumuose plepsėti ir namus sustvarkyti ir vaikus prižiūrėti ir į darbą eiti
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2009-11-23, 7:52 PM | Žinutė # 7 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) mes moterys viską spėjam miela ir forumuose plepsėti ir namus sustvarkyti ir vaikus prižiūrėti _liuks_ ir į darbą eiti _liuks_ cia tai pritariu 100% vyras mano net stebisi kaip as taip galiu,nu galiu sakau,kai labai nori tai viska galiu
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2009-11-23, 7:54 PM | Žinutė # 8 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) vyras mano net stebisi kaip as taip galiu,nu galiu sakau,kai labai nori tai viska galiu Esi gyvas įrodymas,tik noro reikia
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Pirmadienis, 2009-11-23, 7:56 PM | Žinutė # 9 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kol nebuvo mano gyvenime sio forumo, sededavau kokias pora val..dabar jau sakes, nebeskaiciuoju o seip mano darbas buvo susijes su kompu, tai 8 val atidirbu ir namie paziureti i kompa negaliu dabar kitaip, dabar jei sedziu tai savo malonumui
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2009-11-23, 8:00 PM | Žinutė # 10 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) kol nebuvo mano gyvenime sio forumo, sededavau kokias pora val. Va va man tas pat kartais net 3 dienas nejungdavau ,nes neturėdavau kas veikt prie PC Quote (Atile) darbas buvo susijes su kompu, tai 8 val atidirbu ir namie paziureti i kompa negaliu Tikiu ir daug kas taip sako...nors žinau ir kitų atvejų ,kai darbe prie kompo,pareina namo irgi prie kompo čia jau matyt visiška priklausomybė tam išradimui -kompiuteriui
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Pirmadienis, 2009-11-23, 9:21 PM | Žinutė # 11 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| As irgi daug laiko praleidziu prie kompo ypac kai lauke oras ne koks.Bet itariu neilgam as taip dziaugsiuosi tuo kompu.Mazoji auga ir norai dideja jau reik ilgiau su ja pasicackinti
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-11-24, 0:28 AM | Žinutė # 12 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) kartais net 3 dienas nejungdavau ,nes neturėdavau kas veikt prie PC nu geras tik nelaikykit atsilikusia manes,bet mes kompa turim 2m tik metus ir neturjau kas veikt,kol Photoshopo neisigijau,o kol kompo neturejau,tol man jo ir nereikejo vat kaip buna
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-11-24, 0:30 AM | Žinutė # 13 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Mazoji auga ir norai dideja miela jau reik ilgiau su ja pasicackinti nieko,paaugs vel turesi daugiau laiko,mano dukra randa pati sau veiklos,galiu sedeti prie pc kiek noriu,svarbu jai duot valgyt ir gert tik va tas sedejimas istisai ir ne i sveikata,o ir su vaiku pabendrauti reikia
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Antradienis, 2009-11-24, 8:24 AM | Žinutė # 14 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5896
Apdovanojimai: 22
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mano darbas buvo susijes su kompiuterius, todel as tiek dirbdama, tiek augindama vaikuti praleidziu vienodai daug laiko prie kompo. Tada buvo darbas, o dabar smagus laisvalaikis ir kartais taip pat darbas
El.parduotuve www.sdgsventems.lt
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2009-11-24, 8:38 AM | Žinutė # 15 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) As irgi daug laiko praleidziu prie kompo ypac kai lauke oras ne koks Aš sugebu sėdėt prie PC kai lauke ir geras oras būna Quote (Irce6) tik nelaikykit atsilikusia manes,bet mes kompa turim 2m tik metus ir neturjau kas veikt,kol Photoshopo neisigijau,o kol kompo neturejau,tol man jo ir nereikejo vat kaip buna Tai man ir tas pat būdavo,kai neturėjom rodos ir visiškai nereikėjo (beje kai vyras sugalvojo nupirkt kompą,o tas buvo prieš 6m ,juk baisingai priešinausi,kad kam tas šlamštas reikalingas ale ot durnė buvau ) ir kokius metus tai tikrai vis dar nesupratau kodėl žmonės mirksta prie kompo ir vargo nemato..bet va paskui prasidėjo,kad į vieną frm užsukau ,paskui į kitą..nu žodžiu palengva ,bet užtikrintai apsigyvenau kompe Quote (Irce6) o ir su vaiku pabendrauti reikia Nedrįsčiau ginčytis už teisybę Quote (sandrulia7) todel as tiek dirbdama, tiek augindama vaikuti praleidziu vienodai daug laiko prie kompo. Tai tavęs taip vadinamos "lomkės"nekankina
Paskutinį kartą redaguota Pabaisa - Antradienis, 2009-11-24, 8:40 AM |
Atsijungęs |
| |